Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Monika Matkowska Bartosz Ciepliński Radi Radi Łucja Krupa (12374 niezalogowanych)
30 Postów
ddd sss
(numerdwa)
Nowicjusz
na forum jak zwykle kazdy najlepiej zarabia co to nie on na jedzenia lekka reka 15k

a w realu dupa niestety
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
Taki ktoś to skoro mieszkasz tam już 6lat to znaczy ze jakis szacunek masz do tych co u nich mieszkasz. Tak więc nie bądź dwu ulicowy i do nas też tak się odnos. Bo ja ciebie nie obraziłam na początku a ty mnie tak. Tylko dlatego ze odebrałam głos w sprawie kosztów ponoszonych za to"darmową wode" a ty nie znając się wysmiales. Życzę kolejnych takich dobrych 6 lat!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
315 Postów
stefan stefanski
(Taki Ktos)
Stały Bywalec
iglaczek napisał:
Taki ktoś to skoro mieszkasz tam już 6lat to znaczy ze jakis szacunek masz do tych co u nich mieszkasz. Tak więc nie bądź dwu ulicowy i do nas też tak się odnos. Bo ja ciebie nie obraziłam na początku a ty mnie tak. Tylko dlatego ze odebrałam głos w sprawie kosztów ponoszonych za to"darmową wode" a ty nie znając się wysmiales. Życzę kolejnych takich dobrych 6 lat!

tak mam, baaardzo duzy szacunek do własciciela!
Jest naprawde w porzadku!
I obiecuje juz nie bede "dwu ulicowy"

ps: to nie literówka, wiec wybacz, ale nie jestes partnerem do dyskusji.....

wstydz sie!

pozdrawiam mimo wszytsko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
marjan, 2 ekstra sypialnie w domu, to ja mam dla gosci, bo sporo sie u nas przewija. Nie wyobrazam sobie jednak, zeby ktos obcy (wynajmujacy pokoj) platal mi sie po domu
dobrym wyjsciem jest oddzielne mieszkanie do wynajcia, wtedy spalaca kredyt

U mnie i w wynajetym i teraz w swoim, nikt nie lata ze sraczka i nie gasi swiatla. Nie zmniejszylismy zuzycia wody, ani niczego innego Spokojnie i bezstresowo sobie zyjemy. O co tobie biega ??
Co Ci przeszkadza, ze ludzie maja sie ochote osiedlic na stale, na dluzszy lub krotszy okres poza Polska. Nikt nie musi byc przywiazany jak pies do budy, jak za komuny. Swiat stoi otworem. Kazdy ma prawo wyboru pomyslu na zycie i miejsca realizacji.

Otworz swoje ograniczone horyzonty dale niz granice Polski i rozejrzyj sie - juz nie ma k..... przymusu ! Kazdy jest panem swojego losu, jest wolny i sam wybiera.

Wypalasz sie marjan, za szybko, za glosno, za glupio i w sumie nie masz juz od dawna nic nowego do powiedzenia. Monotonnie i w kolko, polonorki i polonrki...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
gabriel napisał:
Hilton napisał:...Typowe wioskowe podejście.
...Jacku, ktoś za ten prąd czy wode i tak musiałby zapłacić. Nie ty, więc chulaj dusza?
Shame on you.

Taki Ktos napisał:...Ja podobbnie jak JLK mam wyjebane na wode i podlewam ogródek nawet zimą....

a wy plaćcie nowobogackie polonorki....

ot taki przywilej bycia włascicielem (prawie) domu....

Ciekawe jak to skomentujesz , wszak ten tekst w pewnym sensie i Ciebie Hilton Obraża ... ! .
---

A może Ja się Mylę ?
---
ACH i Och .... Zbliżają się Następne w kolejce ... ŚWIĘTA ...

Gabrielu, aj sie polnorkiem nie czuje i nigdy nie czulam. Nie jestem tez nowobogacka, pochodze z rodziny dobrze sytuowanej z dziada pradziada, z tym ze moi rodzice wychowali mnie tak, ze sama sobie w zyciu potrafie dac rade, nie podali mi niczego na tacy, procz ksiazek.

Co sie zas tyczy uzywania pradu i wody na potege, bo jest za darmo, to jest to dla mnie wcale nie smiesznie i nie rozumiem jak ktos moze takie zachowanie obracac w zart, tak jak Yatsek.
Typowe egoistyczne podejscie. Ja, bez wzgledu na to, czy mialam gratis, czy placilam, to nigdy naduzywalam niczego.
Z domu wynioslam zasade, zeby brac tyle, ile potrzebuje, zawsze mozna dobrac.
Podsumowujac - takie podejscie do sprawy, ze jak mam cos gratis (ale inni placa) to niech sie dzieje co chce, bede uzywac nawet bez potrzeby, to mi po prostu zajezdza wiocha.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
315 Postów
stefan stefanski
(Taki Ktos)
Stały Bywalec
Lindemans napisał:
marjan, 2 ekstra sypialnie w domu, to ja mam dla gosci, bo sporo sie u nas przewija. Nie wyobrazam sobie jednak, zeby ktos obcy (wynajmujacy pokoj) platal mi sie po domu

U mnie i w wynajetym i teraz w swoim, nikt nie lata ze sraczka i nie gasi swiatla. Nie zmniejszylismy zuzycia wody, ani niczego innego Spokojnie i bezstresowo sobie zyjemy. O co tobie biega ??
Co Ci przeszkadza, ze ludzie maja sie ochote osiedlic na stale, na dluzszy lub krotszy okres poza Polska. Nikt nie musi byc przywiazany jak pies do budy, jak za komuny. Swiat stoi otworem. Kazdy ma prawo wyboru pomyslu na zycie i miejsca realizacji.

Otworz swoje ograniczone horyzonty dale niz granice Polski i rozejrzyj sie - juz nie ma k..... przymusu ! Kazdy jest panem swojego losu, jest wolny i sam wybiera.

Wypalasz sie marjan, za szybko, za glosno, za glupio i w sumie nie masz juz od dawna nic nowego do powiedzenia. Monotonnie i w kolko, polonorki i polonrki...

e tam czepiasz sie.....

dobrze wiesz,ze ja nienawidze tego kraju, ludzi tu mieszkających, klimatu i całej reszty tego ciemnogrodu....
wiec wybacz,ale nie ogararniam jak mozna chciec mieszkac tu na stałe.....

mialem na mysli odzielne pomieszczenia do wynajmu....
Hybel chyba tzw.....
z jednym sie zgdoze > polonorki są baaardzo niebezpieczni, oj bardzo......

aaaaaaaaaaaaaa i nie mów do mnie marjan bra?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
Taki Ktos napisał:
iglaczek napisał:

wstydz sie!

pozdrawiam mimo wszytsko

Hehe i co mam się obrazić? Sama się śmieje z tego bledu i co. Jestem omylna.

Wzajemnie...12cio.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
315 Postów
stefan stefanski
(Taki Ktos)
Stały Bywalec
iglaczek napisał:
Taki Ktos napisał:
iglaczek napisał:

wstydz sie!

pozdrawiam mimo wszytsko

Hehe i co mam się obrazić? Sama się śmieje z tego bledu i co. Jestem omylna.

Wzajemnie...12cio.

wiedzialem, ze sie polubimy

ps: mialo byc 10-cio, a wyszło jak wyzej....

nie obrazaj sie, nie powinnas!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Hilton napisał:
Z domu wynioslam zasade, zeby brac tyle, ile potrzebuje, zawsze mozna dobrac.
Podsumowujac - takie podejscie do sprawy, ze jak mam cos gratis (ale inni placa) to niech sie dzieje co chce, bede uzywac nawet bez potrzeby, to mi po prostu zajezdza wiocha.

Najnowocześniejszy bank świata, super kozacki sejf. Właściciele postanowili przetestować zabezpieczenia. W tym celu zaprosili najbardziej znanych złodziei świata z Francji, Stanów, Niemiec i dwóch przypadkowych Polaków...Dla każdej ekipy postanowili zgasić światło przed sejfem na pół minuty i jeśli po zapaleniu światła sejf będzie otwarty, ekipa może zabrać zawartość. Pierwsi próbują Francuzi, światło się zapala - nie udało się. Drudzy Amerykanie, światło się zapala - nawet sprzętu nie zdążyli wyjąć. Trzeci Niemcy, światło się zapala - nic...Kolej na Polaków, światło gaśnie, mija pół minuty, próbują zapalić światło - nic, próbują po raz kolejny - nic...Z mroku słychać tylko cichy szept...
- Ku**a Stefan mamy tyle hajsu na cholerę ci jeszcze ta je**na żarówka
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Taki Ktos napisał:
Lindemans napisał:

e tam czepiasz sie.....

dobrze wiesz,ze ja nienawidze tego kraju, ludzi tu mieszkających, klimatu i całej reszty tego ciemnogrodu....
wiec wybacz,ale nie ogararniam jak mozna chciec mieszkac tu na stałe.....

mialem na mysli odzielne pomieszczenia do wynajmu....
Hybel chyba tzw.....
z jednym sie zgdoze > polonorki są baaardzo niebezpieczni, oj bardzo......

aaaaaaaaaaaaaa i nie mów do mnie marjan bra?

Ok, nie bede mowic marjan

Twoja nienawisc do tego kraju, niczego w nim nie zmienia. Tym bardziej ogranicza Ciebie. Graniczy wrecz z jakas niezrozumiala psychoza
Dla kogos, kto tu sie dobrze czuje i odnalazl, ta nienawisc rowniez nie ma znaczenia.
Dla mnie ciemnogrod wciaz zamieszkuje Polske, znaczna czesc...
Ciemnogrod, ktory nie toleruje i nie rozumie innosci. Ciemnogrod, ktory nienawidzi, bo....tak i juz. Ciemnogrod, ktory mysli, ze jest narodem wybranym, a tak na prawde jest przegranym. Coraz bardziej bez perspektyw i przyszlosci. Dla mnie Ty jestes typowym, polskim nowobogackim, Ty i wszystko Twoje jest naj, reszta gowno warta.., bo norweskie koronki plyna, na polskie realia. Jakiez to do kurwy nedzy zalosne...Rodzina z doskoku, aby sie nahapac i miec, duuuzo kasy miec ...
Lata mi, za kogo mnie uwasz mowiac "polonorki(sa niebezpieczne ), lata mi, kogo i czego nienawidzisz. Dla mnie liczy sie tylko to, czy ja i moja rodzina czujemy sie spelnieni i zadowleni ze swojego zycia. Jestesmy w zadowalajacej sytuacji finansowej i na codzien razem. Zadne duze pieniadze nigdy mi tego nie zastapia. Mialabym sobie banknotami, kurwa trumne wytapetowac ? To co przezyje, co zobacze, czego doswiadcze, to zabiore kiedys ze soba. Tego nie osiagne biegiem, po kilkanascie godzin w pracy, zeby od wielkiego dzwonu odegrac role rodzica, meza, zony...

A Ty nienawidz i zapierdzielaj z dala od rodziny, jak najwiecej teraz, bo na swieta trza przeciez rodzine odwiedzic i ludziom sie pokazac
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok