Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
8 Postów
Piotr Nowak
(piotrikuba1)
Wiking
Widzisz Yatsek ,ja nie mam tego typu problemów z pieluchami jak ty do tej pory.Przez te 6 lat nic się nie nauczyłeś i podejrzewam,że nie nauczysz!!!!Było jednak forum nie ważne jakie(nie chce mi teraz się szukać więcej ale było ich dużo więcej)prawda jest taka że siedzisz i tylko piszesz pierdoły że aż się rzygać chce.Jeżeli nie masz ochoty udzielać info komuś to twoja sprawa,powtarzam twoja ale kurwa nie twoja jak ktoś się pyta kogoś i nie masz prawa kogoś poniżać chamie zakompleksiony!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
piotrikuba1 napisał:
Widzisz Yatsek ,ja nie mam tego typu problemów z pieluchami jak ty do tej pory.Przez te 6 lat nic się nie nauczyłeś i podejrzewam,że nie nauczysz!!!!Było jednak forum nie ważne jakie(nie chce mi teraz się szukać więcej ale było ich dużo więcej)prawda jest taka że siedzisz i tylko piszesz pierdoły że aż się rzygać chce.Jeżeli nie masz ochoty udzielać info komuś to twoja sprawa,powtarzam twoja ale kurwa nie twoja jak ktoś się pyta kogoś i nie masz prawa kogoś poniżać chamie zakompleksiony!!!
to szukaj szukaj.... ja tez potrafie napisac.. na innym forum to jestes niedojebany i skamlesz o pomoc czy tez cos innego pojebanego nie zwiazanego z prawda, a tutaj udajeszz chuj wie kogo... zal dupe sciska ze jestem taki zajebisty i stad to swiezo zalozone konto z 6 postami??? buehehehehheehe.... smieszny jestes kolego... wyjebane jajeczka mam na Twoje problemy i inne opowiesci z krytpy.... jesli nie masz argumentow to nie stukaj w klawiaturke... dobranoc buzia pa
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Piotr Nowak
(piotrikuba1)
Wiking
Hej.

Posłuchaj jeno maluczki wel czka!!!!
jak masz codziennie okres to przy szczaniu nie kucaj więcej pod wiatr!!!nie będziesz miał takiego urwania głowy.żegnam ciociu!!!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
Grzes Morales
(igorgrzes)
Nowicjusz
zenada.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
eee tam..... frajerskie sie nie liczy

nastepny prosze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
Grzes Morales
(igorgrzes)
Nowicjusz
frajesrskie to masz podejscie do ludzi wiec sam bedziesz tal traktowany (mam nadzieje)
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok