Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
viking xxxxxxxxxxxx Mariusz B Robert E. Zbyszek P-k ja ja Piotr XXX robson.6 Prof Wiktor m Jakub Świerzb (7561 niezalogowanych)
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
mógłbyś odzyskać gdyby jeszcze nie przelali ci na konto pieniążków , a odzyskasz za rok na pewno . No ale z kartą podatkową to już widzę że kombinują bo nie wiem jak można przy pomocy karty podatkowej oberwać 50% wypłaty ?? , i już się zaczyna .... , a to dopiero wierzchołek góry lodowej --- nie mniej powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Kasia Tłumacz
(kasiatlumacz)
Wiking
Witam, jeśli szukacie pracy w Norwegii to wykonuję tłumaczenia i korektę CV dostosowując je do standardów norweskiego rynku pracy. Zachęcam do kontaktu.

Kontakt tel.:
z Polski + 48 58 743 07 53
z Norwegii + 47 21 999 409
lub mailowy tlumacz@multinor.no
Zgłoś wpis
48 Postów
Nowicjusz
Odbieram to raczej jako błąd, względnie zaniedbanie. Otrzymałem przeprosiny za zaistniała sytuację i obietnicę wyrównania zaległości przy następnym przelewie. Reakcja pracodawcy zadowalająca.Wszyscy jesteśmy ludżmi - nie myli się tylko ten, kto nic nie robi...
Najwyżej nie spędzę tego weekendu tak jak zaplanowałem

A'propos: miłego weekendu życzę wszystkim forumowiczom...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...gmaj

czy ty jestes wyslannikiem adecco?

a dokladnie,delegowanym z dzialu poprawy wizerunku??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
921 Postów

(I.Z.A.)
Maniak
....a to ważne,Kto Kim jest?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów
Nowicjusz
@panladnyzrodzina

Zapewniam Cię, że nie...
Jestem pracownikiem podnajętym do innej firmy. Nawiasem mówiąc, po wydarzeniach wokół Adecco na początku roku, nie dziwie się, że firma usilnie pracuje nad zmianą wizerunku. Skorzystają na tym pracownicy...
Jeżdzę już do Norwegii ładnych parę lat i znam trochę Norwegów (a może mi się tylko tak wydaje? . Znacznie więcej można osiągnąć , spokojnie i stanowczo domagając się swego, aniżeli narzekając na wszystko i pokrzykując. A niektórzy niestety nie potrafią okiełznać emocji i stąd "miny na pokaz, czyny na wiatr"
Podkreślam, że jest to moja prywatna i subiektywna opinia. Z wpisów na forum wnioskuję, że jest tu sporo ludzi, którzy miło nie wspominają współpracy z Adecco, a sądząc po oklaskach-większość. Pozostaje mi mieć nadzieję, że do nich nie dołączę.

@ IZA

Wklejone pod postem zdjęcie pominę milczeniem; wolę nie wdawać się w dyskusje z głupcami, gdyż obawiam się, że najpierw sprowadzą mnie do swojego poziomu, a potem pokonają doświadczeniem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
gmaj22 napisał:[/b]

@ IZA

Wklejone pod postem zdjęcie pominę milczeniem; wolę nie wdawać się w dyskusje z głupcami, gdyż obawiam się, że najpierw sprowadzą mnie do swojego poziomu, a potem pokonają doświadczeniem.

widzę, że jesteś bardzo inteligentną osobą. mnie dużo więcej czasu zajęło dojście do tego samego wniosku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów
Nowicjusz
@jasta102
"Mądrej głowie dość dwie słowie"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
251 Postów

(broom feie)
Stały Bywalec
gmaj22 napisał:

@ IZA

Proponuję grzecznie przeprosić >"IZA" < wklejone zdjęcie nie dotyczy Ciebie >"gmaj22"< tylko dotyczy >"panladnyzrodzina"< tak mniemam.
PROSZĘ BARDZIEJ PRZYŁOŻYĆ SIĘ DO ANALIZY POSTÓW ZANIM COŚ SIĘ NIECHCĄCO chlapnie .
I to z grubej rury ...
Piszesz , że jesteś wykształcony i Masz duże ambicje , a zniżasz się do nieuzasadnionych pomówień .
Przykro czytać akurat Twoją ostatnią wypowiedź którą zacytowałem , pomijając fakt , że powinieneś podać autora tego cytatu , inaczej wykonałeś właśnie plagiat.
Pozdrawiam i więcej rozwagi proszę.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
broom feie napisał:

Proponuję grzecznie przeprosić >"IZA" < wklejone zdjęcie nie dotyczy Ciebie >"gmaj22"< tylko dotyczy >"panladnyzrodzina"< tak mniemam.
PROSZĘ BARDZIEJ PRZYŁOŻYĆ SIĘ DO ANALIZY POSTÓW ZANIM COŚ SIĘ NIECHCĄCO chlapnie .
I to z grubej rury ...

a czy to ważne, kogo dotyczy?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
921 Postów

(I.Z.A.)
Maniak
Oczywiście bromm feie,masz rację!...a Kto ma rację robi kolacjęLubię żartować,jeśli się Ktoś nie zna na żartach....Jego problem...Może coś wkleję
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok