Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

jeszcz ejdno pytanko.... jazda po pijaku :( - Norwegia

Czytali temat:
dawid bisset Przemyslaw Piskorz wilwe wozniak Elzbieta Wisniewska Lina Lina Sebastian Półchłopek KarolKarolwanda (2804 niezalogowanych)
26 Postów
Filip xxx
(zuis)
Wiking
zle zaparkowalem autko i wracjac z imprezy chcialem je przestawic no i wsiadlem mialem okropnego pecha bo akurat jechalo politi nie zdążyłem nawet biegu wrzucić , no ale mniejsza z tym , zlapali mnie 2 promile , oczywiscie prawko zabrali , ale nie powiedzieli nic słszalem ze za 2 promile pojde na pewno do wiezienia czy to prawda , nastepnego dnia poszedlem na policje złożyć wyjasnienia w tej sprawie oczywiscie sie przyznalem , powiedzieli ze sprwa moze byc za 3 - 4 miesiace , jak mnie powiadomia skoro nie mam stalego zameldowania , jak sie moge dowiedziec o mojej sprawie / czy ktos juz mial taka " przydgode " ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Wyśla powiadomienie do Polski. A dlaczego nie masz tu adresu?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Filip xxx
(zuis)
Wiking
pracuje na rotacje na platformnie i nie meiszkam na stałe w norwegii
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
107 Postów
Kasia kkkkk
(Kosacha)
Początkujący
To moga tez wyslac do pracodawcy, do mnie do firmy przychodza wlasnie takie powiadomienia jak pracownicy nie maja stalego meldunku w NO.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
NO NOK
(NOREK)
Stały Bywalec
Typowe polskie zachowanie... ale nie martw sie tylko pójdziesz siedzieć i zapłacisz sporą kare!!! Lepiej zacznij oszczędzać...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Hehe... niektorzy nigdy sie nie naucza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Filip xxx
(zuis)
Wiking
słuchajcie wiem ze zle zrobiłem nie jest to typowe polskie zachowanie , dowiedzialem sie ze wkoncu po 2 atach staran moj zaonka i ja bedziemy mieli dzieciaka wiec poszlismy to opic , mialem jechac na nastepny dzien do domu nie stety pech chciał ze mnie zlapali , zaluje tego co zrobilem naprawde , mnie kiedys potracil pijany kierowca i zawsze bylem przeciwny jezdzie na podwojnym gazie , nie przypuszczalem nigdy ze sam to zrobie , no ale stało sie , nawet nie wiecie jaka nauczke dostałem , kase zaplace powiedzialem na komisariacie ze jestem gotow poniesc wszystkie konsekwencje nie bede sie napewno od tego wymigiwal tyle , w pracy tez wiedza zawiesili mnie na miesiac , na szczescie nie zwolnili .

dzieki za wszystki info
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
a dlaczego zawiesili cię na miesiąc , jeżdzisz zawodowo ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Filip xxx
(zuis)
Wiking
nie po prostu nie wiedza zbytnio co ze mna zrobic czy mnie wywalic czy nie ... w sumie to bez znaczenia gdyż mam juz nowa prace w innej firmie tyle ze za bardzo nie chce do tego pierdla isc bo bede musial w nowej pracy powiedziec ze ide , nie wiem jak to przyjma ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
to jest tak że jeżeli wsiadłeś do smochodu i policjanci potwierdzą że miałeś zamiar jechać to bez pierdla się raczej nie obędzie . przypadek mojego kolegi .............. który tylko użyczył samochodu a sam siedział z boku (kierowca był pod wpływem )
10 000 NOK kary i miesiąc pudła . jeżeli udowodnią ci winę te 30 dni paki to jest standart w NO
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok