Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Jon Doe (668 niezalogowanych)
983 Posty
Dorota Hansen
(HotLips)
Maniak
anba napisał:
DorHan to to o cycu marzysz po nocach a nie o jasta102

Powiedzialabym touche, bo zabawny jest twoj komentarz....ale cyckowi mowie nie....
Uffda, teraz to juz z mysli o sexie nic! Anba, ty zabijaczu fantazji!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
114 Posty
( )
(777)
Początkujący
438 całkiem dobry wynik jak na jeden dzien
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
983 Posty
Dorota Hansen
(HotLips)
Maniak
Kassia napisał:
438 całkiem dobry wynik jak na jeden dzien

Flott....przywracasz mi wiare w plec "najpiekniejsza" przebywajaca na MN
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
169 Postów
Magda Lena
(madeleine)
Stały Bywalec
A jakże. Płeć piękna myśli o seksie. Częstotliwość zależy zapewne od posiadanego temperamentu, nastroju, bodźców zewnętrznych, zmysłów - wzorku, węchu (gdy kogoś widzimy lub czujemy zapach, który na nas działa jak np. męskie perfumy). Brak seksu też wpływa na to, że możemy o nim myśleć częściej. Aczkolwiek apetyt rośnie w miarę jedzenia, więc gdy jest możemy chcieć więcej i więcej i więcej.....
Ale, tak zostałyśmy wychowane, że nie mówimy o tym głośno, że myślimy o seksie a już na pewno o tym, że nierzadko jest to wyreżyserowana w naszych umysłach scena (za każdym razem inna).
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
648 Postów
Jabin Hazo
(Jabin z Hazo)
Wyjadacz
DorHan napisał:
Zamiast wiecznych sporow na temat polskich obozow, ruskich, zydow i ukraincow proponuje odprezajacy temat.

Jak wiadomo, jestesmy stworzeniami sexualnymi i czesto o sexie myslimy.

Nie wiem, czy byly przeprowadzone jakies powazne badania na ten temat, ale kazdy forumowicz na pewno mysli o sexie. Inaczej zle dzialoby sie na tym swiecie.

Kobiety czesto nie chca sie przyznawac, ze ich sex interesuje.

Ja sie przyznaje od razu: mysle o sexie bardzo czesto. Policzylam na szybko, ze dzisiaj w przeciagu dnia myslalam o sexie okolo 10 razy….chociaz Jasta nie nadmienial nic o lufach.

Czy myslenie o sexie jest uwarunkowane jego brakiem? Czy myslenie o sexie powoduje jego czestsze uprawianie?

Stylem pisareczek z MN zadaje pytanie:

Jak czesto myslisz o sexie i jakie czynniki wywoluja myslenie o nim.

Pamietajmy, ze czesty sex dobrze wplywa na nasz organizm.

Wypada mi dodac, ze mysle o dobrowolnym i bezpiecznym sexie za porozumieniem dwoch doroslych, swiadomych osob.

Milego dnia pelnego wspanialych fantazji.

Love and peace

Chyba wiem, kto to pisze .Swego czasu te tematy ostro rozgrzewala pewna pani w radiu Waliza.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
Sebastian Zet
(SebastianSB43_300)
Nowicjusz
...usuwacze postów haha
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
983 Posty
Dorota Hansen
(HotLips)
Maniak
SebastianSB43_300 napisał:
...usuwacze postów haha

Zawsze sie mozesz wypowiedziec na temat dnia dzisiejszego...choc jeszcze sie nie skonczyl i duzo mozliwosci przed toba
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
983 Posty
Dorota Hansen
(HotLips)
Maniak
...Chyba wiem, kto to pisze .Swego czasu te tematy ostro rozgrzewala pewna pani w radiu Waliza.

Jabinie odpowiadam:
Jasne, ja jestem ta pania. Albo panem ( jezeli jestem malym klamczuszkiem )
Albo moze i jednym i drugim.

A teraz mozesz sobie pofantazjowac. Oby nie na mokro.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
Sebastian Zet
(SebastianSB43_300)
Nowicjusz
DorHan napisał:
SebastianSB43_300 napisał:
...usuwacze postów haha

Zawsze sie mozesz wypowiedziec na temat dnia dzisiejszego...choc jeszcze sie nie skonczyl i duzo mozliwosci przed toba

no masz zupełnie rację, mogę się wypowiedzieć a nawet od noszę poczucie takie iż powinienem
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok