Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Płyty CD godne polecenia - Norwegia

Czytali temat:
(434 niezalogowanych)
417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
Creed - Full Circle z 2009 roku, jak dla mnie to najlepsza plyta tego bandu, urywa dupsko ten dol w brzmieniu Mark'a Tremonti no i ciesze sie, ze Scott Stapp wrocil, jego wokal w Creedzie jest niezastapiony

Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
Whitesnake - Good To Be Bad z 2008 roku. Bardzo dobra plyta, dosc nowoczesne brzmienie, ale dalej siedzace mocno w klasyce rocka

Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
AC/DC - Black Ice, plyta z 2008 roku. Po prostu klasyka rocka w najlepszym wydaniu Dziadki pokazuje, ze: stary czlowiek i moze

Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
płytę posiadam, dvd posiadam, w kiinie na filmie byłam (na mnie zarobili ) Polecam i muzykę i film!
próbka:
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz

Płytka miała premierę kilka dni temu, a ja właśnie ją słucham (legalnie) i trzeba przyznać, że to Iron Maiden taki jakiego wszyscy znają i kochają Mimo, że mamy już rok 2010 i wiele współczesnej muzy do około, często opartej na 3 riffach bez sola, za to z jakimś dziwnym bitem i kolesiami wyglądającymi jak Britney Spears, to jednak Żelazna Dziewica pokazała, że można grać kawał starego dobrego heavy metalu i trzymać się dobrze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok