Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Troche o kreaturach opinii publicznej - Norwegia

Czytali temat:
Monika Engan Jerzy Świerzykał Jon Doe Jan Maryjan Agata Dymna Agnieszka Kajka Krystian Kozyra John Boro Jan . Przemek M *Michal M (742 niezalogowanych)
429 Postów
Monika Engan
(mepsycholog)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Pani Moniko
Gdzie mógłbym nabyć wiedzę w jaki to sposób bracia Kaczyńscy doktoraty za komuny porobiło bez żadnego języka, w rezimowej tv występowali a ich matka cenzurę robiła
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
jasta102 napisał:
Pani Moniko
Gdzie mógłbym nabyć wiedzę w jaki to sposób bracia Kaczyńscy doktoraty za komuny porobiło bez żadnego języka, w rezimowej tv występowali a ich matka cenzurę robiła

Przepraszam ze sie dolacze, ale Pami Moniko, gdyby mogla mi Pani wygrzebac informacje o tym, dlaczego ojciec Wielkich Braci, podobno uczestnik Powstania Warszawskiego, podobno AKowiec, i podobno wrog komuny nie zostal przez te komune jak WSZYSCY INNI W JEGO SYTUACJI wdeptany w ziemie, a wrecz komuna wspierala i promowala go jako naukowca, obdarzala licznymi przywilejami, podarowala mu wille na Zoliborzu Oficerskim odebrana rodzinie przedwojennego polskiego oficera... Pani Moniko, czy to wszystko to aby nie spisek UBcji aby skompromitowac Jaroslawa Kaczynskiego?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Pani Monika na pewno jeszcze dziś nam udzieli informacji
Trzeba tylko cierpliwie poczekać
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
429 Postów
Monika Engan
(mepsycholog)
Wyjadacz
Zastanawiam sie skad Pan czerpie takie informacje???? Ja przedtstawiam zrodla informacji, czekam na Pana....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
przepraszam, że Pani czekała tak długo, ale ja biłem się z myślami, czy Pani sobie ze mnie nie szydzi
ponieważ w końcu doszedłem do wniosku, że chyba to zwykła kobieca hmm,nazwijmy to niewiedza
otóż
aby się dostać na ekrany telewizji i kin w roku takim 1961 np
to UBecja droga Pani dokładnie musiała prześwietlić, kto to, czy pewny, czy słuszny
ewentualnie ktoś, kto miał w UBecji szerokie plecy i parasol ochronny
ale szybko i krótko
występujący dżentelmeni to bracia Jarosław i Lech Kaczyński dla tow Gomułki
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Pani Moniko
bardzo polecam ten artykuł
marucha.wordpress.com/2010/07/01/kim-sa-kaczynscy/
dla innych skrót
Cudowne przypadki z życia Kaczyńskich-Kalksteinów …

1) Pierwszy cudowny przypadek w życiu Jarosława to zawrotna kariera jego ojca Rajmunda. Tuż po wojnie żołnierzy AK, rozstrzeliwano, osadzano w więzieniach, sadzano na nogach od stołka, torturowano, w najlepszym razie wykluczano z życia społecznego. Tymczasem Rajmund Kaczyński, żołnierz AK, tuż po wojnie, dostaje od stalinowskiej władzy wypasiony apartament na Żoliborzu, jak na tamte czasy rzecz poza zasięgiem zwykłego obywatela, nawet szarego członka PZPR.
2) Cud drugi, żołnierz AK, mąż sanitariuszki AK, dostaje posadę wykładowcy na Politechnice Warszawskiej i oboje żyją sobie z jednej pensji jak pączki w maśle. W tym czasie gdy w Polsce rządzi Bierut, a właściwie Stalin rządzi Bierutem, posada dla Akowca na uczelni brzmi jak ponury żart, jednak rzecz miała miejsce.
3) Cud trzeci, rodzą się bliźniaki i jako dzieci akowskiego małżeństwa, na początku lat 60, kiedy większość dzieci akowców opłakuje swoich rodziców, albo czeka na ich powrót z więzienia, nasze orły zabawiają się w reżimowej TV.
4) Cud czwarty. Jarosław Kaczyński jako jedyny działacz opozycji kręgu doradców Lecha Wałęsy, nie zostaje internowany.
5) Cud piąty, Jarosław Kaczyński odmawia (tak twierdzi) podpisania lojalki i jako jedyny opozycjonista odmawiający władzy PRL zostaje zwolniony do domu, co więcej nikt go nie nęka, w okresie 1982-1989.
6) Cud szósty, Jarosław Kaczyński jako jedyny opozycjonista ma sfałszowaną teczkę i jako jedyny opozycjonista domagający się powszechnej lustracji, ujawnia swoja teczkę dopiero po naciskach prasy.
7) Cud siódmy to cud zagadka. Jaki jest związek między ofiarowanym Rajmundowi Kaczyńskiemu przez PRL apartamentem na Żoliborzu, pracą w czasach stalinowskich na Politechnice Warszawskiej, karierą filmową bliźniaków i brakiem internowania Jarosława Kaczyńskiego w stanie wojennym?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
Widzisz Jasta, ja mysle ze albo to jest od samego poczatku spisek sluzb, ktore juz w latach 50 knuly i planowaly jak Jaroslawa obrzucic klamliwymi podejzeniami, albo moze szczegolne wstawiennictwo Matki Boskiej Roznorakiej nad rodzina Kaczynskich...
Bo ze Bracia mieli DAR MOCY NADPRZYRODZONYCH to fakt nie zbity. Pamietasz jak to byly to jedyne 2 osoby, ktorych teczek nie mozna bylo odszukac bo sie zawieruszyly? Wszyscy pamietaja. I wszyscy pamietaja, jak to poszukiwano teczek, nikt nie wiedzial co w tych teczkach jest, ale Bracia juz wiedzieli, ze gdyby teczki sie znalazly, to to, co jest w srodku to falszywki SBckie...
To sie nazywa Dar Prorokowania.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
prawda to jest taka, że chyba prędzej bym się z ogonkiem dogadał niż z Panią Moniką
jeśli ja Pani Monice zaprezentuję dowody na piśmie, że Jezus Chrystus póki żył to zawsze twierdził, że został zesłany tylko do żydów, nie żydami gardził, a nawet używał na nich najgorszego w kulturze semickiej wyzwiska "pies"
to Pani Monika mi i tak nie uwierzy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
740 Postów

(Remigrant)
Wyjadacz
Z tą całą rodziną Kaczyńskich, to pewnie tak samo jak z Adamem Mickiewiczem.
Żyd z krwi i kości, a jednak hołubiony przez naród, wielki Polak obecnie, nadal obojga narodów.
Problem w tym iż Mickiewicz swego pochodzenia się nie wstydził, mało tego, umieścił bez kamuflażu niektórych z rodziny w poemacie "Pan Tadeusz".
Natomiast rodzina Kaczyńskich, od samego początku, zaprzecza oficjalnie, wszystkiemu co żydowskie i kolaboranckie. Cały czas ślizga się na plecach innych, niewinnych ofiar, tak faszyzmu jak i wczesnemu komunizmowi, na wyzwolonych terenach Polskich.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok