Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
1 Post

(bad harry)
Wiking
Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiszaaaaaaaaaaaaaaa za chwilke ............. przed wyborcza .Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiszaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
jak widzę twoje usta to nie chce mi się milczeć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Luba)
Wiking
bad harry napisał:
Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiszaaaaaaaaaaaaaaa za chwilke ............. przed wyborcza .Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiszaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
jak widzę twoje usta to nie chce mi się milczeć

przeszedłeś Harry samego siebie muszę przyznac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Luba)
Wiking
kanakk napisał:
Do Jasty, Magieldy, Kerada

TCHÓRZE ---WON Z FORUM

Ludzie , mili forumowicze nie karmcie TROLLI. Dziękuję
Pozdrawaim kanakk

No ale do meritum! Jestem Kanakk pod wrażeniem Twojego zaangażowania i ripostowania ww. osobliwości. Trzeba tylko zrozumiec jedną rzecz, te osoby nie wiedziały, o czym pisały, bo jedyną konkretną osobą w tych wszystkich dyskusjach była Fiona66. Wprost powiedziała, że głosuje na J. Kaczyńskiego, bo najwidoczniej własnie ten kandydat do niej przemawia i należy to uszanowac. Jasta, Magielda, Kerad...teraz mi sie wydaję, że to były tylko jaja z ich strony, takie mam przeczucie...a sama dałam sie na to nabrac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
to nie jest tak do końca bo magielda próbował dyskutować ale wymiękł a ci dwaj to nic nie reprezentują bo tylko wklejają zdjęcia albo wierszyki . pewnie są ze sztabu wyborczego jarka .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
A ty harry z jakiego sztabu jestes? Z generalnego?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
247 Postów
Stały Bywalec
Podobne odniosłem wrażenie i mimo że deklarowałem nie zabierac więcej głosu yo po pewnych przemyśleniach nie strzymałem ciśnienia. I nie myśle że ktoś robi sobie jaja, na badanie opini publicznej troche za późno, wiec w niosek jeden-najmimordy.

tylko paN Magielda ma jakieś dane osobowe w profilu i tylko z nim mogłem prowadzić polemike, gdyby nie wymiękł.
A przybliżony wiek to nie zawsze przybliżone poglądy , zapał jest dobry na boisku a wdyskusji potrzeba rzeczowych argumentów a takich mu zbrakło.
Pozdrawaiam Kanakk
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
Hilton napisał:

jestem ze sztabu generalnego Fidela Castro , zajmuje się wizerunkiem i promocją
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
hary, biale trampki do czarnego garnituru nie pasują, jaki z ciebie spec od wizerunku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Luba napisał:
kanakk napisał:
Do Jasty, Magieldy, Kerada

TCHÓRZE ---WON Z FORUM

Ludzie , mili forumowicze nie karmcie TROLLI. Dziękuję
Pozdrawaim kanakk

No ale do meritum! Jestem Kanakk pod wrażeniem Twojego zaangażowania i ripostowania ww. osobliwości. Trzeba tylko zrozumiec jedną rzecz, te osoby nie wiedziały, o czym pisały, bo jedyną konkretną osobą w tych wszystkich dyskusjach była Fiona66. Wprost powiedziała, że głosuje na J. Kaczyńskiego, bo najwidoczniej własnie ten kandydat do niej przemawia i należy to uszanowac. Jasta, Magielda, Kerad...teraz mi sie wydaję, że to były tylko jaja z ich strony, takie mam przeczucie...a sama dałam sie na to nabrac

Jeśli bym miał typować,to stawiał bym na Jaste.Pozostali dwaj,na 100% są klakierami
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Luba)
Wiking
bad harry napisał:
Hilton napisał:

jestem ze sztabu generalnego Fidela Castro , zajmuje się wizerunkiem i promocją

Wyluzuj Prze Panie Castro, zasmakuj w polskiej muzycznej demokracji:

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok