1 NOK
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Już dziś wielkie emocje w Lidze Mistrzów Hala Madrid!
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu 16-latki w Oslo będą głosować w wyborach Tak dla prawa głosu dla 12-latków! Nie mogą czuć się skrzywdzeni!
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Therese osobą, z którą Norwegowie poszliby na narty noo tak, Martin Bjørgen moze przestraszyc muskulatura , norki sie przestraszyly
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Bardal we łzach po skandalu w skokach. Nigdy nie powinno do tego dojść! Cudowanie z tą punktacją nie daje tak naprawdę tego czego po tym się ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Latte w Starbucksie jest 2 razy droższa w Oslo niż w NY! Norweska korona jest przewartościowana? ''..w idealnym swiecie...''wtf?
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Kurtka za 7 000 koron, szkolny plecak za 11 000... W Polsce dzieje się absolutnie to samo, możliwości rodziców są jednak dużo mizerniejsze. Nigdy ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu POLITYKA DYWERSYFIKACJI – CZY DZIAŁA? Nie ma sie co dziwic pracodawcy, ktory chce zeby pracownik mowil po norwesku... Wszystko dziala w dwie strony, ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Talibowie świętowali, gdy Norwegowie opuszczali Afganistan haha norwegowie sa znani ze swojej odwagi i waleczności nawet turbany się z tego śmieją
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Nie wystarczy zwykła rekrutacja jakas propaganda nic wiecej
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Minister zdrowia za legalizacją palenia heroiny pisze się HEROINY a nie HIEROINY
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Kamil Stoch mistrzem świata na dużej skoczni! Dzięki Kamilu!
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Kowalczyk płakała przez dwie noce po sprincie justyna kowalczyk dasz rade pokazesz nim.jaka jest justyna.odppozdrawia polka justyna z nowegi.
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Przestępcy podrabiają norweskie tablice rejestracyjne nawet znam jednego
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Norweski przemysł stracił 5 z 5 prestiżowych projektów Niedawno jedna platforma przypłynęła z UAE do Stavanger....Nazywa się YME. Zostało w nią już ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu BASTØY – LUKSUSOWE WIĘZIENIE no i tu pojawia sie dylemat czy wysylajac kogos za kratki nie wyswiadcza mu sie jeszcze nagrody i przyslugi......
Tomasz Cisewski
26-02-2013 18:54
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu „Norweska Partia Skąpców” obrała Polaków na celownik Klamstwo i anty norweska propaganda w wykonaniu kogos o imieniu Borys ... Klamstwem jest to iz ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Polacy na wycieczce edukacyjnej Haha...w PL nierealne
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Wciąganie tabaki w szkołach zabronione? noi bardzo dobrze,przynajmniej bedzie mniej zamulonej mlodziezy
D o.
25-02-2013 23:52
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Marit Bjørgen na bluzie Marit Bjørgen ...a z tylu miala zdjecie swojej dupy ???
brzy dal
25-02-2013 18:24
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu KABARET NEO-NÓWKA W NORWEGII! A moze tak zajada na Norwegi ,chocby do Trondheim?
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Ciągle pada...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Skandal żywnościowy – Findus i Burger King odczuwają jego skutki. o w morde masakra normalnie...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu 100 nowych miejsc pracy w Raufoss ...beda ciagnac druta ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Skazani, wydaleni - i tak wracają do Norwegii Ponoć tacy którzy wyrzucani drzwiami a wracający oknem są godni podziwu...no, już sama nie wiem...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu „Ratujcie mnie przed Polakiem!”, czyli jak nasz rodak dał złodziejowi nauczkę hm... to już bodajże... 5 artykuł na ten temat! Ale co ciekawe w ...
Witam serdecznie. Mam 24 lata. Wykształcenie średnie. Pracowałem przez 3,5 miesiąca w Holandii w firmie wielobranżowej. W zakładach gumowych Geyer & Hosaja w Partyni jako operator maszyn ...
takie rzeczy się zgłasza a nie z tego śmieje
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Minister sprawiedliwości Grete Faremo: ‘Norwescy islamiści tworzą największe zagrożenie’ nie tylko w Norwegi sa zagrozeniem jestem ciekaw jednego ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu TANIE BILETY NA TRASIE TORP-GDAŃSK NA WIELKANOC Panowie Redaktorzy. Czy któryś z Was pokusił się żeby zajrzeć na stronę WIZZ-AIR'a.?? To ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Policjanci powiadomili o kontroli drogowej na Facebooku hahaha tam po prostu miało nie być norwegów ,łapanka była dla polaków
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu ZORZA POLARNA: TURYŚCI PRZYJEŻDŻAJĄ I PŁACZĄ musze sie kiedys wybrac....
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Metro w Oslo: "Nie" dla żebraków. "Nie" dla dyskryminacji Cyganów DOBRZE JAK NAJBARDZIEJ JESTEM ZA JAK SOBIE TAK NORWEDZY BEDA ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu NORWESKA BIEGACZKA POPULARNA WŚRÓD POLAKÓW ja sie jest sympatycznym i ma sie urok osobisty to sie tez ma sympatie u innych ludzi
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu W Norwegii marzną stopy... lpiej kapcie niz alkohol i narkotyki hehe
Jaroslaw Radtkowski
19-02-2013 20:32
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu FAŁSZYWY ALARM NA DWORCU W LILLESTRØM a to wszystko dlatego że z pociągów pod Oslo wyrzucają cyganów heh . jakby jeżdzili to wziąli by sobie te ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Lanie od Polaków jak dluo jestem w norwegii naprawde nie jestesm w stanie nadal zrozumiec pobudek jakie kieruja tymi polakami zarowno tu za granica ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Stopniowana wypłata zasiłku rodzicielskiego Czy jeśli matka nie pracuje w norwegii a jest legalnie to czy ojcu dziecka należy się taki urlop?
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Ministerstwo integracji odpowiada: Traktujemy Polaków poważnie Rozumiem z wypowiedzi tego pana ze gdyby Polacy zajeli sie tylko robirniem dzieci a ...
pati muzia
18-02-2013 16:51
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Miasto na kole podbiegunowym – Mo i Rana Przy dobrej pogodzie, jadąc wzdłóż Helgelandskysten, polecam odbić w Glomfjord i wjechać na zaporę na ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Karty ID w branży budowlanej legalne Popieram!! Moze z czasem prywatni przedsiebiorcy przestana nas wykorzystywac i "zatrudniac na ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Urlop rodzicielski - statystyki i zmiany od 1. lipca 2013 Witam, mam pytanie do pani redaktor. A czy jest mozliwosc wykorzystania takiego urlopu ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Oto jak łatwo zyskać w Norwegii fałszywą tożsamość Chcieliscie tolerancje i brudasow,to kurwa macie...Spacerowalem dzisiaj po rynku w moim ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Znaki na niebie?
Wojciech Peterson
17-02-2013 13:17
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu W czasie modlitwy ciężko o taksówkę Hahahahahaha .....ale...ciekawy jestem jak by bylo w przypadku rodzacej, jadacej z tym kierowca do szpitala? ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Klub Polski w Norwegii krytykuje politykę integracyjną państwa A co Wszystko na garnuszek pastwa Norweskiego życi najlepjej ? Słyszy sie jak polacy ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Twarz na niebie - Jezus, czy Roussos? mi przypomina ANNE GRODZKA OD PALIKOTA.
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu PST bada groźby pod adresem Stortinget u nas w Stavanger i Sandnes kierowcy autobusow nawet jakby chcieli podpierdolic na Policje podejrzaną rozmowe ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Marsz protestu przeciwko Barnevarnet. Dobrze, ze wkoncu sie wzieli za ten problem,to jest chore,ze robia sobie co chca i zabieraja dzieci rodzicom ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Lekcja 13 – kraje i języki/narodowości cz.3 Mam 2 male sugestie: - lekcje moglyby byc troszke dluzsze - w takim tempie to latami mozna sie uczyc - ...
Ola Wo
14-02-2013 17:30
Czy Polonia płci żeńskiej uprawia biegi gdzieś w Stavanger lub okolicach. Szukam dziewczyny do wspólnego biegania w niedziele. Dystans wokół jeziorka w Stavanger lub gdziekolwiek.
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Mistrzostwa Norwegii w Kolarstwie Torowym przeniesione do… Polski uuuu
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Norwegowie zalegają państwu 9,5 miliarda koron. ...to pewnie ci tradycyjnie uczciwi norwedzy ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Lekcja 25 - zaimki zwrotne Prosze o nagranie wideo z lektorem pozdrawiam Gosia
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Koncert polskiej grupy Pink Freud w Oslo – relacja i wywiad z liderem zespołu NIE DZIWIĘ SIĘ, ŻE W NORWEGII NASI MUZYCY ZOSTALI DOBRZE PRZYJĘCI, ...
brzy dal
12-02-2013 20:10
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Testy językowe dla rodziców? Czyli Polakow to nie dotyczy, bo imigrantami nie jestesmy.
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Papież Benedykt XVI abdykuje
Gct Kowalska
12-02-2013 14:48
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Wirtualne dzieci - realne pieniądze Już wiem! Będą ustalać tożsamość dziecka za pomocą DNA...odcisków paluszków?
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu 500 martwych świń Potworne.
Witam, wpadłem na pewien pomysł i chciałbym go zrealizować, a mianowicie chodzi mi o sprzedaż soków w Norwegii, soki bez żadnych cukrów, tłoczone z jabłek. Potrzebuje kogoś w Norwegii kto pomógłby mi ...