Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »

przerejestrowanie samochodu w nok z zielonych tablic na zwykle - Norwegia

2 Posty
gacia26 kk
(gacia26)
Wiking
witam, mam pytanie, chcialabym kupic samochod w nok, ale wiadomo ceny tu sa jakie sa. ale ciekawi mnie jedno czy daloby rade przerejestrować samochod z zielonych tablic na te normale? wtedy cena auta bylaby nizsza..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1610 Postów
Maniak
gacia26 napisał:
witam, mam pytanie, chcialabym kupic samochod w nok, ale wiadomo ceny tu sa jakie sa. ale ciekawi mnie jedno czy daloby rade przerejestrować samochod z zielonych tablic na te normale? wtedy cena auta bylaby nizsza..

niższa???a dlaczego?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
212 Posty
Ja Gabriel
(Ja Gabriel)
Stały Bywalec
gacia26 napisał:
witam, mam pytanie, chcialabym kupic samochod w nok, ale wiadomo ceny tu sa jakie sa. ale ciekawi mnie jedno czy daloby rade przerejestrować samochod z zielonych tablic na te normale? wtedy cena auta bylaby nizsza..Masz złe informacje ode Osób trzecich, pewnikiem zasłyszanych przy "zakrapianym" stole.
Niestety, jednak każde auto tak "osobowe" jak i "towarowe" na zielonych norweskich tablicach, jest tańsze w państwowych opłatach ode tychże podobnych, leczże na normalnej rejestracji.
W Polsce jest niestety podobnie, dlatego nie bardzo rozumiem, dlaczego słuchasz osób nieznających odpowiednich przepisów prawnych w danym kraju aktualnego pobytu.
Odnośne uregulowania prawne co do zadanego pytania znajdziesz właśnie TUKEJ:
www.vegvesen.no
Wystarczy na spokojnie i rozważnie, poszukać odpowiedniej zakładki interesującego ciebie tematu.
I BĘDZIESZ WODZIREJEM, w tym temacie, NA ZAKRAPIANYM % przyjęciu z okazyji Wolności Polskiej Wolności Narodowej.
Pozdrowienia i Pomyślności.
Gabryjel Wyrozumiały.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok