Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Andrzej Kostrzejowski Leszek Mojżuk Icek Ibrahim (1733 niezalogowanych)
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
Taki Ktos napisał:

Prosba >nie wszedzie ludzie jezdzą 120 po parku, tak jak czynia to na...... hanysowie

tak Wawa jest przodownikiem we właściwej jeździe na ulicach..

maryjanek ja nie zapomnialam twoich gróźb o BV odnośnie mojej córy. Jakoś zaczynam wierzyć, ze zmiana nicka to trochę dlatego.. by zatrzeć wrażenie po tamtym "niefortunnym" zdaniu. Nawet sposób w jaki da się wyczuć twoje "ulgowe mnie traktowanie", utwierdza mnie w tej marnej próbie wybielenia się.

Czemu o tym piszę? bo mogłabym udawać, ze wsio jest ok i cieszyć się, że Wielki Wszechtrzęsący Forum maryjanek wyluzował z moją osobą... ale ja jestem Ruda i pamiętliwa, i nie jestem zakłamana. Mówię co myślę.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
315 Postów
stefan stefanski
(Taki Ktos)
Stały Bywalec
Jasna napisał:
[quote]Taki Ktos napisał:

Prosba >nie wszedzie ludzie jezdzą 120 po parku, tak jak czynia to na...... hanysowie

tak Wawa jest przodownikiem we właściwej jeździe na ulicach..

maryjanek ja nie zapomnialam twoich gróźb o BV odnośnie mojej córy. Jakoś zaczynam wierzyć, ze zmiana nicka to trochę dlatego.. by zatrzeć wrażenie po tamtym "niefortunnym" zdaniu. Nawet sposób w jaki da się wyczuć twoje "ulgowe mnie traktowanie", utwierdza mnie w tej marnej próbie wybielenia się.

Czemu o tym piszę? bo mogłabym udawać, ze wsio jest ok i cieszyć się, że Wielki Wszechtrzęsący Forum maryjanek wyluzował z moją osobą... ale ja jestem Ruda i pamiętliwa, i nie jestem zakłamana. Mówię co myślę[....]

"ulgowe traktowanie" ? >>> zapomnij!
Zbyt duzo przeszedłem z rudymi wrednotami,zeby nagle im odpuscic.....
"Nie jestem zakłamana" hahahahahaahahahahahahahaaha

A czy było niefortunne ? hmmmm dałem ci do myslenia, ze ty tez mozesz miec podobne problemy, jak ludzie, których skazałas na pozarcie przez norweski system, chory system, o którym do dzis nie masz zielonego pojecia!!
Wciąz trzymam reke na pulsie, bo z wami,polonorkami ( nie duzo ci brakuje) inaczej sie nie da > mieczem wojujesz, od miecza giniesz.....

@marianek sie... poprostu "popsuł" i jest TK
Wwa jest ok, pod warunkiem,ze sie tam odnajdujesz, wiec nie cisnij sie niepotrzebnie, bo jestes jedną z wielu zakompleksionych prowincjonalnych osóbek, którym wwa kojarzy sie z nieudolnym rządem i masą cwaniaków....

Mów co myslisz, a moze za 20-25 lat bedą z ciebie ludzie, bo farbowanie włosów nie wystarczy : )

dzieki za wielkiego wszechwiedzącego.........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
Taki Ktos napisał:

dzieki za wielkiego wszechwiedzącego.........

widzisz.. ty nawet nie czytasz co pisze czarno na bialym, tylko to co byś chciał przeczytać..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
54 Posty
Przemek Drozd
(tonnny)
Nowicjusz
najebały się z tego szczęścia w tym cudnym,szczęśliwym kraju ;ale to norma walić w karczycho w 4 ścianach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
Michał K
(kurinag)
Wiking
Tytuł brzmi jakby chodziło o artystę malarza,a to był malarz pokojowy,który w pokoju w spokoju,nie chciał,ale musiał wychlać
Ciekawe kiedy przeczytamy coś o Polakach dobrego
Całe szczęście,że Norwegowie wiedzą o tym ,że Kowalczyk jest z Polski
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok