1 NOK
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Nowa nadzieja dla dalekiej północy? Gdyby była nadzieja, że ten wyż demograficzny będzie również moją zasługą, zapewne nie obraziłbym się ... ...
Krzysztof S
15-01-2013 07:09
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Ustawa o ochronie dzieci (VII - cz. I) to wszystko jest pojebane. to zboczony narod!!!!
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Dodatkowy tydzień wolnego w 2013 roku zajebsicie
GRZEGORZ CHELMINIAK
14-01-2013 23:11
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Mafia czosnkowa W końcu nie polacy
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Wielka ofensywa przeciwko przemytnikom w Groruddalen kolejni dostawcy złapani?? faaeeen...co my będziemy pić!
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Klucz do integracji kosztuje chciał bym chodzić na kurs norweskiego ale jest za drogo po prostu mnie nie stać Heniek z Bergen pozdrawiam
Dominika Poznanianka
13-01-2013 02:12
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu 6 rozporządzeń BHP zamiast 47 W Norwegii chyba bardziej niż w Polsce obowiązuje WODOLEJSTWO, wypełnienie niektórych norweskich dokumentów to kupę ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu PINK FREUD- Polska grupa jazzowa po raz pierwszy w Norwegii będę tam na 100%
brzy dal
11-01-2013 20:14
...sluchaja sluchaja,sluchaja i sluchaja - dopoki nie usna...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu To prostytutki wskoczyły do łóżek norweskich skoczków? heeeeeeeeeeeeee to se chłopaki polepszyli
brzy dal
11-01-2013 17:45
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Norwegia zachowuje prawo do ustalania warunków zatrudnienia na kontraktach publicznych Bez Toksycznej Uni !!!
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Oskarżony o podpalenie kościoła wskazuje współudział złego ducha Czyzby wzorowal sie na Vargu Vikernesie?
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Norweska drużyna skoczków okradziona w Wiśle K..wa! ale znowu obciach o k..wa!!!
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Związki zawodowe przeciwne wpuszczeniu Ryanaira na trasy krajowe Nie mam Burdelu na kółkach ???
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Eksport zasiłku na małe dzieci przyprawia polityków o ból głowy dzis bola ich zasilki na dzieci a za lat 20 beda bolec emerytury wysylane za ...
Szukam opini osób które pracują lub pracowały w przetwórstwie rybnym .Czy rzeczywiście juz nie warto starać sie o prace bo płace tak mocno poleciały w dód ?
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Kristiansand: Polacy skazani na karę więzienia za kradzieże i przemyt No to sie kurwa nadostawali. Sam sie zastanawiam czy nie odjebac czegos ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Długopis dla Breivika To jest chore, on zabił 77 osób w tym dzieci a jeszcze ma takie wymagania pan chrabia, niedługo mu kino domowe wstawią i ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Szkoły chrześcijańskie? - Tak. Muzułmańskie? - Nie Bardzo sie ćieszę że norwegia dba o siebie jeszcze dodam Norwegia Powina zamknąci Granice ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Nie otrzymałeś karty podatkowej na 2013 rok? Postaraj się o nią jak najszybciej! a ja mam to w nosie
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Świńska grypa atakuje! Najlepszym lekarstwem alkohol - choć wiadomo, że nie wszyscy mogą go spożywać
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Rząd chce wymusić na centrach handlowych wprowadzenie opłaty parkingowej taaaa.... no to obroty centrow handlowych spadna... oooo komuno wroc..... ...
Marco Marcus
01-01-2013 20:34
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu 14-letnia Polka ma szansę zostać człowiekiem roku dziennika VG. Pomożecie? A przeszczep szpiku kostnego?
Cześć wszystkim forumowiczom. Mam na imię Radek mam 21 lat i od niespełna już 4 miesięcy siedzę na bezrobociu. Niestety mój pracodawca zwinął interes ,a ja musiałem pożegnać się z pracą. Pracowałem w ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Tour de Ski bez Marit Bjørgen sciema boi sie Juscysi bo jest w formie i tyle
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Rośnie liczba zgłoszeń do barnevernet ...i takiej pomocy jak obliczono na dzis ..juz w samej gminie Sandefiord -900 dzieci potrzebuje pomocy, ktore ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Siatka przemytników polskiego pochodzenia grasuje odrazu mafia......
alexkawa napisał: W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Islamski kaznodzieja wzywa do utworzenia w Norwegii sądów szariackich w Polsce takie cos dziala juz sporo lat i nazywa sie ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu God Jul og godt nytt år! ŻYCZENIA PIĘKNE I JA RÓWNIEŻ ŻYCZĘ WSZYSTKIM SAMYCH CUDOWNOŚCI!
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Aftenposten: „Polacy zostają na dobre - Polakkene er kommet for a bli” MN to się nie rozpisał na temat artykułu, w AFM jest tego z 4 strony a ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Ustawa o ochronie dzieci (V) Zapraszam wszystkie dziewczyny i panie na sex internetowy! Moje gg to 5473221 Pobajerzymy? Poknurzymy? ...
czesio.:* napisał: W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Biblia bestsellerem w Norwegii polactwo nawraca niewiernych norków...budowlano-sprzątający Krzyżacy XXI wieku nawrócą tych ...
Piękny wiersz, podoba mi sie do tego stponia ze gdy mialam 15lat, uczyłam się go na pamięć
pati muzia
21-12-2012 13:36
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Pracują dziesięć godzin, dostają pieniądze za trzy... jak wielu ludzi nie zapisuje sie do związków,bo...szkoda im płacic składki na ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Więzienie dla czwórki Polaków WAKACJE W KRAINIE SNIEGU
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Zmiany w prawie jazdy w Norwegii bardzo dobra wiadomosc dla polskich kierowców tutaj pracujących.... 3 lata, a to oznacza mniejszą konkurencje : ) ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Zakup usług za 4000 koron bez podatku I to mi sie w tym kraju podoba, ciekawe jak na taki pomysl zareagowalaby nasza skarbowka
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu 13. grudnia - Dzień św. Łucji Warto rowniez przypomniec, ze w dawnej Polsce bardzo uwaznie obserwowano pogode od od dnia sw. Lucji, gdzyz kazdy ...
am glad
19-12-2012 00:14
maj, czerwiec i lipiec.. zapowiada sie ladna sloneczna pogoda
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Goły i (nie)wesoły hehhe pewnie nastawial naszym na imprezie a potem chcial zeby mu oddali
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Wspólna podróż na Święta! Redaktorek chcialby latac za 5 zl??... J
wielkie mi rzeczy my na budowie sobie sami odsniezamy lopatami a jak trzeba to sypiemy piasek albo kamyki zeby slisko nie bylo mamy duzo kasiury bo jak odsniezamy to liczy nam sie to do ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu W krainie joik i duodji – Karasjok i Kautokeino Super artykuł, oby każdy kolejny był jeszcze lepszy :]
Polak, nurek - wszystko jedno. Wazne, ze potencjalny zabojca dostal troche po doopie!
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Tunel kolejowy pod Oslo zamknięty po niedzielnym pożarze No jak widac tutaj wszystko mozliwe,nawet pociagi zawracaja.Milego dnia i usmiechu zycze ...
Witam , mozna przetlumaczyc w translator google : www.abcnyheter.no/nyheter/2012/12/01/norge-degradert-av-fn morgenbladet.no/samfunn/2012/norge_degradert#.UM35HYowTu0 FN to ONZ , jest tego wiecej ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu „Wesołych Świąt na obu ciastach” hehehe...super ...nareszcie cos milego o rodakach...a nie tylko zlodzieje ..przemyt ...pijaki ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Sprawa ferm norek trafia do Stortingu Nie rozumie o co tyle krzyku przecież to są normalne norweskie warunki ,moim zdaniem jest to propaganda w ...
brzy dal
14-12-2012 18:55
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu NAV będzie odbierał telefony w ciągu pół minuty. Dowcip czy prawda? czy dziś mamy Prima Aprilis?
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Zakwaterowanie polskich pracowników - kronika nadużyć heheheh 22 lata temu w sandvice widzialem dom okolo 250m2 gdzie mieszkalo ok 30 polakow i ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Wyrok więzienia dla polskiego przemytnika ha ha .... dobry komik.
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Piętnaście krajów z wyższym podatkiem dochodowym niż Norwegia gdzie dane o Ameryce Poludniowej, Australii i Nowej Zelandii? Pod Haslem Ameryka jest ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Tyle miesięcznie na jedzenie wydaje przeciętna norweska rodzina Budżet rodziny Polskiej pracującej uśredniając:facet pracujący przez cztery miesiące ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Zakaz parkowania i zamknięte drogi w Oslo Nobel dla UE...smiechu warte
dzień dobry wszystkim szukam DĘTYSTY LUB DĘTYSKI w mieśćie KRISTIANSAND jeśli ktoś z tąd jest to prosze o kontakt na moja norwegia
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Gdzie w Norwegii na narty? DO ZAKOPANEGO
Dami Hr
09-12-2012 22:19
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Polak zatrzymany za napad rabunkowy porazka
no a Polak głupi ze pracuje na czarno...czy nikt nie pomysli o konsekwencjach jeśli spawa sie rypnie lub jak któryś np noge złamie lub bedzie miał wypadek w pracy?...nie bo liczy sie korona ponad ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Polsko-Norweski kalendarz 2013! Chyba trzeba będzie dodrukować!
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Ustawa o ochronie dzieci (IV - cz. 2.) § 4-12 -d) najcześciej stosowane jako " prawdopodobne" § 4-13 - najczesciej stosowana jako §4-6 ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Prezenty mikołajkowe dla czytelników MojaNorwegia.pl! dzięki Mikołaju
brzy dal
06-12-2012 17:55