Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
8 Postów
bozena wadolowska
(bozenka)
Wiking
Nie wiem , dlacego myslisz ze jestem pesymistka ala jak nie chodziles po tutejszych urzedach to pochodz tylko nataw sie optymistycznie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
499 Postów
Krystian Kozyra
(Krystian85)
Wyjadacz
WujekJanek napisał:
[quote]Krystian85 napisał:
WujekJanek napisał:
ViiKii napisał:
1. nie moze,, 2 musi dawac obowiazek jego . 3 jesli jestes czlonkiem musza ci pomoc ! ) nie daj sie robic w chuja xd
e]

Boze, skad takie malutkie dziewczynki znaja takie brzydkie wyrazy???

---
o jest tzw. wiedza doglebna,wsobna,nabyta.Byle jak,byle gdzie,z byle kim.....

Sugerujesz ze z autopsji doglebnej absorbcji?
Tylko nie pisz, ze wielostronnej, bo nazwe Cie Lubierznym Starcem

----------
Wielo,wielo....By givin, U a green light tonight-zwij mnie zatem jak chcesz)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
bozenka napisał:
Nie wiem , dlacego myslisz ze jestem pesymistka ala jak nie chodziles po tutejszych urzedach to pochodz tylko nataw sie optymistycznie

Bozenko,
1.Nie chodze po urzedach, nie jestem dekarzem, ani kominiarzem, ja jak mam cos do urzednika to szukam drzwi wejsciowych i wchodze do wnetrza urzedu
2.A z racji obowiazkow zawodowych wchodze do tych wnetrz codziennie, dzien po dniu, tydzien po tygodniu, miesiac po miesiacu... i tak od lat...
3.A ze w Polsce przez lata robilem to samo, to zareczam Ci, ze najgorszy cham urzedas w Norwegii to prawdziwy aniol w porownaniu z polskim urzedasem, nawet takim milym polskim urzedasem.
4. zareczam Ci tez, ze zarowno prawnik zwiazkowy jak i inspekcja pracy za brak lonnslipow od pol roku po prostu zrownaja pracodawce z ziemia.

A na koniec, cos SPECJALNIE DLA CIEBIE:

Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok