Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

PILNIE POTRZEBUJEMY PRACY - Norwegia

Czytali temat:
sebastian20 (7373 niezalogowanych)
38 Postów
Nowicjusz
Witam wszystkich pilnie potrzebujemy pracy z moim partnerem ...jakiejkolwiek przy sprzątaniu przy produkcji cokolwiek ...wiem ,że przecież Polacy potrafią pomóc sobie w różnych sytuacjach pomomo wszystko jesteśmy jednak bardzo sentymentalni ...pomóżcie prosze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
heka napisał:
Witam wszystkich pilnie potrzebujemy pracy z moim partnerem ...jakiejkolwiek przy sprzątaniu przy produkcji cokolwiek ...wiem ,że przecież Polacy potrafią pomóc sobie w różnych sytuacjach pomomo wszystko jesteśmy jednak bardzo sentymentalni ...pomóżcie proszenie ma sprawy kiedy wam pasuje?wezme urlop w pracy, napisze wam cv wezme was za rączke i pooprowadzam troche po firmach, bede gadał a wy bedziecie stali za mną i sie usmiechali a w wolnych chwilach bede wysyłał wasze cv droga elektroniczną i dzwonił po firmach

czy o to chodzi?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
292 Posty
Stały Bywalec
Podobno w kiwi w LIER (pomiedzy Drammen,Oslo) poszukuja kasjera.
Warunek trzeba rozmawiac po polsku i uwazac na "TAWIE" bo skargi wysyla.

www.finn.no -tam probujcie najlepiej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
38 Postów
Nowicjusz
Bardzo nie ładnie bo nie jesteśmy niepełnosprawni ,widze że chyba nie bardzo rozumiesz ....mamy napisane cv i wysyłamy już dwa miesiące ...myslałam ,że ktoś zrozumie jak to jest nie miec na chleb pomimo tego ,że czlowiek sie stara ....umiemy mówic ...bardzo ci dziękuje za dobre chęci mam nadzieję za jestes zadowolony z siebie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
38 Postów
Nowicjusz
czytałam to ....to co on napisał o tym kasjerze ...mimo wszystko bardzo dziękuje ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...zaczynasz

od dobrego kierunku

musisz koniecznie za wszystko

dziekowac,najlepiej na kolanach ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
heka napisał:
Bardzo nie ładnie bo nie jesteśmy niepełnosprawni ,widze że chyba nie bardzo rozumiesz ....mamy napisane cv i wysyłamy już dwa miesiące ...myslałam ,że ktoś zrozumie jak to jest nie miec na chleb pomimo tego ,że czlowiek sie stara ....umiemy mówic ...bardzo ci dziękuje za dobre chęci mam nadzieję za jestes zadowolony z siebiena forum nie znajdziesz prawdziwej pracy, możesz znaleźć kilka wskazówek jak szukać, tak jestem zadowolony z siebie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
38 Postów
Nowicjusz
o wskazówki chodzi i odrobine dobrej woli ....to nic nie kosztuje ...ale do tego trzeba mieć dobre serce .....a skoro jesteś z sibei zadowolony no ja z Ciebie też ...naprawde podziwiam takich ludzi z tak wielkim i dobrym spojrzeniem na drugiego człowieka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
heka napisał:
o wskazówki chodzi i odrobine dobrej woli ....to nic nie kosztuje ...ale do tego trzeba mieć dobre serce .....a skoro jesteś z sibei zadowolony no ja z Ciebie też ...naprawde podziwiam takich ludzi z tak wielkim i dobrym spojrzeniem na drugiego człowiekaale te wszystkie wskazówki były tu opisywane setki razy na forum,więc jaki jest sens w kółko klepać to samo,
wystarczy poszukać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
38 Postów
Nowicjusz
o nastepny z dobra wolą ... świetnie ...podziwiam ....a może dla odmiany zrobisz coś co pomoże ci swobodnie patrzec w lustro rano i pomożesz choć dorbym słowem a nie chamstwem ...a na kolana to niech pada przed tobą ktoś inny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok