Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Kolczyk do nosa - Norwegia

Czytali temat:
Kamil Kamil Marcin n Mariusz Pr. Joanna Mrożek pol pol Agnieszka Kajka Damian Kowalski m m gimbus gimbciuś Darek F Rafał - Robert Borkowski Damian Kołodziejczak marcel1963 (4417 niezalogowanych)
9 Postów
Małgorzata W.
(Malgos1212)
Wiking
Witam, szukam sklepu w Oslo gdzie mogę kupić kolczyk do nosa, nie mam pojęcia gdzie tutaj mogę kupić coś takiego. Wie ktoś może ile on moze kosztować? w Polsce płaciłam 5 zł.
Zgłoś wpis
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Malgos1212 napisał:
Witam, szukam sklepu w Oslo gdzie mogę kupić kolczyk do nosa, nie mam pojęcia gdzie tutaj mogę kupić coś takiego. Wie ktoś może ile on moze kosztować? w Polsce płaciłam 5 zł. a moze taki? z pełną puszką koszt 16nok ale jak wypijesz to tylko 1nok
Zgłoś wpis
9 Postów
Małgorzata W.
(Malgos1212)
Wiking
Nie interesuje mnie pucha w uchu tylko kolczyk do nosa. Wydaje mi sie że wyraźnie napisałam
Zgłoś wpis
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Malgos1212 napisał:
Nie interesuje mnie pucha w uchu tylko kolczyk do nosa. Wydaje mi sie że wyraźnie napisałamMyslisz że sie nie zmieści do nosa
Zgłoś wpis
7 Postów
asia .
(pelasia)
Wiking
Napewno kupisz w Sandvika Storsenter sklep Glitter cena ok 40koron chyba co do ceny nie jetem pewna
Zgłoś wpis
9 Postów
Małgorzata W.
(Malgos1212)
Wiking
Do mojego na pewno nie
Zgłoś wpis
198 Postów
Skurczybyczek Skurczybyczek
(Skurczybyczek)
Stały Bywalec
Malgos1212 napisał:
Do mojego na pewno nie

JA JA JA oddam,sprzedam ostatnio w stajni znalazlem,stara mucka go nosila ALE ostatnio zostala przerobiona na miecho zostaly mi kopyta do sprzedania przepiekny lancuch chyba srebny no i ten KOLCZYK zdiecia wysle na priv prosze o podanie propozycji cenowej
Zgłoś wpis
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
a po co to płacić aż 5 złotych za biżuterię
patrz uważnie pod nogi jak idziesz po chodniku, to na pewno coś znajdziesz
przecież nie musi być do pary
Zgłoś wpis
739 Postów

(qantan)
Wyjadacz
ale lepiej żeby były dwa