retier1 napisał:
Fiona66 napisał:
retier1 napisał:
Nie robię nic innego poza tym co i Ty Fiona66,tz. mówię to co widzę,za siebie.
Miałem okazję pracować w ZSRR,NRF,a teraz w Norwegi. Więc nie mów że nie wiem co mówię.
ehh, jakze moglam zapomniec, ze musze sie zgodzic z Twoim postrzeganiem rzeczywistosci, bo Ty masz poprostu doswiadczenia
jak malo kto
czy jak tam pracowales, to juz wiedzialam gdzie lezy Norwegia, czy jeszcze nie ?
Kotku, ze tak powiem
kiedy Ty zdowbywales swoje bezcenne doswiadczenia w ZSRR, ja swoje zdobywalam w USA
Czy z tego powodu mam do Ciebie mowic, ze swiat jest taki jak ja go widze, czy sie to Tobie podoba czy nie ? he ?
Teraz jasniej juz masz? Watpie...
Więc jeśli już tak sobie sympatycznie mówimy kochana,to wiedziałem gdzie ta Norwegia była. I nie wmawiaj mi że komuś narzucam swoją filozofię,bo takowej nie mam.Nie wiem jak "Amerykanie" mówią na nas,ale pewnie znasz te określenia : swołocz,blać,polnisz szwaine
Przepraszam za ewentualne błędy,piszę ze słuchu.Moze teraz masz jaśniejszy obraz. Dzięki Hilton.
Buhahahaha

Zapytaj swoich rodakow jak pieknie nazywaja inne narodowosci
Calkiem niedawno bylo tu cos o "turasach"
Co do swiadomosci gdzie lezy Norwegia, to przekreciles moje slowa. Tam bylo czy ja wiedzialam, a nie Ty

Ja mam caly czas jasny obraz i ani razu nie zwrocilam sie do Ciebie, ze zycie, czy swiat jest taki jak Ci napisalam, czy sie to Tobie podoba, czy nie...

(jakbys znowu chcial cos przekrecic, wykrecic, to przeczytaj pare postow wyzej

)
Ja tylko caly czas twierdze, ze mam inne spojrzenie na swiat niz Ty. Najpierw cos naskrobiesz,a pozniej motasz i motasz, a wychodzi tylko gorzej...