Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(7491 niezalogowanych)
88 Postów
Simon Lajdecki
(blanko)
Początkujący
Rzymski i Jasta! Jacy wy jesteście biedni Najpierw durnie zapoznajcie się z faktami a później szkalujcie naród polski knury!!! Nie musicie być zdrajcami ale świniami już tak! Tu nie chodzi o PiS, PO Tuska czy Kaczyńskich ale o Państwo Polskie! Co ten rudzielec zrobił z tą całą sprawą? Jajco! I Jaco macie właśnie w małych główkach!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
blanko napisał:
Jajco! I Jaco macie właśnie w małych główkach!
PiSdielce a co jest w waszych główkach
jasta102 napisał:
kryss napisał:

MAK-wielokrotnie krytykowany w rosji,
zawsze winni katastrof sa piloci

dlaczego?
bo firmy remontujace i produkujace samoloty,prowdza badz wlascicielami sa fufle putina

Międzypaństwowy Komitet Lotniczy (MAK) w Moskwie poinformował, że przyczyną katastrofy była niesprawność rewersów silników, urządzeń służących do zmiany kierunku ciągu silnika samolotu i wspomagania hamowania po lądowaniu.

słuchaj połtunie
gdybyś nie wiedział jest to neologizm od słów polski kołtun
ja profesorem nie jestem
ale za to formalnie odbyłem służbę wojskową w II Warszawskiej Brygadzie Saperów w Kazuniu
a jeszcze za kaprala to musiałem własnoręcznie odpalić kostkę trotylu
i wiem jak wygląda wybuch z dość małej, ale bezpiecznej odległości
wchłonąłem trochę teorii o wybuchach, środkach itp
i nie chcę słuchać waszego bredzenia
że w samolocie były dwa wybuchy
a piloty po jednym drą mordy
KURWA
i po drugim jeszcze raz
KURWAAAAA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
88 Postów
Simon Lajdecki
(blanko)
Początkujący
nie kompromituj się już
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
grupa Laokona napisał:
Z niecierpliwością czekam na ten moment,gdy pan Lasek zmiażdży siłą argumentów
tych oszołomów i zada śmiertelny cios wszelkim teoriom spiskowym i jednocześnie
zdeklasuje pseudonaukowców z nie wiadomo skąd .Żal mi jedynie tych osób,
które tak jak mój największy nienieprzyjaciel Yatsek używają tego tematu,
jako środka przeczyszczającego i wymiotnego.

patim napisał:
nie przejmuj się. to jest właśnie ich sposób. zabierac głos, krytykowac, wyśmiewać a nie wiedza o czym mówią. to dla nich nie ma żadnego znaczenia, nie interesuje ich wiedza i dażenie do jej zdobycia. zaprogramowani są przez wielkiego brata na działanie destrukcyjne, na torpedowanie poczynań innych. tutaj merytoryczna dyskusja nie wchodzi w grę. totalny opór i przekonania których sami nie potrafią uzasadnić.

jaki opor??? mieszkam w NO i mam juz wyjebane na te ciagle klotnie...

po tylu latach i wielu spekulacjach i wielu niescislosciach nadal nie wiadomo w 100% czy hitler rzeczywiscie umarl w szancu czy to byl jego sobowtor... czy 11 wrzesnia to byl zamach sluzb specjalnych czy prawdziwa alkaida walnela z zaskoczenia, dlaczego zabili JFK... na te odpowiezi poznamy odpowiedz za 100 lat dwiescie albo nigdy.... byly strzaly byly glosy w kabinie brzoza mgla bomby sztuczny wiatr gumowe lalki urwany ster pijany rowerzysta...

wy sie tym po prostu ekscytujecie...

tez mnie to interesuje ale nie roztrzasam tego o kazdej porze dnia i nocy.... zdobywam informacje a nie dyskutuje co by bylo gdyby i nie robie z tego tok show u drzyzgi.... bla bla bla wazelina i nic z tego nie wychodzi....

tak dla przykladu: wierze w cywilizacje pozaziemskie ale nie siedze caly czas przed teleskopem i z wypiekami na twarzy nie latam po wierzowcach z wielkim transparentem: PLEASE TAKE ME....

nie daje sie zwariowac...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
485 Postów

(4altee)
Wyjadacz
Ej ludziska,niebylo zadnego smolenska,Prezydent zyje w jednym z krajow trzeciego swiata i jest mu tam dobrze.Slyszalem ze do Norge chcial sie udac,ale jego na forum pojechali.Kolumbie wybral,albo Gwatemale,czy cos takiego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
kanadyjska strona
niestety zablokowana w Polsce
www.polskawalczaca.com/viewtopic.php?p=23724
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
oj ty kołtuństwo polskie
Nie mógł wiedzieć kapitan prezydenckiego samolotu, że w momencie wylądowania odpali się zgoła nietypowy ładunek wybuchowy, który rozniesie cały kadłub w drobne strzępy, nie większe niż 20-30 centymetrów. Najprawdopodobniej zresztą zapalnik był “wstrząsowy”, czyli reagujący na silny wstrząs. A wszyscy pasażerowie zginą straszną śmiercią.
Tu muszą Państwo Czytelnicy wiedzieć, co to są bomby izowolumetryczne.
Tylko bomba izowolumetryczna rozniesie dosłownie cały kadłub w drobny mak!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
112 Posty
piotr kwiatkowski
(grupa Laokona)
Początkujący
4altee napisał:
Ej ludziska,niebylo zadnego smolenska,Prezydent zyje w jednym z krajow trzeciego swiata i jest mu tam dobrze.Slyszalem ze do Norge chcial sie udac,ale jego na forum pojechali.Kolumbie wybral,albo Gwatemale,czy cos takiego

Tradycyjnie spod Smoleńska Polacy mają zwyczaj udawać się do Mandżurii.
To jest stara tradycja.To jest ekstradycja.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
88 Postów
Simon Lajdecki
(blanko)
Początkujący
jasta102 napisał:
oj ty kołtuństwo polskie

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
jasta102 napisał:
blanko napisał:
Jajco! I Jaco macie właśnie w małych główkach!
PiSdielce a co jest w waszych główkach
jasta102 napisał:
kryss napisał:

MAK-wielokrotnie krytykowany w rosji,
zawsze winni katastrof sa piloci

dlaczego?
bo firmy remontujace i produkujace samoloty,prowdza badz wlascicielami sa fufle putina

Międzypaństwowy Komitet Lotniczy (MAK) w Moskwie poinformował, że przyczyną katastrofy była niesprawność rewersów silników, urządzeń służących do zmiany kierunku ciągu silnika samolotu i wspomagania hamowania po lądowaniu.

słuchaj połtunie
gdybyś nie wiedział jest to neologizm od słów polski kołtun
ja profesorem nie jestem
ale za to formalnie odbyłem służbę wojskową w II Warszawskiej Brygadzie Saperów w Kazuniu
a jeszcze za kaprala to musiałem własnoręcznie odpalić kostkę trotylu
i wiem jak wygląda wybuch z dość małej, ale bezpiecznej odległości
wchłonąłem trochę teorii o wybuchach, środkach itp
i nie chcę słuchać waszego bredzenia
że w samolocie były dwa wybuchy
a piloty po jednym drą mordy
KURWA
i po drugim jeszcze raz
KURWAAAAA

jasiek-ty to nawet poltun nie jestes
obywatelu swiata,moze trzeciego swiata?
nigdzie nie pisalem ze tam byly mat.wybuchowe w samolocie
w mon-ie nie tylko ty byles,a przez 30 lat wiele w tej materii sie zmienilo.
ja sobie zagan na ten przyklad przerobilem2702,i wybuchy bardziej praktycznie niz teoretycznie
i co nieco widzialem i wiem.np.ze wybuch wybuchowi nie rowny,czasem litr plynu albo jedna iskra robi wiecej niz 10 kg trotylu,czasem nie ma wybuchu tylko temperatura i cisnienie/poczytaj pociski kumulacyjne/oczywiscie odbieglem od tematu.
i nie rob sie takim fachowcem od wszystkiego i wszystkowiedzacego,bo w tym wypadku madrzejsi od nas nie zanaja 100% ODPOWIEDZI
ps.widze ze mundrosc' narciarza' do dzis ci pozostala,slugo trepow
trotylem to sie na warcie z nudow bawilem
norki jak robily droge pod moimi oknami,jakies 3m,tez wysadzali,i se wyobraz zadna szyba nie poszla.
dalej nie kumasz o co chodzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok