Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
bb f Agnieszka Grod (6990 niezalogowanych)
55 Postów

(ROZPUSTA)
Nowicjusz
NIESTETY PRAWDA BOLI
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
ROZPUSTA napisał:
dodam jeszcze na koniec,ze ci co sie obawiają widocznie maja sie czego obawiać. a ci co dzieci już zostały im odebrane to kto wg ciebie? pedofile i patologia?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
55 Postów

(ROZPUSTA)
Nowicjusz
anders b. napisał:
ROZPUSTA napisał:
dodam jeszcze na koniec,ze ci co sie obawiają widocznie maja sie czego obawiać. a ci co dzieci już zostały im odebrane to kto wg ciebie? pedofile i patologia?

MYSLISZ ZE TE DZIECI ZOSTAŁE ODEBRANE ZA TO ZE TATA DAL BUZIAKA???cos zawazylo nad tym????nie sądzisz???a czy to patologia czy pedofilia nie mi juz to oceniac
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
ROZPUSTA napisał:
anders b. napisał:
ROZPUSTA napisał:

MYSLISZ ZE TE DZIECI ZOSTAŁE ODEBRANE ZA TO ZE TATA DAL BUZIAKA???cos zawazylo nad tym????nie sądzisz???a czy to patologia czy pedofilia nie mi juz to oceniac
Ja się boje BV choćby dlatego że nie lubie swojego sąsiada ani on mnie, podejrzewam ze z góry jest uprzedzony do polaków... i skąd mam wiedzieć co mu do łba strzeli. nie chce mi się drążyć tego tematu ale wiem że BV może z twoim czy z moim dzieckiem zrobić co chce. Tobie powinni zabrać za nick na MN
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
183 Posty
Gamel Fazi Fazi
(GamelFazi)
Stały Bywalec
Jednemu zwolennicy tak zwani zwolennicy BV nie moga zaprzeczyc to znaczy obowiazujacemu prawu tutaj . Kraj wktorym decyzja urzednika moze pozbawic dzieci rodzicow bez prawomocnego wyroku sadu.I to jest chore a nie instytucja i jej przeslanki(chociaz tez watpliwe)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
401 Postów

(gama28)
Wyjadacz
Cokolwiek bym teraz napisała pewnie i tak zostanie wykorzystane przeciwko mnie...
Pierwsze dziecko urodziłam w Polsce. Zanim zostałam matka postanowiła dawno temu, że nigdy mojego dziecka nie uderze i tego nie zrobiłam. Postanowiłam też, że moje dzieci bede traktowac po partnersku, przegadałam z synem setki godzin, dziewczynki dopiero zaczynają mowic.
Przyjazd do Norwegii wcale tego nie zmienił. A moja pewnośc siebie w wychowaniu dzieci została zachwiana w chwili, gdy uzmyslowiłam sobie, że po przekroczeniu granic Norwegii moje dziecko nie należy juz do mnie, a do Państwa, a raczej Krolestwa. Że tak na prawde wystarczy czyjaś złośliwośc i jest dramat. Że czepiają sie bzdur. Że panuje tu zimny chów, gdzie wrecz odradza sie przytulanie, dotykanie, traktując je raczej jako zbedne.
A dlaczego moje dzieci są rozpuszczone? Są w polskim mniemaniu bo nie mają strachu przed dorosłymi, bo pracując i mając ich trójke w domu bywa zwyczajne wariatkowo. Bo ich nie karam, a nie wszystko da sie wytłumaczyc, gdy jest 5 osób i ciągły hałas. BO KOBIETA MUSI TO WSZYSTKO OGARNĄC, a czasem bywa zmeczona i zajeta. Nie jest łatwo z trójką maluchów, z jednym bywa cieżko.
A liste na forum norweskim czytałam sama, czytałam wiele stron również z wyszczególnieniem nazwisk najbardziej bezwzglednych urzedników BV.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
158 Postów
Genowefa Pigwa
(GenowefaPi)
Stały Bywalec
Gdyby udało Ci się znaleźć link z ta listą, bardzo była bym wdzięczna
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
mam kontakt z bardzo duzą grupa norwegów,którzy mieli,maja doczynienia z bv i wiecie co jak im mówie że polacy tak zawistnie bronia tej instytucji to się smieja i mówia ze jestesmy głupim i naiwnym narodem....ze wsród Nas samych pracują polacy dla bv i siedza na forach czytajac wszystko...dlatego dali mi jedna rade,aby nie być zbyt wylewnym,bo moze doprowadzić to do złych rzeczy...u nich jest to samo i nie jeden norweg sie przekonał...powiem tylko ze ten temat to tutaj temat tabu i lepiej być ostrożnym jak sie ma dzieci,bo nigdy nie wiemy kto z drugiej strony kompa siedzi
Na sąsiednim forum FORUM ANNIKEN znajdzie linki i duzo przydatnych wskazówek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
oppland napisał:
mam kontakt z bardzo duzą grupa norwegów,którzy mieli,maja doczynienia z bv i wiecie co jak im mówie że polacy tak zawistnie bronia tej instytucji to się smieja i mówia ze jestesmy głupim i naiwnym narodem....ze wsród Nas samych pracują polacy dla bv i siedza na forach czytajac wszystko...dlatego dali mi jedna rade,aby nie być zbyt wylewnym,bo moze doprowadzić to do złych rzeczy...u nich jest to samo i nie jeden norweg sie przekonał...powiem tylko ze ten temat to tutaj temat tabu i lepiej być ostrożnym jak sie ma dzieci,bo nigdy nie wiemy kto z drugiej strony kompa siedzi
Na sąsiednim forum FORUM ANNIKEN znajdzie linki i duzo przydatnych wskazówek

Ja sie tak zastanawiam: czy teraz tak ci sie narobilo, czy to juz masz od urodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
Maniak
gabriel napisał:
...Jedna z ważnych metod , logicznej obrony przed BV ,
jest uświadamianie dzieci od małego o zagrożeniu ,
jakie za sobą niesie rozmawianie z Obcymi
...

Racja, racja i jeszcze RAZ RACJA!!!

Moim zdaniem nastepny "ruch" to PRZYGOTOWANIE ADWOKATA
przed NIESZCZESCIEM, zanim cokolwiek zacznie sie dziac.

Jak to ma wygladac?

Po prostu przeprowadzamy wizyte w kancelarii adwokackiej,
wtedy gdy WSZYSTKO JEST OK!!!

Podpowiem, ze wcale to nie musi byc w Norwegii,
bowiem jest kilku adwokatow w Polsce,
ktorzy doskonale sobie z tym PORADZA.

BARDZO WAZNE!!!

Kazdy kontakt z ta instytucja musi sie
odbywac najlepiej w asyscie prawnika
oraz z rejestracja audio-wideo.

Od pierwszego kontaktu nalezy sie liczyc ze zlozeniem
POZWU do SADU przeciwko tej instytucji,
pod haslem "ZAKLOCANIEM MIRU DOMOWEGO"
i PRZESTEPSTWA URZEDNICZEGO!!!

Przy "twardej postawie" norweski "biedronkowiec pospolity"
z pewnoscia odpusci widzac, ze trafila "KOSA na KAMIEN"!!!

W takiej instytucji "teroru rodzinnego" nie pracuja
wybitnie zdolne i madre jednostki, ale z pewnoscia "spady i popluczyny",
ktore nie byly w stanie studiowac Prawa, Medycyny, Inzynierskich kierunkow itp.

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok