Lindemans napisał:
[b]
Ok, nie bede mowic marjan
Twoja nienawisc do tego kraju, niczego w nim nie zmienia. Tym bardziej ogranicza Ciebie. Graniczy wrecz z jakas niezrozumiala psychoza
Dla kogos, kto tu sie dobrze czuje i odnalazl, ta nienawisc rowniez nie ma znaczenia.
Dla mnie ciemnogrod wciaz zamieszkuje Polske, znaczna czesc...
Ciemnogrod, ktory nie toleruje i nie rozumie innosci. Ciemnogrod, ktory nienawidzi, bo....tak i juz. Ciemnogrod, ktory mysli, ze jest narodem wybranym, a tak na prawde jest przegranym. Coraz bardziej bez perspektyw i przyszlosci. Dla mnie Ty jestes typowym, polskim nowobogackim, Ty i wszystko Twoje jest naj, reszta gowno warta.., bo norweskie koronki plyna, na polskie realia. Jakiez to do kurwy nedzy zalosne...Rodzina z doskoku, aby sie nahapac i miec, duuuzo kasy miec ...
Lata mi, za kogo mnie uwasz mowiac "polonorki(sa niebezpieczne
), lata mi, kogo i czego nienawidzisz. Dla mnie liczy sie tylko to, czy ja i moja rodzina czujemy sie spelnieni i zadowleni ze swojego zycia. Jestesmy w zadowalajacej sytuacji finansowej i na codzien razem. Zadne duze pieniadze nigdy mi tego nie zastapia. Mialabym sobie banknotami, kurwa trumne wytapetowac ? To co przezyje, co zobacze, czego doswiadcze, to zabiore kiedys ze soba. Tego nie osiagne biegiem, po kilkanascie godzin w pracy, zeby od wielkiego dzwonu odegrac role rodzica, meza, zony...
A Ty nienawidz i zapierdzielaj z dala od rodziny, jak najwiecej teraz, bo na swieta trza przeciez rodzine odwiedzic i ludziom sie pokazac
Cala prawda

!!
[b]
Ok, nie bede mowic marjan

Twoja nienawisc do tego kraju, niczego w nim nie zmienia. Tym bardziej ogranicza Ciebie. Graniczy wrecz z jakas niezrozumiala psychoza

Dla kogos, kto tu sie dobrze czuje i odnalazl, ta nienawisc rowniez nie ma znaczenia.
Dla mnie ciemnogrod wciaz zamieszkuje Polske, znaczna czesc...
Ciemnogrod, ktory nie toleruje i nie rozumie innosci. Ciemnogrod, ktory nienawidzi, bo....tak i juz. Ciemnogrod, ktory mysli, ze jest narodem wybranym, a tak na prawde jest przegranym. Coraz bardziej bez perspektyw i przyszlosci. Dla mnie Ty jestes typowym, polskim nowobogackim, Ty i wszystko Twoje jest naj, reszta gowno warta.., bo norweskie koronki plyna, na polskie realia. Jakiez to do kurwy nedzy zalosne...Rodzina z doskoku, aby sie nahapac i miec, duuuzo kasy miec ...
Lata mi, za kogo mnie uwasz mowiac "polonorki(sa niebezpieczne

A Ty nienawidz i zapierdzielaj z dala od rodziny, jak najwiecej teraz, bo na swieta trza przeciez rodzine odwiedzic i ludziom sie pokazac

Cala prawda

!!