Ja
Andrzej, Gabriel
Żegnam się z tym forum definitywnie.
Występowałem na tym forum oficjalnie pod wieloma nickami, a jeszcze więcej miałem kont, w sumie -33 tyle ile guzików ma sutanna księdza katolickiego.
Przez prawie tydzień spokojnie zlikwidowałem wszystkie.
Pozostał jeszcze ten jeden z którego właśnie piszę ten ostatni post.
Dlaczego rezygnuję ?.
Zacytuję jedną z wielu wypowiedzi autorki-dziennikarki EWA WINNICKA którą >@jasta< wprowadził na to forum:
"... Przyjechało tam 250 tysięcy ludzi, w tym sporo oficerów, wielu członków przedwojennej polskiej elity. Przez pół wieku, nie udało nam się wybrać ani jednego posła, mieliśmy dosłownie kilku radnych. Z pewnym powodów nie umieliśmy zadbać o swoje interesy w nowym kraju..."Tam jest opisana Anglia i jej "BÓLE EMIGRACYJNE"
Tu w Norge jest to samo a może i gorzej.
My też nie możemy znaleźć wspólnego języka.
Przykład Polskie Fora w Norwegi.
Na fali są jeszcze TRZY.
I-Eli ...jako najpierwsze ze znanej paczki.
II-Ewy
III- i to.
Wszystkie dwa powstały przez zawiść i kłótnie między wykształconą emigracyjną polską młodzieżą.
Nic nowego, dzisiaj dzieją się podobne czystki na tym forum.
A szkoda i przykro, zwłaszcza jak się było na tym forum od pierwszych godzin jego prawnego i publicznego istnienia.
Nic to, może teraz kolej na Moją Osobę.
Oraz
Moje Forum z Poletka Emigracyjnej "Zagubionej" Norweskiej Polonii ?.
ŻEGNAM
Andrzej Gabriel.
Andrzej, Gabriel
Żegnam się z tym forum definitywnie.
Występowałem na tym forum oficjalnie pod wieloma nickami, a jeszcze więcej miałem kont, w sumie -33 tyle ile guzików ma sutanna księdza katolickiego.
Przez prawie tydzień spokojnie zlikwidowałem wszystkie.
Pozostał jeszcze ten jeden z którego właśnie piszę ten ostatni post.
Dlaczego rezygnuję ?.
Zacytuję jedną z wielu wypowiedzi autorki-dziennikarki EWA WINNICKA którą >@jasta< wprowadził na to forum:
"... Przyjechało tam 250 tysięcy ludzi, w tym sporo oficerów, wielu członków przedwojennej polskiej elity. Przez pół wieku, nie udało nam się wybrać ani jednego posła, mieliśmy dosłownie kilku radnych. Z pewnym powodów nie umieliśmy zadbać o swoje interesy w nowym kraju..."Tam jest opisana Anglia i jej "BÓLE EMIGRACYJNE"
Tu w Norge jest to samo a może i gorzej.
My też nie możemy znaleźć wspólnego języka.
Przykład Polskie Fora w Norwegi.
Na fali są jeszcze TRZY.
I-Eli ...jako najpierwsze ze znanej paczki.
II-Ewy
III- i to.
Wszystkie dwa powstały przez zawiść i kłótnie między wykształconą emigracyjną polską młodzieżą.
Nic nowego, dzisiaj dzieją się podobne czystki na tym forum.
A szkoda i przykro, zwłaszcza jak się było na tym forum od pierwszych godzin jego prawnego i publicznego istnienia.
Nic to, może teraz kolej na Moją Osobę.
Oraz
Moje Forum z Poletka Emigracyjnej "Zagubionej" Norweskiej Polonii ?.
ŻEGNAM
Andrzej Gabriel.