Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Wymiana spoilera - Norwegia

Czytali temat:
MAREK SZELAG czesio. oj tam nazwisko... z s Zbigniew Grątkowski darek krajewski Kasia K boj fra oszlo Josephvol.2 smith HeartB andrzej32 Wojts (3551 niezalogowanych)
6 Postów

(Patrycja.)
Wiking
Czy ktoś orientuje się ile może kosztować wymiana spoilera przedniego w Peugeot 307 CC?

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
566 Postów
HeartB
(HeartB)
Wyjadacz
Patrycja. napisał:
Czy ktoś orientuje się ile może kosztować wymiana spoilera przedniego w Peugeot 307 CC?

Pozdrawiam

---------
Spoiler.... przedni.... taaaaa... a tylna atrapa z grillem w porzadku?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
164 Posty
Piotr Piotr
(pendzik9)
Stały Bywalec
Dziewczyna ma rację a HeartB wpisz sobie spoiler przedni w Google przynajmniej będziesz wiedział że.istnieje
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(Patrycja.)
Wiking
Czyli raczej się niczego tutaj nie dowiem...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Wojts
(Wojts)
Wiking
Witaj Patrycjo, niestety "moja Norwegia" schodzi na psy i nie ma tu najmniejszego sensu pytania się o cokolwiek, najwięcej mają tu do powiedzenia parówki które o niczym nie mają pojęcia np. "HeartB" brakuje tu jeszcze Janka które będzie próbował wcisnąć apartament na zoliborzu do twojego Citroën -a
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Cortez1 N
(Cortez1)
Wyjadacz
ALEXANDEROS napisał:
Pedały powróciły
------
Ty warminski portalowy rozstrzasaczu obornika jeszcze ci nie zablokowali?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Cortez1 N
(Cortez1)
Wyjadacz
Patrycja. napisał:
----
Pattusiu, a wjazd na nsjblizsza stacje serwisowa masz zabroniony? Tam dostaniesz cene norweska, wez z tego 1/3 to to bedzie cena bezzebnego Janusza.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Cortez1 N
(Cortez1)
Wyjadacz
Wojts napisał:
Witaj Patrycjo, niestety \"moja Norwegia\" schodzi na psy i nie ma tu najmniejszego sensu pytania się o cokolwiek, najwięcej mają tu do powiedzenia parówki które o niczym nie mają pojęcia np. \"HeartB\" brakuje tu jeszcze Janka które będzie próbował wcisnąć apartament na zoliborzu do twojego Citroën -a
-------
Widac sieroto wolokolamska, ze wolales na MN pomocy o prace i nikt rozsadny ci nie pomogl?
Nie pitol glupot. Glupio pytasz, glupie odpowiedzi dostajesz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Wojts
(Wojts)
Wiking
Ja szukam pracy na MN? Ja zadaje pytania? Zmień dilera bo sprzedaje ci trefny towar, człowieku masz zwidy, albo to pierwszy stopień choroby psychicznej..
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(Patrycja.)
Wiking
Cortez1 napisał:
[quote]Patrycja. napisał:
----
Pattusiu, a wjazd na nsjblizsza stacje serwisowa masz zabroniony?

Cudowny komentarz, wiele wniósł do dyskusji Jestem ustawiona do warsztatu za 2 dni... Nie szukam kogoś, kto mi naprawi auto za 1/3 ceny, tylko próbuje się dowiedzieć na jaki koszt się przygotować. Bo moze ktoś już kiedyś coś podobnego u siebie robił. Ale oczywiscie cała masa ludzi, którzy próbują tu leczyć swoje kompleksy, spamuje temat... No trudno,
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok