Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1121 niezalogowanych)
148 Postów

(wyspiarz)
Stały Bywalec
marcin145 napisał:
Ile moge zarobic pracujac jako mechanik?zależy,jak przez pośrednika to 170-180,jak dla dilera na warsztacie to myślę że od 195 do 230. mechanik sam.osobowych,tak? są jeszcze dodatki za brudna prace za naprawę sam.dostawczych(niektóre warsztaty),a i zależy czy osobowe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
wyspiarz napisał:
marcin145 napisał:
Ile moge zarobic pracujac jako mechanik?zależy,jak przez pośrednika to 170-180,jak dla dilera na warsztacie to myślę że od 195 do 230. mechanik sam.osobowych,tak? są jeszcze dodatki za brudna prace za naprawę sam.dostawczych(niektóre warsztaty),a i zależy czy osobowe
zależy jaki to mechanik? zależy co potrafi czy ma na to papier czy samouk? w jakim języku rozmawia?bo może to taki mechanik ze nigdzie by pracy tu nie dostał

nic nie napisał a wymaga odpowiedzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
rafał elas
(rafal12)
Wiking
witam . mam pytanko czy jest ktos w stanie dac namiary na jakas prace w norwegi.. chodzi mi glownie i przemysl stoczniowu- malarz. itp jezeli by byly inne ogloszenia to tez bym byl zadowolony .dziekuje z gory
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Marcin Jablonski
(marcin145)
Wiking
Mam kilkunastoletnie doswiadczenie w zawodzie mechanika a pytam bo mam propozycje wyjazdu ale zaproponowano mi 5000zl po wszystkich oplatach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
Ja ni dam namiary jobleer.pl
Tam masz od h...
Ofert
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
Macie czanse sie wyrwać to jechać.
Uczyć sie języka, szukać nowej roboty.
No chyba ze chcecie całe życie pytać czy warto
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
marcin145 napisał:
Mam kilkunastoletnie doswiadczenie w zawodzie mechanika a pytam bo mam propozycje wyjazdu ale zaproponowano mi 5000zl po wszystkich oplatachtzn. ze bedzie Ci płacił w PLNach? to Polak? robota na czarno czy na kontrakt? jaka stawka na godzine? 5000zł/mc a później sie okaże że 10h dziennie+soboty. to gówno nie pieniądze przy tutejszych cenach,

ale Ty tajemniczy jesteś
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
anders b. napisał:
marcin145 napisał:
Mam kilkunastoletnie doswiadczenie w zawodzie mechanika a pytam bo mam propozycje wyjazdu ale zaproponowano mi 5000zl po wszystkich oplatachtzn. ze bedzie Ci płacił w PLNach? to Polak? robota na czarno czy na kontrakt? jaka stawka na godzine? 5000zł/mc a później sie okaże że 10h dziennie+soboty. to gówno nie pieniądze przy tutejszych cenach,

ale Ty tajemniczy jesteś

tutaj czy w PL co to jest 5000 tyś doliczyć,że kogos nie ma po parę miesięcy w domu i jedzac zupki chińskie bo na ile wystarczy to polskie jedzenie jak przywiezie...mechaniki słuchaj uważnie co chłopaki mówia...ale te 5000 to mi smierdzi....mało tego języka pewnie nie znasz to nawet możesz nie wiedzieć co w kontrakcie napisza....wiec słuchaj uwaznie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Marcin Jablonski
(marcin145)
Wiking
Nie chcial mowic szczegolow mowil ze tyle mi zostanie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów