Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Tysia,moja Julka ma rozne okresy aktywnosci. Zmienia sie jej mniej wiecej co dwa tygodnie. Teraz to bardziej przeciaga sie, ale pod zebro tez potrafi nogi wsadzic A to boli,oj boli Ona bardzo reaguje na moje samopoczucie. Ostatnio martwie sie troche i ona tez jest spokojniejsza. A jak jestem w dobrym nastroju, to buszuje non stop Co do karmienia, to ja chyba bym odpuscila. Nie jestem masochistka. Jesli mnie przydarzy sie to samo, to wyprobuje oczywiscie wszystkie sposoby. Ale jak sie nie sprawdza,to butle pojda w ruch. Ale nie martwie sie na zapas. Moze mnie to ominie Mam teraz duzo spraw na glowie. Czeka mnie zmiana nazwiska i obawiam sie tego bardzo. Porod sie zbliza,a ja nie moge zlozyc papierow na macierzynskie. Po za tym ten remont i jeszcze to bialko w moczu Musze kontrolowac cisnienie i przyrost wagi codziennie. We wtorek znowu kontrola u fastlege.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
195 Postów
justyna Jakaś
(tysia25)
Stały Bywalec
u mnie oliwka wczesniej kopala ale nie az tak!!!!teraz przez ostatnie dni to masakra jakas!
kasiar-ja na twoim miejscu przeszlabym na butle.to zadna ujma dla kobiety,a nie bedziecie sie meczyc!wykorzystalas juz wszystkie mozliosci i mysle ze ciagniecie tego na sile bedzie frustrujace dla ciebie i malej,a to wam nie jest potrzebne!!ale decyzja nalezy do ciebie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
My zdecydowalismy sie na butle, mala juz sobie lepiej radzi, wypila 25 ml ostatnio
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
240 Postów
Ewa M.
(toja)
Stały Bywalec
No dokładnie jak pisała wcześniej Martynka nikt Cię do niczego nie zmusi,zrobisz jak będzie Ci najwygodniej i bez nerwów.Moja Maja choć nie była wcześniakiem męczyliśmy się miesiąc aby pociągnęła butelkę,to było straszne.Ale mieliśmy cierpliwość a synuś to chyba najbardziej.Z biegiem czasu i Twoja córcia się nauczy,wszystko się ułoży.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Zuzanka juz zalapala! pierwszy raz zjadla samodzielnie caly posilek, ktory powinna dostac (a nawet wiecej)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Ja karmilam piersia jakis tydzien, bo mialam cale sutki poranione, a jak probowalam odciagac pokarm to mleko bylo rozowe od krwi:/ Polozna kazala mi dalej probowac (to bylo jeszcze w Polsce), ale ja juz sil nie mialam. Dopiero jak odwiedzil nas lekarz rodzinny i to zobaczyl, od razu powiedzial zebym sprobowala dawac modyfikowane, bo to mi mnie i dziecka szkoda. Niewiem jak teraz bedzie (jestem w 16 tygodniu ciazy)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
82 Posty

(MARTYNKA)
Początkujący
kasiar i dobrze zrobilas.bo ja pamietam jak nie chcial mi ssac z jedengo cycka tak bolalo ze plakalam i to sie odbija na wszystkich jak karmilam to nie kazalam sie nikomu w domu do mnie odzywac bo myslalam ze zwariuje balam sie tez ze z tych nerwow bolu placzu wpadne jeszcze w jakas depresje .ja na twoim moejscu bym zrobila to samo bo tak jak napisano wyzej szkoda ciebie i dziecka zebyscie sie tak meczyly pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Dzis byla pielegniarka, w niedziele jedziemy na wazenie do szpitala i tam beda chcieli jeszcze raz sprobowac z cyca, ale jak nie to zostanie butelka...
Mala juz cmoka z butelki i jest ok ja przez czestsze odciaganie dostaje wiecej pokarmu to tez jest dobrze
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
195 Postów
justyna Jakaś
(tysia25)
Stały Bywalec
A tak na marginesie to Ewelina nareszcie chyba wyladowala na porodowce bo jej juz nie ma jakis czas...i kolejna do odkreslenia z listy rodzacych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Ewelina Matysiak
(EwelinaM)
Stały Bywalec
hej Tysia niestety jeszcze nie urodziłam jakoś nie miałam czasu żeby pisać dzisiaj mój termin mija a tu nic dom wysprzatany na błysk, spacerek był, z mężem małe co nie co a Adaś jak siedział tak siedzi
mam wizytę umówioną do połoznej na 16-tego, a wizytę w szpitalu mam na 20 i może wtedy wywołaja mi poród ale mam nadzieje że synek wyjdzie dziś lub jutro kręci się dzisiaj jakby chciał mi coś przekazać, mam niewielkie skurcze ale wcale nie bolesne i nie regularne
a i kochane wiecie co mi dokucza, strasznie swędzą mnie dłonie wczoraj to nie mogłam wytrzymać , podobno to normalne
także dalej trzymajcie kciuki może wreszcie się uda
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok