Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Czy to rasizm / - Norwegia

Czytali temat:
2 Posty
Spennande D
(Spennande)
Wiking
Witam,
dostalem skierowanie na przeswietlenie kregoslupa w odcinku ledzwiowym od norweskiego lekarza w ktorym widnieje informacja ze jestem polakiem.
Uwazam ze nie ma to najmniejszego znaczenia klinicznego to skad pochodze i taka informacja nie powinna sie znalezc na skierowniu.
Po odebraniu opisu zdjecia nagle okazalo sie ze cudownie wyzdrowialem, co nie ma sie absolutnie do tego co widnialo na polskich zdjeciach.
Zastanawiam sie zeby zglosic to sprawe do odpowiedniej instytucji, ktora moglaby ukarac lekarza za taki wpis.
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
368 Postów

(Prezydent_elekt)
Stały Bywalec
Spennande napisał:
Witam,
dostalem skierowanie na przeswietlenie kregoslupa w odcinku ledzwiowym od norweskiego lekarza w ktorym widnieje informacja ze jestem polakiem.
Uwazam ze nie ma to najmniejszego znaczenia klinicznego to skad pochodze i taka informacja nie powinna sie znalezc na skierowniu.
Po odebraniu opisu zdjecia nagle okazalo sie ze cudownie wyzdrowialem, co nie ma sie absolutnie do tego co widnialo na polskich zdjeciach.
Zastanawiam sie zeby zglosic to sprawe do odpowiedniej instytucji, ktora moglaby ukarac lekarza za taki wpis.
Pozdrawiam

A to nie wiesz, ze nazwa lordoza ledzwiowa etymologicznie ma korzenie w polsce?
Kazdy polski robol marzacy o norweskiej rencie zapada na dolegliwosci kregoslupa.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
Prezydent_elekt napisał:
Spennande napisał:
Witam,
Pozdrawiam

A to nie wiesz, ze nazwa lordoza ledzwiowa etymologicznie ma korzenie w polsce?
Kazdy polski robol marzacy o norweskiej rencie zapada na dolegliwosci kregoslupa.

A ja podam policje na policje.
Jak przyjechalem do Norwegii i zglosilem sie na policje, to dostalem pozwolenie na pobyt i prace w Krolestwie. I na tym dokumencie tez zlosliwi policyjni rasisci wpisali, ze jestem Polakiem...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok