Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Diagnostyka i Sklep z akumulatorami w Sandane - Norwegia

Czytali temat:
Andrzej Kuczyński Jan Maryjan Grzegorz X Kasia K Ewa Adam Grzegorz Sobek Artur OFFICIALS Mariusz..84 Ja Gabriel Ole_Nordmann Easy Rider Agados (3416 niezalogowanych)
1 Post
Damian Bogucki
(DamianBogucki)
Wiking
Witam, przebywam aktualnie w Sandane (90km od Floro) i pech chciał ze 1,5 tygodnia przed zjazdem do domu na święta akumulator w moim aucie padł trupem, mało tego akumulatora nie mogę wymienić sam ponieważ potrzebne jest podpięcie auta do komputera by zaktualizować wymianę baterii na nową. Czy orientuje się ktoś gdzie w okolicy mogę dostać jakiś akumulator w przystępnej cenie oraz gdzie mógłbym podpiąć auto pod komputer by zaadaptować nowy aku? Bardzo proszę o pomoc ponieważ czasu jest niewiele a jestem w kropce ponieważ bateria padła na tyle że nawet ładowanie jej w niczym nie pomaga bo po próbie odpalenia auta wskaźnik poziomu baterii spada odrazu do zera a rozrusznik nawet nie drgnie tylko klika.To mój pierwszy wpis na tym forum więc nawet nie wiem czy to odpowiednie miejsce na takie pytanie, ale jeśli ktoś jest mi w stanie pomóc to bardzo proszę o pomoc i pozdrawiam, Damian.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:8  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(Manti)
Wiking
Zrob jak ja. Kup w Biltemie jump starter to cos na zasadzie dodatkowych baterii do tel tzw power bank tyle ze w tym dodatkowo znajduje sie funkcja rozruchu...cena od 400do 700 a Pl sobie juz poradzisz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1655 Postów
Kasia K
(KasiaKacz) Online
Maniak
DamianBogucki napisał:
Witam, przebywam aktualnie w Sandane (90km od Floro) i pech chciał ze 1,5 tygodnia przed zjazdem do domu na święta akumulator w moim aucie padł trupem, mało tego akumulatora nie mogę wymienić sam ponieważ potrzebne jest podpięcie auta do komputera by zaktualizować wymianę baterii na nową. Czy orientuje się ktoś gdzie w okolicy mogę dostać jakiś akumulator w przystępnej cenie oraz gdzie mógłbym podpiąć auto pod komputer by zaadaptować nowy aku? Bardzo proszę o pomoc ponieważ czasu jest niewiele a jestem w kropce ponieważ bateria padła na tyle że nawet ładowanie jej w niczym nie pomaga bo po próbie odpalenia auta wskaźnik poziomu baterii spada odrazu do zera a rozrusznik nawet nie drgnie tylko klika.To mój pierwszy wpis na tym forum więc nawet nie wiem czy to odpowiednie miejsce na takie pytanie, ale jeśli ktoś jest mi w stanie pomóc to bardzo proszę o pomoc i pozdrawiam, Damian.

Jak będziesz potrzebował fachowca to tutaj znajdziesz : www.mojanorwegia.pl/ogloszenia/motoryzacja/warsztaty
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok