Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Norweżki - Norwegia

9 Postów

(v8powerage)
Wiking
Mam pytanie czy ktoś ma doświadczenia jak to jest z norweżkami? Są zainteresowane polakami czy nie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
862 Posty

(6e6)
Maniak
sa jak najbardziej ale dopoki %% sa we krwi, poznij o Tobie zapominaja i nie odzywaja sie. Kilku znajomych juz to przerobilo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
zawsze się trafi jakaś zainteresowana
tak samo jak i pilotami z Dywizjonu 303 też się parę znalazło
Jan Zumbach przejrzał kiedyś dyskretnie pamiętnik jednej z dziewczyn, z którą akurat miał romans. Jego zawartość wprawiła go w osłupienie, okazało się bowiem, że partnerka rejestrowała w nim swoje erotyczne przygody. "Nawet gdyby mój angielski był na poziomie początkowym, zrozumiałbym wszystko bardzo dobrze. Choćby dlatego, że na stronach pamiętnika znalazłem nazwiska wielu swoich kolegów z dywizjonu. Anna wystawiała im wszystkim oceny bardzo dobre, podczas gdy na temat miłosnych wyczynów swych rodaków wypowiadała się raczej krytycznie. Lista jej zestrzeleń, jak mogłem ocenić z szybkiego przeglądu, liczyła około trzydziestu nazwisk. Brakowało tylko fotografii. Wszystko to wprawiło mnie w świetny nastrój. Anna, anielska Anna, pokazała ze swej strony, że rzeczywiście z prowadzonych studiów porównawczych nauczyła się bardzo wiele".

Anna nie była wyjątkiem, jedną z dziewczyn pracującą w WAAF nazywano "Speedy" (Szybka), natomiast grupę młodych Angielek odwiedzających Orchard Inn określano "messerschmittami". Dziewczyny wiedziały, czego chcą, nie odstępowały lotników na krok i chętnie szły z nimi do łóżka.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
499 Postów
Krystian Kozyra
(Krystian85)
Wyjadacz
jasta102 napisał:
zawsze się trafi jakaś zainteresowana
tak samo jak i pilotami z Dywizjonu 303 też się parę znalazło
Jan Zumbach przejrzał kiedyś dyskretnie pamiętnik jednej z dziewczyn, z którą akurat miał romans. Jego zawartość wprawiła go w osłupienie, okazało się bowiem, że partnerka rejestrowała w nim swoje erotyczne przygody. "Nawet gdyby mój angielski był na poziomie początkowym, zrozumiałbym wszystko bardzo dobrze. Choćby dlatego, że na stronach pamiętnika znalazłem nazwiska wielu swoich kolegów z dywizjonu. Anna wystawiała im wszystkim oceny bardzo dobre, podczas gdy na temat miłosnych wyczynów swych rodaków wypowiadała się raczej krytycznie. Lista jej zestrzeleń, jak mogłem ocenić z szybkiego przeglądu, liczyła około trzydziestu nazwisk. Brakowało tylko fotografii. Wszystko to wprawiło mnie w świetny nastrój. Anna, anielska Anna, pokazała ze swej strony, że rzeczywiście z prowadzonych studiów porównawczych nauczyła się bardzo wiele".

Anna nie była wyjątkiem, jedną z dziewczyn pracującą w WAAF nazywano "Speedy" (Szybka), natomiast grupę młodych Angielek odwiedzających Orchard Inn określano "messerschmittami". Dziewczyny wiedziały, czego chcą, nie odstępowały lotników na krok i chętnie szły z nimi do łóżka.

-----------
I chwała i część tym dziewczynom. Polscy Morituri bronili ich kraju.Warci byli takiej " ofiary".
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
347 Postów

(sorlandet)
Stały Bywalec
Norewżek mózg uruchamia sie po %%% a pozniej zanika...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Mimo wszystko zakładam że działo się to i dzieje na tej samej zasadzie
rze
I teraz znajdą się Polki co chętnie się pod murzyna położą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
347 Postów

(sorlandet)
Stały Bywalec
nigdy nie ja!!! muzulmanie wolæ przeciez kozy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Wiele kobiet ma bare chęć z dzikusem
A dla Norwezek Polak na pewno do takich się zalicza
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
499 Postów
Krystian Kozyra
(Krystian85)
Wyjadacz
Dla Norwezek poza skrajnymi kaszalotami wschodnio-europejskie roboty budowlane są przezroczyste.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
983 Posty
Dorota Hansen
(HotLips)
Maniak
v8powerage napisał:
Mam pytanie czy ktoś ma doświadczenia jak to jest z norweżkami? Są zainteresowane polakami czy nie?

Jezeli jestes PPP tzn. prawdziwym polskim patriota i budowalancem, ktory po zblizeniu sie do obiektu zainteresowania i otworzeniu ust:

1. zdradza braki w uzebieniu
2. zionie odorem niemytych zebow zakamuflowanych zapachem polskiej wodki
3. zionie odorem niemytego ciala musnietego mgielka najtanszego deodorantu
4. wykazuje brak mozliwosci porozumiewania sie w jakimkolwiek innym jezyku procz narzecza rodzimego
5. jezeli jest cos w stanie wyartykuowac to jest to narzekanie na: rzad, norkow, sasiadow, kolegow z pracy, pracodawce, uchodzcow, emigrantow, ruskich i cyklistow itp
6. widzac w poblizu czlowieka o innym kolorze skory zabiera sie do bicia evnt. wyzwisk aby zamanifestowac swoja postawe PPP
7. nie jest w stanie porozmawiac na jakikolwiek neutralny temat procz wysokich cen piwa i braku dostepnosci chetnych kobiet
8. bierze sie do "sprawdzania towaru" bez pytania - bo w koncu prawdziwy macho ma swoje potrzeby
9. calkowity brak poczucia humoru
10. uzywanie slowa "k...a lub faen ( jedynego znanego slowa norweskiego ) jako przecinka

...to wtedy zadna kobieta nie bedzie chciala nawet na ciebie spojrzec.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok