Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
Wyglda na to, ze niektorych boli, ze gosciu dostal prace szybko i to za calkiem dobre pieniadze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
132 Posty

(crow)
Stały Bywalec
A ja myslalem, ze takich przyglupow co to marza o znalezieniu kraju w ktorym beda mieli norweskie zarobki i ceny wszystkiego jakie sa w Slowacji to juz nie ma.
Hm ....... znowu sie pieprznalem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
132 Posty

(crow)
Stały Bywalec
A ja myslalem, ze takich przyglupow co to marza o znalezieniu kraju w ktorym beda mieli norweskie zarobki i ceny wszystkiego jakie sa w Slowacji to juz nie ma.
Hm ....... znowu sie pieprznalem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów

(KrissLE)
Wiking
Elise napisał:
Wyglda na to, ze niektorych boli, ze gosciu dostal prace szybko i to za calkiem dobre pieniadze

Tak jak mówisz,przysłowiowy "GUL" skacze,przykra sprawa że Polak Polakowi wrogiem /nie wszyscy oczywiście/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów

(KrissLE)
Wiking
smialy123 napisał:
Jak bym dostal 250 nok to bys napisal tak samo ze £300 placa w Olejowych Pewnie sam zapierdzielasz za 170 nok 'a co do posrednika to go nie ma Dzwonil gosc prosto z firmy gdzie wyslalem Cv Pozdrawiam

...nie patrz na nikogo,pakuj PICZKĘ w tornister i rura... chrupniesz języka Nor.zrobisz FAGBREV i zaczną się ciekawe pieniążki,wszystko z czasem Pozdro :-D
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
345 Postów
P. H.
(Lomo)
Stały Bywalec
Co ma tu do bolenia. Trzeba się pogodzić że stawki w Norwegi dobre, ale ogólnie drogo. Ale jak nie masz nieruchomości to musisz coś wynająć. Nie muszę chyba przypominać że były już swego czasu protesty norweskich pracowników z budżetówki że w miastach achodnum wybrzeżu i nie tylko ceny wynajmu tak wyśrubowane że ich nie stać na życie w Norwegii. A z pierwszego posta wynika że facet chce dać dyla z UK bo życie na styk go nie urządza. A z jednej pensji w Norwegi nawet nie najgorszej przy konieczności wynajmu lokum dla rodziny czar dobrobytu pryska. Dlatego mu radzę że jak chce sobie poprawić to nie tu tylko do naprawdę bogatych krajów. Sam dostałem ofertę do Yellowknife za 38 dolków kanadyjskich na godzinę i się nie chwaliłem na forach. A to mimo że że dość na północy to domy są tam do kupienia za ćwierć norweskiej ceny. Spożywka w supermarkecie w cenach polskicj a nawet niższych.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
132 Posty

(crow)
Stały Bywalec
No i oczywiscie interesujace byloby popatrzenie na to analizujac odchylenie standardowe tych srednich jak i innych ciekawostek statystyki.
Jedno jest pewne. Wszyscy nigdy nie beda zadowoleni zanim wszyscy nie beda zarabiali powyzej sredniej

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
983 Posty
Dorota Hansen
(HotLips)
Maniak
crow napisał:
No i oczywiscie interesujace byloby popatrzenie na to analizujac odchylenie standardowe tych srednich jak i innych ciekawostek statystyki.
Jedno jest pewne. Wszyscy nigdy nie beda zadowoleni zanim wszyscy nie beda zarabiali powyzej sredniej

Juziu, a co ty tak od samego rana jakies grafy prezentujesz?
Napisz cos do rzeczy, a nie bazuj sie na jakis niesprawdzonych doniesieniach.
Od dawna wiadomo, ze SSB klamie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
132 Posty

(crow)
Stały Bywalec
Np: ciekawostka jest to ze w dalszym ciagu, srednio, kobiety zarabiaja okolo 5000 mniej miesiecznie od meszczyzn. Wiem wiem Jest duzo wiecej kobiet niz mezczyzn ktore pracuja w tzw. lavtlønnsyrker (hjelpepleiere, renhold itd - store yrkesgrupper) i to dlatego. To co jest ciekawe to to ze roznice te wystepuja w tych samych branzach. (SS srednio tak okolo 3000 miesiecznie. Czy to znaczy ze rownouprawnienie spilte fallitt w N ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
132 Posty

(crow)
Stały Bywalec
DorHan Najmocniej przepraszam. Ja tak tylko, mam jakis taki glupi dzien Juz nie bede !!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok