Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

prąd - Norwegia

52 Posty
lukasz chleb
(fabianek)
Nowicjusz
mam pytanie zawsze przychodzila mi faktura na okolo 2.700-3.200 za prad teraz przyszla na 8.200nok kosmos czemu tak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
69 Postów
Początkujący
bo za duzo chleba piekles I pozarles mase pradu Rozbawiles mni ekolego tym postem, ale z Ciebie kosmita jest
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
Bo moze nie wysylasz meldingow o stanie licznika, przez rok jechales na prognozach a teraz zrobili odczyt i dostales wyrownanie?

A moze to przyszlo wezwanie z inkaso? Nie bylo przypadkiem tak, ze co miesiac dostawales faktore, ktora wyrzucales do kosza bo przyszla do Ciebie przez pomylke? Faktura za jakis internet ktorego wcale nie zamawiales i to jakis strasznie drogi internet... No bankowo, ze za internet, przeciez wyraznie bylo napisane NETTLEIE...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
740 Postów

(Remigrant)
Wyjadacz
fabianek napisał:
mam pytanie zawsze przychodzila mi faktura na okolo 2.700-3.200 za prad teraz przyszla na 8.200nok kosmos czemu tak Na każdej fakturze, masz zamieszczoną stronę www. gdzie możesz wejść i się zalogować. Tam znajdziesz odpowiedź na nurtujące pytania.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
Remigrant napisał:
fabianek napisał:
mam pytanie zawsze przychodzila mi faktura na okolo 2.700-3.200 za prad teraz przyszla na 8.200nok kosmos czemu tak Na każdej fakturze, masz zamieszczoną stronę www. gdzie możesz wejść i się zalogować. Tam znajdziesz odpowiedź na nurtujące pytania.

Ale tam cos po norwesku jest napisane, to skad czlowiek ma wiedziec o co chodzi?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
740 Postów

()
Wyjadacz
WujekJanek napisał:
Remigrant napisał:
fabianek napisał:

Ale tam cos po norwesku jest napisane, to skad czlowiek ma wiedziec o co chodzi?

Niby tak i niby nie tak.
Wszystko zależy do tego, jaki ma się zainstalowany program do tłumaczeń bezpośrednich tekstów wszelakich, na własnym kąpie.
Oraz z jakim skutkiem, on faktycznie działa.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
52 Posty
lukasz chleb
(fabianek)
Nowicjusz
a jak sie zalogowac co podac niemam faktory bo wlasciciel zabral i niewiem traz czy za kogos nie zaplacilem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:30  
Odpowiedz   Cytuj
52 Posty
lukasz chleb
(fabianek)
Nowicjusz
ja wynajmuje przychodzi poczta place za faktore wlascicielowi za prad internet tv
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok