Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Kasia K DANIEL SARNACKI Maja Baran Kasia Ka Aleksandria (1204 niezalogowanych)
219 Postów

(lena1)
Stały Bywalec
Jasta żyj sobie w swoim wyimaginowanym świecie gdzie panujesz, mnie to ...rybka. Chrobotek...pamiętaj!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
lena1 napisał:
Chrobotek...pamiętaj!
żegnam ozięble
krzyżem o ośmiu końcach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
2842 Posty
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
lena1 napisał:
Trochę mi przykro, że tak piszesz jak gdyby, wszyscy Ci którzy przyjechali tu wcześniej tak torowali drogę póżniejszej emigracji...przyjeżdżali tu przecież też studenci wielu dobrych polskich uczelni....

noooo

.....nawet Tusku....Kwasiu....też byli

i rżna naród teraz aż chuczy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2842 Posty
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Taki Ktos napisał:

Czy buractwo, tylko buractwo nas reprezentuje za granicami polski ?
Przezciez ludzie odwiedzający nas podczas euro nie mówili na siłe, ze jestesmy boscy!
Mysle,ze głowna przyczyna to, ze ca 70-80% emigracji to chamy bez kultury i wychowaniaz Polski B i nawet gorszych banioch jak Monki....
Apeluje wiec > cham ze wsi wyjdzie, ale wies z chama nie!

Ciekawe którego chamstwa i zwykłych szmat jest więcej w tych 70-80%?

....jeśli już tak segregujemy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Polska jest jak obwarzanek. To, co najlepsze leży na jej skraju. To jedno z bardziej znanych bon mottów Józefa Piłsudskiego.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(SIZAR82)
Wiking
Witam ... A co tu taka napieta atmoswera?? Zawinil,Zlapali niech siedzi a ze Polak akurat...to przykro...Burakow sie najechalo Duzo ale bedzie ich co roku wiecej zwlaszcza latem-na granicy stare haslo gdzie?? na Malysza a auto ciagnie zderzak po asfalcie zaladowane ale co tu pisac..znam osobiscie osobe co pisala tez tu na Przemytow ze zlapali jej slowa: Jaki wstyd , znowu Polacy Zlapani!!!! a za tydzien widzialem ja akurat u Przemyta w Piatek jak kupowala wodke,papierosy,whisky wiec jak tak pisala czemu nie kupuje w sklepie?? pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
grzegorz g
(koleś)
Wiking
czytam niektóre wypowiedzi bo akurat temat mnie interesuje i co?...żenada.kazdy sie usprawiedliwia jak może i czuje sie lepszym,heh qrwa obłuda.chamstwo ok neguję ale kryminalista nie musi być złym człowiekiem,de facto moi najlepsi przyjaciele to ludzie którzy maja na bakier z prawem,czemu?bo są honorowi....(niektórzy już nie zyja)ale kogo to jebie przecież byli przestepcami,fucking system,.pozdrawiam wszystkich normalnych,szanujacych "przestępców"niejednokrotnie wkręconych i wrobionych,czasem bardziej normalnych jak my
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
grzegorz g
(koleś)
Wiking
i jeszcze jedno,nie tylko polak pije i nie tylko polak kradnie,może jest nas spora szuflada ale w kazdej znich słychac obcy jezyk.to tyle odemnie pozdro
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2842 Posty
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
koleś napisał:
czytam niektóre wypowiedzi bo akurat temat mnie interesuje i co?...żenada.kazdy sie usprawiedliwia jak może i czuje sie lepszym,heh qrwa obłuda.chamstwo ok neguję ale kryminalista nie musi być złym człowiekiem,de facto moi najlepsi przyjaciele to ludzie którzy maja na bakier z prawem,czemu?bo są honorowi....(niektórzy już nie zyja)ale kogo to jebie przecież byli przestepcami,fucking system,.pozdrawiam wszystkich normalnych,szanujacych "przestępców"niejednokrotnie wkręconych i wrobionych,czasem bardziej normalnych jak my

no tak.....system ich przymusił
my nie winni
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
grzegorz g
(koleś)
Wiking
nie pisałem ze system ich przymusił gosciu i nie rób japek zjebanych,chodzi o to jak system ich okresla,i nie czepiaj sie słówek tylko załap sens jesli oczywiscie chcesz bo i tak postarasz sie mnie sponiewierac ale mam to....... ,sorki ,dobrej nocki, ale wiem swoje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok