Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
195 Postów
justyna Jakaś
(tysia25)
Stały Bywalec
wspolczuje ci ewelina!!!dla mnie to chore ze jeszcze trzymaja cie tak dlugo po terminie(bo ten pierwszy mialas na 6-tak?)mam nadzieje ze adas zlituje sie nad mama i wyjdzie dzis lub jutro.powodzenia ci zycze!!!!a z tymi dlonmi to na sam koniec tez tak mialam.ja ide sie walnac do wyrka-jakis filmik obejrze bo dzis na maxa meczacy dzien mialam a w moim wypadku niech oliwka posiedzi sobie jeszcze z 8 tyg.buziaki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
ja we wtorek ide do szpitala. będą sprawdzać czy dzidziuś prawidłowo rośnie i czy nie trzeba go dokarmiać bo ja po operacji żołądka jestem. mam nadzieję że wszystko jest ok bo w czwartek mam w planach wyjazd do ojczyzny... a czy tak się stanie czas pokaże... trzymajcie kciuki za mojego dziecia. może mi teraz powiedzą czy to synek czy córcia bo na połówkowym badaniu powiedzieli że chyba dziewczynka... była tak ruchliwa że ie mogli zajrzeć między nogi niby na 90 procent Maja ale kto wie.... może Karolek lub Kubuś
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
jeszcze 12 tygodni do porodu........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Zuzanka w swojej sukience przed wyjsciem na wesele, ale tylko do zdjecia 5 min przed sie jej ulalo mleczko na polowe sukienki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Ewelina, synus Cie nie oszczedza Trzymam kciuki za szybkie rozwiazania i w koncu przywitamy Adasia na swiecie Limetka, na pewno wszystko jest dobrze z dzidzia. Oczywiscie,dobrze jest sprawdzic. No i bedziesz pewna w koncu czy cora czy syn Kasia, sliczna ta Twoja Zuzanka. No i super kiecke jej kupilas Tysia, my tez juz niedlugo bedziemy fajne sukienki kupowac Dzisiaj Julka niezle sie wierci. Ciezko mi obrac dobra pozycje. Jak siedze, to wyprostowana jak struna Nie wspominajac o samochodzie. Jezdze nie dluzej niz 10 minut. Dobrze,ze mam wszedzie blisko No i mecza mnie spuchniete i bolace dziasla. Nastepna dolegliwosc ciazowa. Ciekawe ile jeszcze??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
195 Postów
justyna Jakaś
(tysia25)
Stały Bywalec
ja wlasnie czekam na paczke z polski i nie moge sie doczekac kiedy te wszystkie kiecki co kupilam zobacze na zywo.juz troszeczke zaszalalam z zakupami ale tez nie bede szalec za bardzo bo mamy czas jeszcze.ja z jazda samochodem nie mam problemu-nawet lepiej mi sie kieruje niz siedzi jako pasazer ale za to w domu to takie pozycje obieram ze masakra hehe-czasami to juz sama nie wiem jak sie ulozyc zeby mala nie kopala tak strasznie.
a zuzanka to laska jak nic w tej sukience!
aga-a pojawila sie juz u ciebie siara?bo ja z pierwszym dzieckiem to pamietam musialam bardzo szybko wkladki kupowac bo szybko mi sie pojawila a tym razem to jeszcze nie mam nic.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Ewelina Matysiak
(EwelinaM)
Stały Bywalec
Kasia sliczniutka ta twoja córeczka
no i zaczęło się dziewczyny coś dziać, nie spałam całą noc po seksiku z mężem dostałam okropnych bóli pleców o godzinie 24.00 i tak czekaliśmy do 2.00 czy mi przejdzie,jednak nic na to nie wskazywało więc pojechalismy do szpitala ale niestety fałszywy alarm skurcze mam ale jeszcze nie to. Baba włożyła mi dwa palce i sprawdzała szyjkę macicy i stwierdziła że jeszcze nie czas, mam oczekiwać teraz na mocniejsze bóle i częstsze oj jak bolało to badanie aż do tej pory czuje te jej paluchy
I jeszcze nastąpił jeden problem mój lekarz i położna się nie wywiązali bo podobno nie mam badania krwi mam tylko sprawdzane żelazo i takie tam ale nie mam papierka mówiącego o mojej grupie krwi i o tym czy nie jestem zarażona ta Pani która mnie przyjmowała powiedziała, że mam się nie martwić że to nie moja wina i że ona wyśle list do lekarza z zapytaniem czemu tego nie zrobili. och Boże Ci lekarze Dziwiłam się dlaczego nie pobrali mi krwi w szpitalu i nie zrobili takiego badania, ale jak mam się nie martwić to się nie martwię)
Teraz wiem jak bolą skurcze, byłam podpięta pod KTG i wiem kiedy co i jak) cholera jak to boli Babka mówiła że poród może nastąpić za kilka godzin a nawet kilka dni jaka rozbieżność
Mam nadzieje że z tą krwią się rozwiąże wszystko bo będę spokojniejsza
trzymajcie się
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Ewelina mnie tez tak wyslali do domu (o 4 rano) ze falszywy alarm i ze to nie jeszcze, moze tydzien, bo infekcja w moczu- antybiotyk mi dali, a o 7:30 mi wody odeszly
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Tysia, siara sie pojawila. Nie jest jej duzo, ale jest. Wkladek nie musze uzywac. Ewelinka,a jakich badan krwi Ci nie zrobili? Czym nie zarazona? Pytam, bo teraz to tez zadnych badan mi nie robia. Na poczatku zrobili grupe krwi, badania na hiv, choroby weneryczne,wirusowe zapalenie watroby i rozyczke. Ale potem to juz tylko morfologia i mocz. A moze cos jeszcze wymagaja?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
82 Posty

(MARTYNKA)
Początkujący
dziewczyny trzymajcie sie i na was nadejdzie czas kasiar ta twoja malutka jest sliczna a teraz ja sie pochwale moim synusiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok