Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Obóz dla uchodźców w centrum konferencyjnym - zobacz jak wygląda - Norwegia

Czytali temat:
Łukasz Brzeziński krzysztof xxx Jon Doe Jan Maryjan Krystian Kozyra sztefan anty Tomasz Moja Norwegia cysiek33 ReniaCh justinajustinea (948 niezalogowanych)
4 Posty
Tomasz Moja Norwegia
(Tomasz_MojaNorwegia)
Redaktor
Decyzją UDI, ponad 1000 uchodźców zostanie umieszczonych w centrum konferencyjnym Oslofjord w Stokke. Ta mała, licząca 10 tys. mieszkańców gmina, jest gotowa do pomocy. Pierwsi lokatorzy przybędą już w czwartek.

www.nettavisen.no/nyheter/her-skal-1000-...eres/3423138656.html

Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
Jeg synes det er generøst å tilby hjelp til dem som har det vanskeligere enn andre, sier Helgesen.
Jakos nie moge uwierzyc, ze odstapia, te ladne domki za friko.
Oczywiscie sytuacja moze tez byc taka, ze konferansesenter planuje remont osrodka. Najpierw wezma uchodzcow, a pozniej trzeba bedzie po uchodzcach remontowac, na koszt UDI oczywiscie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Elise napisał:
Jeg synes det er generøst å tilby hjelp til dem som har det vanskeligere enn andre, sier Helgesen.
Jakos nie moge uwierzyc, ze odstapia, te ladne domki za friko.
Oczywiscie sytuacja moze tez byc taka, ze konferansesenter planuje remont osrodka. Najpierw wezma uchodzcow, a pozniej trzeba bedzie po uchodzcach remontowac, na koszt UDI oczywiscie.

No podobnie miałem napisać, teraz trochę kasy od centrali się pociągnie, parę osób będzie miało zatrudnienie, a potem będą remontować na koszt centrali i Polacy będą mieć pracę wtedy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
Joseph napisał:
No podobnie miałem napisać, teraz trochę kasy od centrali się pociągnie, parę osób będzie miało zatrudnienie, a potem będą remontować na koszt centrali i Polacy będą mieć pracę wtedy.
Watpie czy oni Polakow potrzebuja. Smiths venner maja tendencje robienia wszystkiego samemu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok