1 NOK
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Bród i smród, czyli czemu policja chce wyrzucić Romów z parku Vaterland no super jest ta organizacja -to dlaczego inni myja rece po wyjściu z ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu "Ogień" podczas meczu Rosenborg- Legia Warszawa Kibice Legii jak zwykle pokazali "klase" Norweski komentator podziekowal pod ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Polska mentalność oczyma Norwegów heheheh ale napisali niech powiedza cos wiecej o ludziach polacy jedza wiecej pierogow niz norki na swieta jest ...
brzy dal
31-08-2012 20:39
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Mecz rewanżowy Rosenborg Trondheim – Legia Warszawa Nie mogę uwierzyć, że nie ma komentarzy pod tym artykułem Naprzód Rosenborg !!!! Mam ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Pomoc dla początkujących przedsiębiorców w Asker i Bærum To wszystko to lipa oni mają wieksze wymagania jak Polska i jak masz kase to dostaniesz ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Smaki Norwegii - fårikål Dziękuję bardzo za przepis. Poproszę o jeszcze.
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Nowy wymóg dla firm sprzątających w Norwegii (część II) a moze by to tak rozwinac jakie zakladowe przychodnie ? co to elektrownia atomowa czy ...
lekarze konowały poważne schorzenia leczą paracetamolem coś potwornego
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Hidżaby i turbany w wojsku Hmm Pytanie czy np ja nie znając norweskiego moge iść do wojska w norwegi ? ;D
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Polacy zatrzymani w związku z napadem rabunkowym w Trondheim smierdziele
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Anders Behring Breivik poczytalny - skazany na karę pozbawienia wolności ... i wszyscy są happy
Yatsek :)
27-08-2012 20:33
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Lofoty – kwintesencja Norwegii Byłem tam i drogi autorze, to są dorsze nie śledzie. Sześć tygodni mieszkałem w Henningsvær i byłem raz na połowie ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Już jutro mecz Legii z Rosenborgiem co za duren to pisal? Legia nie spotkala sie z Rosenborgiem w eliminacjach a w fazie grupowej LIGI MISTRZOW .I ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu 500 koron za obraz Rembrandta a gdzie na mojej Nesøi jest poczta??? hmm.... skrzynka pocztowa na kiwi jest.. ale poczta??
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu 100 letnia paczka z tajemiczą zawartością [otwarcie dziś o 18.00] a ze środka Breivik wyskoczy. A poważnie czy ktoś wierzy że do tej pory nikt się z ...
bzdura bzdura bzdura!!!!!ja jestem za rozstrzelaniem dziada!!!!narobil dziadostwa a teraz dostanie najlepsza opieke,najlepiej strzezone miejsce zeby czasem dziadowi nic sie nie stalo???bo moze ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Pieniądze w lesie, czyli jak policja odzyskała część złodziejskiego łupu a przykro się czyta jak nie wspominają 'naszych' )
Ireneusz Grużewski
24-08-2012 17:59
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Norweskojęzyczny mężczyzna o urokach „życia w dżihadzie” Ekscytujące życie, powiada? A nic o dyskomforcie na biodrach, spowodowane pasem z szeregowo ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Drogi Anders, czyli ile będzie kosztować odsiadka Breivika co za naród......a nie moze sie sam powiesic w celi ?? w PL co chwile sami sie ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Co nowego w szkołach w nowym roku szkolnym? I tak z gowna bata nie ukreca.
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Abonament telewizyjny - płacić czy nie płacić? Proszę o podanie odnośników prawnych. Bo brzmi to jak propaganda.
wiesz co nie zgodze sie z Twoja opinia ze dzieci z wiosek ucza sie gorzej bo to nieprawda, owszem sa wyjatki ze tak jest ale właśnie Ci z wiosek jak nie maja kasiastych rodziców czesto muszą osiagac ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Wynagrodzenie - cz. II - stawki minimalne, nadgodziny, pensja za święta państwowe A ja mam pytanie czy da sie zmienić/zamówić d-nummer na ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Wymogi językowe wykluczają najtęższe głowy z rynku pracy Jakos tak sie sklada, ze -najtęższe głowy- maja na ogol prace.
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Sam wybudował hyttę – skarbówka każe mu płacić ponad 100 tys. koron podatku Jeszcze troche a norweska skarbowka bedzie kazala placic swoim obywatela ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu American dream po norwesku No i co, antysystemowi podżegacze? Głupio wam teraz ? Tyle podłych insynuacji, i grubymi nićmi szytych ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Od soboty zamknięte sklepy? "Na szczęście dla konsumentów, w Norwegii jest dużo więcej niż 59 sklepów."- niewiele wiecej, ale wiecej.
Ciekawe.. ja od 3 lat szukam stałego dostawcy w norge i o... figa! Tylko wódka i wódka. Co mnie wódka interesuje ? Ja potrzebuje naturalnej nikotynki!
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie… No to robi sie druga Anglia z norwegie
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Nadchodzą roboty heh temat od 10 lat w moim zakładzie są roboty spawalnicze nowe i stare firma zainwestowała i sie przejechała na tym do tego ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Lekcja 69 – cechy charakteru w kontekście zawodowym Genialne sa te lekcje duzo sobie przypomnialam a dowiedzialam sie jeszcze wiecej Brakuje mi tu ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Przeklęty worek w muzeum w Velfjord Zabobony
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Narvik – „polskie miasto” w Norwegii troche sie pochwale, nie wiem czy wiecie ale moj dziadek niejaki Waclaw Urbanowicz, jest jednym z ostatnich o ...
mmm mmm
12-08-2012 15:39
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Poszukiwany zaginiony Polak po chuj wyłaził z domu. po twarzy widać, że nie powinien oddalać się zbyt daleko od budy
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu „Jestem niezorganizowany, powolny i niegrzeczny” - „podanie o pracę” w Telenor Nie polecam Telenor,równiez doświadczyłem przykrych wrażeń,w postaci ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu „Wielka woda przyszła znienacka”. Powódź w Vestfold i Buskerud. Nasa wioska prawie odcieta od świata. Akurat dojazd do przedszkola, a moje maluch ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Najciekawsze miasta w Europie za najniższą cenę Lizbona za 308 koronek za dzień ....hmmmm to ja bym tam chętnie zajrzała , kto jedzie ze mną heheh ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Rozmowa z Dominiką Minkacz, wykładowcą języka norweskiego w Folkeuniversitetet w Bergen. Witam.Chciałbym dowiedzieć się gdzie zapisywać się na kurs ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Romowie byli przepędzani z Oslo już od lat 50. XX wieku czytam ten artykół tylko ktoś myli cyganów a romów szkoda że ktoś nie nie odróznia akurat ...
Andrzej K
05-08-2012 08:30
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Dni Kultury Polskiej w Deichmanske Bibliotek Film może i ambitny, ale fajnie by było się pośmiać przy filmie, np: " U Pana Boga w ogródku" ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Zmiana zasad przyznawania zasiłku opiekuńczego na dzieci Ok ale wydaje mi się ze to jest nie sprawiedliwe co do tych osób którym jeszcze ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Przymusowa deportacja Romów z Norwegii? Na razie tylko nakaz eksmisji Ciekawe, że w takich sytuacjach BV nie reaguje....
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Gminy, które wypłacą kontanstøtte po 1. sierpnia A co z HINNA
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Ewakuacja w centrum Oslo nalezy sprawdzic czy breivik za dobre sprawowanie nie dostał przepustki
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Szef może zakazać palenia w pracy "...żądać środowiska całkowicie wolnego od palenia na swoim terenie/swojej nieruchomości. Innymi słowy, szef ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Najpopularniejsze wycieczki górskie w Norwegii ja tam CHEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Złodziej wpadł, bo wrzucił swoje zdjęcia z łupem do sieci dobre
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu SV chce regulacji cen usług dentystycznych taaaak, więcej socjalizmu, więcej zakazów i nakazów państwowych. Po prostu czerwona hołota wszędzie chce ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Skarb utracony (f) Lubię to!
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Kto tu kogo próbuje ocyganić, czyli problemów z Romami ciąg dalszy dluzszy czas mieszkalem w italii ,wiem co widzialem slyszalem na obrzezach ...
alexkawa napisał: W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Zaginął Sławomir Skorupa - ITAKA prosi o pomoc w Norwegii chyba wypada pisac nieco inaczej? A niby jak się pisze ?
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Breivik rozsyła listy do swoich zwolenników Mój Boże! On nie powinien mieć żadnych praw, ani do pisania listów ani ich otrzymywania. Typ jest ...
Yatsek :)
27-07-2012 15:27
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Kabaret Ani Mru Mru po raz pierwszy w Norwegii! oj jak szkoda ze nie w Oslo!!!
Agnieszka S
27-07-2012 10:48
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Ustawa o obowiązkowych szczepieniach dla wszystkich w Polscee Dziwne, że w NO nikt mnie nie pytał o zdanie w sprawie szczepienia dziecka. Dostałam ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu "Norwegia zasłużyła na Breivika" Uscisnalbym prawice temu Misiu A tak na powaznie, to w tym bagnie jest jeszcze jedno dno - ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Norwegian musi przesunąć premierę nowego ‘samolotu marzeń’ ...fascynujace ! czytalem z wypiekami na posladkach...wiecej takich niesamowitych ...
Joanna Rembecka
24-07-2012 17:16
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Akranes – skrawek Polski na Islandii jeszcze tylko adres strony internetowej dla polakow w islandi.bardzo ciekawy artykol.pozdrawiam marek z oslo.
Robert Nowak
23-07-2012 22:58
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Bruce Springsteen i róże w rocznicę zamachu Byłam, widziałam i przeżywałam!