Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

EU kontrol - Norwegia

Czytali temat:
Wiking Maszk (1015 niezalogowanych)
25 Postów

(przemo111)
Wiking
witam mam pytanie czy po EU kontrol auto przeszło bez błędów muszę sam powiadamiać Statens vegvesen czy mechanik sam ich powiadamia o przebytej kontroli dzięki za odpowiedz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
167 Postów
Qmulus Krakow
(qmuluskrakow)
Stały Bywalec
mechanik wpisuje w komputer i tyle, jestes juz w bazie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
558 Postów

(Ronn)
Wyjadacz
tak mechanik powiadamia ale dla swietego spokoju lepiej podjechac do najlblizszego biura i poinformowac zeby nie bylo afery ....wiesz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Ronn napisał:
tak mechanik powiadamia ale dla swietego spokoju lepiej podjechac do najlblizszego biura i poinformowac zeby nie bylo afery ....wiesz

dokładnie, ja zawsze jeżdżę zgłosić że EU mam już "podbite", tu nie tak jak w Polsce że ci w dowód wbiją pieczątkę i z głowy. wszystko na "piechotę", bez tego pewnie kara, nawet nie chcę myśleć ile to może być.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
558 Postów

(Ronn)
Wyjadacz
Joseph napisał:
Ronn napisał:

dokładnie, ja zawsze jeżdżę zgłosić że EU mam już "podbite", tu nie tak jak w Polsce że ci w dowód wbiją pieczątkę i z głowy. wszystko na "piechotę", bez tego pewnie kara, nawet nie chcę myśleć ile to może być.

ja juz w zwyczaju mam ze zawsze zabieram po kvikk lunsj-u dla milych pan w okienku
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok