Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
194 Posty
Ewelina Matysiak
(EwelinaM)
Stały Bywalec
ja jeszcze w domku i dziękuje Wam za słowa wsparcia, a i jak mały się nie urodzi w terminie to będę ich napewno męczyć bo jak pomysle że jeszcze miałabym nosiś dzieciątko przez dwa tyg to zwariuje chyba dzisiaj męża zmolestuje i pobujamy Adasia może to zadziała troche się mamusia pogimnastykujei synek wyjdzie może jutro będzie porodówka jak by mnie nie było na MN to będziecie wiedzieć że już coś się dzieje)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Kamila .....
(cameelah)
Wiking
Witam
Ewelina- powodzenia Ja też się bardzo stresowałam porodem (rodziłam w Polsce). Wprawdzie urodziłam 1,5 tygodnia przed terminem. Dużo przed porodem spacerowałam a jak już się zaczęły pierwsze nieregularne skurcze to na dobre pomógł je rozkręcić bardzo długi, dość ciepły prysznic. To będzie chłopczyk czy dziewczynka?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
195 Postów
justyna Jakaś
(tysia25)
Stały Bywalec
ja tez myslalam ewelina ze juz moze tulisz adasia w ramionach a tu nic-moze dzisiejsze gimnastyki z mezulem zmobilizuja adasia do wyjscia hehe.ja urodzilam kube chyba 3 albo 4 dni po terminie i juz myslalam ze zwariuje a jakbym miala czekac 2 tyg.?!!!!wole nie myslec!mam nadzieje ze teraz oliwka urodzi sie tak z tydz.przed terminem albo rowno w terminie -marzenia scietej glowy.zycze ci zebys urodzila dzis lub jutro i tak szybko jak ja.powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Ewelina Matysiak
(EwelinaM)
Stały Bywalec
podobno będzie synuś Adaś piszę podobno bo kto to wie może zrobić nam małego psikusa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
kinga johansen
(kingajohansen)
Wiking
Ja miałam Usg prawie co wizyte, nie wiem dlaczego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
kinga johansen
(kingajohansen)
Wiking
Ja rodziłam w Skien i nikt nie proponował mi lewatywy, w łazienkach znajdują sie potrzebne rzeczy do lewatywy i robisz ja sama, Dawali mi jedynie lekko do zrozumienia że powinnam sie wypróżnić,tzn lewatywą. to taka średniej wielkości butelka z jakimś płynem...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Ja pierwsze dziecko urodziłam 12 dni po terminie, drugie dokładnie w terminie, a trzecie 9 dni po terminie. Seks, sprzątanie, spacery, prysznice i kąpiele nie pomagały
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
Joanna ))))
(Jo29)
Wiking
czesc dziewczyny zazdroszcze Wam i zycze wszystkiego co Dobre))przesylam link bardzo mi sie spodobala piosenka mam nadzieje ze Wam tez)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
My juz jestesmy w domu! - choc malo brakowalo aby nas nie puscili, chwile przed wizytami powiedzieli ze pielegniarki nie maja czasu aby wziac opieke nad nami...
nagadalam z mezem lekarzowi! chyba byl w szoku- haha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów
Ania M.
(Ania24)
Nowicjusz
Gratulacje śliczny aniołek i pomysleć ze moja Amelka była taka malutka 7 miesiecy temu ,a teraz juz taki brojek Zdrówka dla mamusi i Maleństwa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok