Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Wyrok więzienia dla polskiego przemytnika - Norwegia

Czytali temat:
(864 niezalogowanych)
14 Posty
Sebastian20 Sebastian20
(Puszczyk2009)
Wiking
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Wyrok więzienia dla polskiego przemytnika
ha ha .... dobry komik.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
piotr p........
(thomas)
Wiking
tepic przemytnikow i tych wszystkie lajzy co kupuja polskie biedaki na piwo ich niestac ze sklepu paranoja polanscy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
MARCIN Krzemionka
(MARCIN6)
Wiking
Hmm bedzie stac a jak to niech norwedzy placa wszystkim rowno!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty

(Cadaver)
Wiking
thomas a co ty taki swieto jeb.....wy, a pozatym to naucz sie pisac po polsku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
thomas napisał:
tepic przemytnikow i tych wszystkie lajzy co kupuja polskie biedaki na piwo ich niestac ze sklepu paranoja polanscy

Gadasz tak jakby można było w sklepie normalnie kupić dobre piwo... Nie mów, że Ci to ichnich smakuje?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
albo mam wysublimowane kubki smakowe, albo nie lubie piwa. Jak mam pic Zywca itp. wole wybrac piwo norweskie... Maja kilka ciekawych smakowo piw, glownie typu ale i stout
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
Karol.Ky napisał:
albo mam wysublimowane kubki smakowe, albo nie lubie piwa. Jak mam pic Zywca itp. wole wybrac piwo norweskie... Maja kilka ciekawych smakowo piw, glownie typu ale i stout

Ja kocham naszą Warkę i Tatrę, inne też są o niebo lepsze od tego co tu zalega na półkach... Ale to oczywiście rzecz gustu ( jak np wino... ja osobiście nieznoszę )
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(arturr300)
Wiking
Nie wiesz chyba co dobre.Norweskie piwo to same siury tak ubogie jak ich kuchnia
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Sebastian Kesik
(Viking11)
Wiking
Bardzo dobrze wszystkich powinni lapac i zamykac na dluzej
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Jasna napisał:
thomas napisał:

Gadasz tak jakby można było w sklepie normalnie kupić dobre piwo... Nie mów, że Ci to ichnich smakuje?

Oczywiscie, ze mozna. Mozna normalnie isc do sklepu i wybrac piwo, dobre piwo, a nie siki, tylko ono troche wiecej kosztuje Wiec zalezy, czy sie preferuje ilosc, czy jakos wypitego piwa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok