Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

tacierzynski - Norwegia

Czytali temat:
11 Postów
Mariola Rzasa
(pinka)
Wiking
Witam maz pracuje w Norwegii ja jestem w polsce chcemy starać się o tacierzynski.. tylko ja uczeszczam na studium stacjonarne i czy ta szkola tez sie liczy, W artykulach o tacierzynskim pisze ze trzeba studiowac w panstwowej uczelni. i stad moje pytanie czy poprostu trzeba podjac nauke w jakiejkolwiek szkole czy musza byc to studia w panstwowej uczelni.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
323 Posty
John Born
(born)
Stały Bywalec
pinka napisał:
Witam maz pracuje w Norwegii ja jestem w polsce chcemy starac sie o tacierzynski.. tylko ja uczeszczam na studium stacjonarne i czy ta szkola tez sie liczy, W artykulach o tacierzynskim pisze ze trzeba studiowac w panstwowej uczelni. i stad moje pytanie czy poprostu trzeba podjac nauke w jakiejkolwiek szkole czy musza byc to studia w panstwowej uczelni.
I CO BĘDZIECIE DOIĆ Z TEJ BIEDNEJ NORWEGII? DO ROBOTY! TAM W PL KOPACZKA ZAŁATWIŁA CI TYCH CIAPATYCH. MOŻESZ IM USŁUGIWAĆ.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Mariola Rzasa
(pinka)
Wiking
rownie dobrze Ty mozesz wiec powodzenia i idiotycznych odpowiedzi nie oczekuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
704 Posty
MultiNOR Konsultant
(MultiNOR)
Wyjadacz
Musi to być szkoła z akredytacją MEN w Polsce.

Więcej informacji: www.mojanorwegia.pl/zasilek-macierzynski...ek-rodzicielski.html
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok