Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(487 niezalogowanych)
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Jestes coraz blizej brzydala, przyparta do muru, z braku jak zwykle rzeczowych argumentow blaznisz sie coraz dalej.

To ty tepa strzalo, w tym watku, probowalas przykleic mi swoja wizje mojej sytuacji zyciowej, czy sie rozwinelam lepeij, czy gorzej, wymyslals, ze jakoby tkwie w jakiejs czarnrej dziurze itp - nie ja tobie. Wiec dostalas riposte, na jaka zasluzylas.

W sprawie zaczepek, to wlasnie ty zaczepaisz innych, tworzysz na ich temat swoje zalosne historie, nigdy nie komentowalas wypowiedzi, a jedynie wypowiadajacego sie. Rozumiesz cos z tego ? Ty nigdy nie komentujesz wypowiedzi, ty sie zawsze, cwiercmozgu przypieprzasz do ludzi personalnie. Pozniej nie mozesz nadazyc, ze wzgledu na twoj poziom intelektualny, albo raczej calkowity jego brak, wiec stosujesz teksty "obciagnij staremu", "rozpedz sie i jebnij lbem". Zblaznilas sie juz wystarczajaco, obawiam sie jednak, ze wciaz masz jeszcze chec na wiecej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...biedne

norki.kurwa

nawet zwierzat sie czepiaja !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis: