Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Noclegi w Oslo - Pomoc - Norwegia

Czytali temat:
Mike Mike Globtroter K Arek Kaźmierski (514 niezalogowanych)
4 Posty
Artur Bee
(Arhy)
Wiking
Witam,
wraz z paczka znajomych (6 osób) wybieramy się w kwietniu do Oslo, taki mały wypad. Bilety już zarezerwowane, pozostaje tylko kwestia noclegów, czy możecie polecić jakieś tanie noclegi w stolicy? (nie szukamy wygód, zadowolą nas zwykle pokoje) liczę na Wasza pomoc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
431 Postów

(Turysta11)
Wyjadacz
Byłem kila razy tu i wydaje mi się najtańszy www.ankerhostel.no/en/ ten jest w centrum

jest też schronisko turystyczne hihostels.no/vandrerhjem/oslo-vandrerhjem-haraldsheim/ fajny widok jest z tego miejsca , 4 lata temu tu byłem nie wiem jak z cenami ale możesz sobie sprawdzić.

Jeżeli wyrobicie sobie kartę turystyczną można taniej wynajmować pokoje *ja jej nie mam ale wiem że są*
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Artur Bee
(Arhy)
Wiking
Moze coś źle sprawdziłem ale czy cena 620 NOK czyli około 300zl za pokój 2 osobowy to cena standardowa? Czy to są ceny za dobę? Trochę drogo moim zdaniem.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
45 Postów
Anna B
(aniek)
Nowicjusz
To normalna cena i nie mowimy o hotelu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Artur Bee
(Arhy)
Wiking
Korekta, 620 NOK to cena za pokój 2 osobowy na 3 noce teraz wszystko się zgadza, jeżeli macie jakieś inne ciekawe miejsca to czekam na wasze propozycje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
431 Postów

(Turysta11)
Wyjadacz
Korekta, 620 NOK to cena za pokój 2 osobowy na 3 noce teraz wszystko się zgadza, jeżeli macie jakieś inne ciekawe miejsca to czekam na wasze propozycje.

coś mi się wydaję że taniej od tej oferty nie znajdziesz.

w Sztokholmie chyba jest tylko 1 hostel tańszy, tz kiedyś był, a tu jest Norwegia chyba że prywatnie u znajomego. Komunikacja jest tu dosyć droga czym jak zamierzacie się tu dostać, samolot , bus , lodka bols , prawie w wszystkich muzeach byłem wiec mogę coś podpowiedzieć, i na jak długo, *chyba że za pracą to tu nie pomogę wam*
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Artur Bee
(Arhy)
Wiking
Lecimy samolotem z Warszawy, lecimy na kilka dni i głownie liczymy na komunikacje miejska itp. Po tym jak poleciałem na kilka dni do Londynu ceny komunikacji nie powinny mnie zaskoczyć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
431 Postów

(Turysta11)
Wyjadacz
Zamówcie sobie przez internet bilety na pociąg do oslo z lotniska powinno być coś taniej jak wysiądziecie z pociągu przy wyjściu z dworca jest informacja i tam można też kupić *osterke* i wszystkie mapki tam możecie dostać za friko chodzi mi o aktualne, co poniektóre muzea mogą być zamknięte w tym okresie.

www.visitoslo.com/en/tourist-information-centres/

powodzenia i miłego zwiedzania
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok