Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Dokumenty na socjal-szukam pomocy - Norwegia

Czytali temat:
Wiesław Kubiak Rafał Kruszczak (654 niezalogowanych)
36 Postów
Andrzej K
(oslo30)
Nowicjusz
Szukam osoby która pomogłaby mi uzupełnić dokument do socjala a dokładnie -soknad om okonomisk sosialhjelp.Potrzebuję uzupełnić je jak najszybciej Za pomoc jestem w stanie zapłacić Mój nr 99898371
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
druki masz po norwesku i po angielsku...... z czym Ty chcesz jeszcze pomocy????
pozniej po skladaniu druku masz rozmowe z konsultantem NAV ktory robi hmmm wywiad.... komputer ze soba zabierzesz???

pomagalem kiedys gamoniom i nieporadnym zyciowo i co?? pisze teraz konkretnie o tym zasilku: gosc dostal cos ponad 3k nok doplaty do dagpenger na zdaje sie rok (dziecko mial wiec bylo latwo) a pozniej wypial tylek i tyle go widzialem.... chuj z wami nieporadnymi, zwykle dziekuje wystarczy, nie trzeba placic kurwa... ale moze dlatego jestescie nieporadni?? za wszystko chcecie placic...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
36 Postów
Andrzej K
(oslo30)
Nowicjusz
Druk mam po norwesku a u mnie trochę słabo z jęz.norweskim i dlatego szukam kogoś kto ma jAKIES POJĘCIE O TYM
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
oslo30 napisał:
Druk mam po norwesku a u mnie trochę słabo z jęz.norweskim i dlatego szukam kogoś kto ma jAKIES POJĘCIE O TYM
zamow sobie tlumacza z NAV, jest za darmo.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
Jacus ,pracujesz jeszcze na univerku?
Pozdro
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj