Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Sprawa ferm norek trafia do Stortingu - Norwegia

Czytali temat:
(497 niezalogowanych)
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Sprawa ferm norek trafia do Stortingu
Nie rozumie o co tyle krzyku przecież to są normalne norweskie warunki ,moim zdaniem jest to propaganda w stosunku do polaków ,pod pretekstem TAK MIESZKA POLAK nic bardziej mylnego -takie warunki są w NORWEGI ,zbierając fakty ....
trudno o mieszkanie
znam chłopaczka ,który jednej nocy wyłapał 18 mysz haha
ludzie *polacy)zajmują małą drewnianą hytte zasypana pod dach
więc ściema drodzy norwedzy takie reprezentujecie standardy w tym kraju mlekiem i miodem płynącym ,poszło to niestety już w świat między innymi dzieki Justynie Kowalczyk

suma summarum warunki żadnego polaka nie zniechęcą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Adam Krysiak
(adamkrysiak)
Stały Bywalec
To nie wina tych polakow ze norweski wyzyskiwacz takie im warunki zapewnil. Znam wielu takich, ale na co dzien szczyca sie jakimi to oni norweskimi patriotami nie sa. Niech powiedza na czym ten ich patriotyzm polega. Ci ludzie ciezko na chleb pracowali. Powinni mu ta ferme zamknac i wsadzic do paki. Tam z tego co czytam sa lepsze warunki niz najego pseudofarmie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Jednoczesnie odpowiedz sobie na pytanie, czy Ty zgodzilbys sie na takie warunki ?
Na taka place i na takie warunki mieszkaniowe ? Kto godzi sie na zycie w takim syfie ?
Swinia zaoferowala, swinie przyjely warunki.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
Lindemans napisał:
Jednoczesnie odpowiedz sobie na pytanie, czy Ty zgodzilbys sie na takie warunki ?
Na taka place i na takie warunki mieszkaniowe ? Kto godzi sie na zycie w takim syfie ?

kobieto inna inaczej,ty po przyjeździe wróciłabyś do kraju pewnie na stopa jeszcze,to w jakiej sytuacji sie znaleźli to koło błędne ,koles im nie płacił tak jak powinien ... pewnie po czasie w obcym kraju rozwinęliby się lepiej od ciebie,bo ty nadal tkwisz w czarnej dziurze ,przesiadując na forum -niczym sie od nich nie różnisz a wyzywasz polonorku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Troche mi szkoda klawiatury zuzywac na Ciebie, ale mam przerwe na kawke, to niech strace chwile na tepa strzale

Posluchaj pokomunistyczna popluczyno. Gowno o mnie wiesz,o mojej pracy i o moim zyciu.Ja rowniez nie widze powdu, zebym sama miala tu opowiadac, gdzie pracuje, ile zarabiam, co mam, czego nie mam, bo tak robia jedynie tepe strzaly, szoferzyny podrzedne i im podobne "byzneslumen", co na mopie zapieprzaja, a przylaza na fora zeby stworzyc yntelygentny wizerunek, dla poprawy zrypanego samopoczucia. Z calym szacunkiem do dziewczyn, ktore sprzataja, bo nie ma w tym nic ponizajacego, jesli sama sierota siebie nie poniza.

Jednoczesnie gowno mnie interesuje, co ty robisz , w jakich warunkach zyjesz i co jesz. Nie stac cie miernoto, w zadnym watku na rzeczowe argumenty, wiec z piana na mordzie wymyslasz ludziom zyciorysy, dorabiasz swoja ideologie do czyjejs dupy, zagladasz ludziom w garnki, debilnie sie pozniej tlumaczysz, ze sie "nabijalas" - zeby cos bylo zabawne, musi jeszcze byc inteligentne, inaczej taka tepa istota blaka sie po forum, przyklejajac swoje gowno do kazdej wypowiedzi. Jednoczesnie, tepota sie zapetla i juz nie zauwaz, ze jest niekonsekwentna w swoich wypowiedzach,czesto zaprzeczajac sama sobie

a teraz jeszcze raz w temacie :

Byc moze ty, tak jak ich bronisz, w trudnych okolicznosciach, rowniez zylabys jak swinia.

Zapamietaj jednak, ze ludzie, ktorzy maja honor i sie szanuja, nigdy na taki syf sobie nie pozwola.
Gdyby nie nagla inspekcja, te swinie dalej by tak zyly, cieszac sie jak tadzio, ze kornki leca.
Gdyby mi ktos zaproponowal mieszkanie w takich warunkach, to bym mu powiedziala, ze chyba z koniem na glowy sie zamienil.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
Lindemans napisał:
Troche mi szkoda klawiatury zuzywac na Ciebie, ale mam przerwe na kawke, to niech strace chwile na tepa strzale

Posluchaj pokomunistyczna popluczyno. Gowno o mnie wiesz,o mojej pracy i o moim zyciu.Ja rowniez nie widze powdu, zebym sama miala tu opowiadac, gdzie pracuje, ile zarabiam, co mam, czego nie mam, bo tak robia jedynie tepe strzaly, szoferzyny podrzedne i im podobne "byzneslumen", co na mopie zapieprzaja, a przylaza na fora zeby stworzyc yntelygentny wizerunek, dla poprawy zrypanego samopoczucia. Z calym szacunkiem do dziewczyn, ktore sprzataja, bo nie ma w tym nic ponizajacego, jesli sama sierota siebie nie poniza.

Jednoczesnie gowno mnie interesuje, co ty robisz , w jakich warunkach zyjesz i co jesz. Nie stac cie miernoto, w zadnym watku na rzeczowe argumenty, wiec z piana na mordzie wymyslasz ludziom zyciorysy, dorabiasz swoja ideologie do czyjejs dupy, zagladasz ludziom w garnki, debilnie sie pozniej tlumaczysz, ze sie "nabijalas" - zeby cos bylo zabawne, musi jeszcze byc inteligentne, inaczej taka tepa istota blaka sie po forum, przyklejajac swoje gowno do kazdej wypowiedzi. Jednoczesnie, tepota sie zapetla i juz nie zauwaz, ze jest niekonsekwentna w swoich wypowiedzach,czesto zaprzeczajac sama sobie

Byc moze ty, tak jak ich bronisz, w trudnych okolicznosciach, rowniez zylabys jak swinia.

Zapamietaj jednak, ze ludzie, ktorzy maja honor i sie szanuja, nigdy na taki syf sobie nie pozwola.
Gdyby nie nagla inspekcja, te swinie dalej by tak zyly, cieszac sie jak tadzio, ze kornki leca.
Gdyby mi ktos zaproponowal mieszkanie w takich warunkach, to bym mu powiedziala, ze chyba z koniem na glowy sie zamienil.

poplułaś się to idź teraz obciąg staremu bo ci zmniejszy rację żywieniową,nic ci kretynko nie bedę tłumaczyć ,bo za tępa jesteś
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
NEXT napisał:
Lindemans napisał:

poplułaś się to idź teraz obciąg staremu bo ci zmniejszy rację żywieniową,nic ci kretynko nie bedę tłumaczyć ,bo za tępa jesteś

Ty tlumaczyc ? Nie schlebiaj sobie, ale marzenia nic nie kosztuja

To jest wlasnie twoja "rzeczowa" odpowiedz. Wlasnie o tym ci wczesniej napisalam( ( nie tylko ja, tepa strzalo), ale trzeba zauwazyc rowniez, ze sie pomalu rozwijasz i moze juz niedlugo staniesz w szranki z samym brzydalem , a to juz cos
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
Lindemans napisał:
NEXT napisał:
Lindemans napisał:

Ty tlumaczyc ? Nie schlebiaj sobie, ale marzenia nic nie kosztuja

To jest wlasnie twoja "rzeczowa" odpowiedz. Wlasnie o tym ci wczesniej napisalam( ( nie tylko ja, tepa strzalo), ale trzeba zauwazyc rowniez, ze sie pomalu rozwijasz i moze juz niedlugo staniesz w szranki z samym brzydalem , a to juz cos

a ty myślisz,że muszę coś komuś udowadniać ,coś pokazywać,zajmować tu jakieś miejsce ,szukać sprzymierzeńców ... rozbiegnij się i jeb.... łbem ,bo adresy ci się pojeb... i w dup...mam ,wasze zaczepki i kretyńskie zadawanie mi pytań

baju
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok