Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

hej - Norwegia

Czytali temat:
danielmdi (604 niezalogowanych)
59 Postów
Nowicjusz
Hej mam pytanko gdzie w Bergen można zrobić zdjęcia biometryczne nioworodka do paszportu??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
107 Postów
Bogusia K........
(Bogunia)
Początkujący
Hej
Ja wyrabiałam mojemu małemu paszport tymczasowy na 1 rok i zdjęcie robiłam u fotografa na lagunie.W konsulacie przyjeli bez problemu,natomiast dziewczyny pisały,że obok konsulatu jest fotograf,który robi zdjęcia,że jeśli powiesz polsk passport to ci zrobi takie jak powinno być.
Paszport biometryczny na specjalne wymagania co do zdjecia np.muszą być usta zamknięte i oczy otwarte a takiemu małemu dziecku trudno zrobić idealne zdjecie bo sie ciagle rusza i usta ma otwarte.Jak ja byłam u fotografa to było bardzo cięzko było mu zrobić zdjecie bo albo nie chciał patrzeć prosto albo sie na bok obracał,ręce do buzi wkładał.
Myślę,że łatwiej było by Ci zrobic zdjecie do paszportu tymczasowego bo nie ma takich wymagań.Mój mały np.ma na zdjeciu otwartą buzie i jak pisałam w konsulacie przyjeli bez problemu.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
107 Postów
Bogusia K........
(Bogunia)
Początkujący
dodam,że mój mąż sam pojechał do Oslo a my z małym zostaliśmy w Bergen.Za niedługo bedzie konsul w Bergen więc wtedy możesz złożyć podanie o paszport.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok