Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Paintball - Norwegia

Czytali temat:
Grzegorz Piór (279 niezalogowanych)
87 Postów
Michał Polak
(korepetytor)
Początkujący
A może zebrała by się grupa do Pain(t)Ball'a. Sola oferuje wyśmienite warunki do zabawy, bunkry i umocnienia przy akompaniamencie fal rozbijających się o skały. Ktoś chętny?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kow@lski)
Wiking
korepetytor napisał:
A może zebrała by się grupa do Pain(t)Ball'a. Sola oferuje wyśmienite warunki do zabawy, bunkry i umocnienia przy akompaniamencie fal rozbijających się o skały. Ktoś chętny?

Squash albo badmington, czyli cos dla prawdziwego mezczyzny. W tych grach nie ma czasu na gadanie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
87 Postów
Michał Polak
(korepetytor)
Początkujący
Squash jest ok, też zostawia siniaki. Ale płuca przy tym można dwa razy wypluć. Oj gdy ja jeszcze młody byłem to grałem. Najbardziej ze Squash'a to mi się sauna podobała. Koedukacyjna. Ze starszymi i młodszymi paniami. Aż miło. Mówią, że mężczyźni się strasznie pocą. Nieprawda. Kobieta też potrafi się solidnie spocić. Ja przy osiemdziesiątce mdleję i na zimny prysznic wychodzę. Sauny mam dość gdy już nic w nosie nie czuję... A później żeźki do domciu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok