Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
44 Posty
Grzes Morales
(igorgrzes)
Nowicjusz
bedac w UK ponad 7 lat baaardzoo wielu pomoglem, tak wlasnie.widze ze odpowiedzi na moje pytanie nie uzyskam ale coz,,,, dzieki chlopaki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
igorgrzes napisał:
,,,, dzieki chlopaki ja ci nie pomoge bo nie mam internetu panie knurze ale nie ma za co zdjecie fajne ale nie spinaj sie tak
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
igorgrzes napisał:
Czy ktos mogl by odpowiedziec na moje pytanie dotyczyce tego internetu???
no jak masz najtanszy abojnament to masz maly limit pobierania danych np. 2 gb... znajac zycie to jest on "darmowy" w godzinach od - do, reszta extra platna.... zadales pytanie typu: mam telefon w orange i dostalem fakture na 1000PLN, czy to mozliwe??? popatrz najpierw jaki masz abonament, zadaj dokladne pytanie i nie rzucaj sie tak.. nie jestes na wyspach....

igorgrzes napisał:
rodak rodakowi powinien pomagac tym bardziej na obczyznie a Wy co??co soba reprezentujecie???!!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
Grzes Morales
(igorgrzes)
Nowicjusz
uuu zawiało chłodem ..... nie mam pojecia jaki mam abonament (taryfe) powiem tak: dala mi to dziewczyna wsadzilem do palucha i dziala nie mam pojecia jak to sprawdzic i pytanie na samej gorze dotyczylo czy faktycznie po otrzymaniu stalego nr.personalnego bede mogl postarac sie o zwrot tej nadpłaty??? dziekuje
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
Grzes Morales
(igorgrzes)
Nowicjusz
a na zdieciu jest zwykly łeb swini a nie zadnego knura hahahahahahah
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
znaczy się zwykła świnia z Anglii
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
Grzes Morales
(igorgrzes)
Nowicjusz
swinia jak swinia czy to wazne z kad???

gdyby kózka pokaż rogi to by ślimak chuj Wam w dupę!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
a jednak zwykła świnia z Anglii
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
Grzes Morales
(igorgrzes)
Nowicjusz
tak zwykła swinia z Anglii zgadza sie!!! w 100% to pzrcierz widac jak nic.w koncu jakis fachowiec. hyh zenada
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
Grzes Morales
(igorgrzes)
Nowicjusz
hmm no i to zdiecie!!! patrzcie ludzie w Ameryce bylem a jak!!! nie to zebym sie chwalił hahahhahahahaha
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok