Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1 Post

(wioskowyglupek)
Wiking
bad harry napisał:
a ja zrobię sobie takiego i przebije twojego
.
.

Nie wiem, czy slyszeliscie juz o tym popularnym sitcomie. Popularnym jak popularnym, ale przynajmniej w mojej miejscowosci nadaja to na kanalow wiekszosci. Trochem wkurzony, bo chcialbym popatrzec tez na inne produkcje, tym bardziej, ze place.
No wiec fabula bardzo zagmatwana, ale jak na sitcom przystalo wszyscy sie jednoczesnie smieja, a jak sie nie smieja, to przynajmniej smieje sie jego tytulowy bohater o imieniu...(tylko sie nie przerazajcie) - "Bad Harry". Opowiesc jest oczywiscie komediowa, zeby przykuwal widownie. Nadali 1614 odcinkow, ale jak wiem z dobrze poinformowanych zrodel to juz jest koniec. Brakuje koncepcji i pomyslow. A widz placi i wymaga, wiadomo. Ze swej strony chcialbym niejako jako recenzje dorzucic - zobaczymy jak bedzie, bo z ta telewizja to wiadomo jak jest - nigdy nie jest wiadomo. Bo jesli to juz jest koniec to gdzie u licha byl poczatek???
Z poszanowaniem:
Widz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
twój odcinek jest dopiero 43 a już jest cienki . jak dojdziesz do 100 nas zanudzisz .
jak chcesz oglądać inny serial to dociśnij sobie ten pedalski krawat i zmień kanał .
z poszanowaniem
........reżyser
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(wioskowyglupek)
Wiking
Jak przystalo na komedie, dostarczyla Panstwu wielu usmiechow. A najzabawniejsze jest to, ze widz pokierowal rezyserem))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking

JO !!! nawet wieśniacki scenariusz napisał
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
290 Postów

(agnieszkaj81)
Stały Bywalec
Moze wioskowy glupek niech lepiej wroci na swoja wies i zajmie sie dojeniem krow,bo filozofowanie slabo mu wychodzi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(wioskowyglupek)
Wiking
agnieszkaj81 napisał:
Moze wioskowy glupek niech lepiej wroci na swoja wies i zajmie sie dojeniem krow,bo filozofowanie slabo mu wychodzi.

Oj kotek /chociaz nie wiem, moze to Tygrysek/, Ty tez sie smiejesz z wlasnych dowcipow???
Dla sprostowania Wioskowyglupek /napisalem z duzej litery, bo mam do siebie szacunek/ nie zajmuje sie filozofia. Zajmuje sie przepowiadaniem przyszlosci. W wolnych chwilach.

"Nadali 1614 odcinkow, ale jak wiem z dobrze poinformowanych zrodel to juz jest koniec. Brakuje koncepcji i pomyslow. A widz placi i wymaga, wiadomo. Ze swej strony chcialbym niejako jako recenzje dorzucic - zobaczymy jak bedzie, bo z ta telewizja to wiadomo jak jest - nigdy nie jest wiadomo. Bo jesli to juz jest koniec to gdzie u licha byl poczatek???"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
290 Postów

(agnieszkaj81)
Stały Bywalec
To moze w profilu tez sobie zmien,bo tam jest napisane z malej litery. Dlatego ja tez tak napisalam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(DVD)
Wiking
Dla przypomnienia - tak kiedys wygladala kobieta.
Jak dla mnie to w ogole moglyby sie nie golic - jak moja matematyczka z podstawowki /eh, ta to miala wlosy na nogach!!!/
Ostra byla, no ale nauczyla!!!. Do dzis pamietam ile bylo 2+2. Wtedy bylo 4.
/Bez usmieszka, bo to dla mnie byc albo nie byc/.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(DVD)
Wiking
DVD napisał:
Dla przypomnienia - tak kiedys wygladala kobieta.
Jak dla mnie to w ogole moglyby sie nie golic - jak moja matematyczka z podstawowki /eh, ta to miala wlosy na nogach!!!/
Ostra byla, no ale nauczyla!!!. Do dzis pamietam ile bylo 2+2. Wtedy bylo 4.
/Bez usmieszka, bo to dla mnie byc albo nie byc/.

Nic nie sugeruje, ale odswierzam temat w porze najwiekszej ogladalnosci.
/bez usmieszka, bo to powazna sprawa/

Godz 21.21. Wlasnie zrobilem statystyke. Najwieksza ogladalnoscia dzisiejszego wieczora cieszy sie watek pt. masturbacja. Juz wiecej nie odswierzam!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
Powiedz mi DVD , co to ma byc?
Dawno pewnie w kraju nie byles?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok