Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Pawel x A B Więcej Nie podam! Eterni Norge AS Eterni (3555 niezalogowanych)
168 Postów
gargamel gargamelowaty
(gargammell)
Stały Bywalec
SENTEX napisał:
Co za szmata usunela mojego posta to ty Lindemans czy ten przyglup jasta !!!!!!!!![
[color=#008000][/color]
jasta jest przyglupem? nie do wiary,nie wiedzialem,trzeba go zaczac leczyc i to natychmiast
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-8  
Odpowiedz   Cytuj
558 Postów

(Ronn)
Wyjadacz
Joseph napisał:
SENTEX napisał:
Co za szmata usunela mojego posta to ty Lindemans czy ten przyglup jasta !!!!!!!!!

ankieterka idzie na ilosc i zaklada kolejny taki sam temat jak odp. sa nie po jej mysli....

Pani "ankieterka" musi niezle wspolpracowac z Adminem... Moze tak byc ze nasza bohaterka ma na imie Andrzej albo Ryszard na przyklad

zastanawiam sie po co ten kabaret... ja mysle ze to zlecenie za dobra norweska kasiurke pewnie w dodatku...

...no i w dodatku wychodzi prawda ze Ci co sie wybijaja w koncu i zarabiaja duze pieniadze nie maja za grosz szacunku do innych ludzi traktujac ich jak szmaty...eechh ten swiat schodzi na psy z dnia na dzien
Zgłoś wpis
Oceń wpis:10  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Paniusia studentka zajmuje sie, z ramienia Adecco Poland, rekrutacja pracownikow do Norwegii. tu jest zapewne klucz

A takie pany polskie jenzeniery, albo zwierzyki,z mozgami nieskalanymi mysleniem, raduja sie, ze odkryli kto im posty skasowal (jasta i Lindemans )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-10  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok