1 NOK
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Ambitne projekty drogowe za pieniądze kierowców no i mozna. super
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu 102.000 norweskich dzieci dorasta w ubogich rodzinach. A Pani Minister Kultury chce zabrac pieniążki rodzica dla dzieci polskich pracujących w ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Nasza bokserka w Oslo Tak trzymać Pani Patrycjo
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Jedna osoba wywołała chaos na lotnisku A czy te wszystkie kontrole kart pokladowych, dokumentow tożsamości nie powinny zniwelować w 100% możliwość ...
brzy dal
06-11-2012 06:44
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Frp chce powstrzymać eksport świadczeń socjalnych Mnie osobiście niczym ta propozycja nie zaskoczyła...wykorzystać roboli z innych krajów, podnosić ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Jedna z najszybciej rozwijających się firm w Østfoldzie zatrudnia 80% Polaków hmmmm... taniej niz ogloszenie na FINN.no bardzo sprytne i madre
Witam. Mam pytanie. Kto otrzyma połowę podatku listopadowego? Słyszałem , że pracownicy którzy posiadają niektóre grupy podatkowe nie dostaną połowy podatku. Pozdrawiam.
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Z kroniki łowców przemytników... nie no parodia....dopiero pisali w prasie o jednych,a teraz nastepni...musicie znalezc na przemyt nowy pomysł,bo ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Norweskie służby specjalne pod ostrzałem krytyki Moim zdaniem, ktokolwiek zignorował informacje od Global Shield powinien być z tego rozliczony. Ta ...
hej czy ma ktoś może pojecie o sekcj akrobatyki sportowej w Bergen? czy takowa wogóle istnieje?? z góry dzięki za info
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Ruszamy z nową edycją konkursu na zdjęcia do kalendarza!!! W dupe sobie wsadzcie ten kalendarz LOL
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Mroczna historia Halloween A w niedzielę w kościele odczytano list Biskupa Szczecińsko Kamińskiego o tym aby zakazać polskim dzieciakom zabawy w ...
Prosze uwazac na podchwytliwe umowy o prace i nie podpisywac dokumentow jesli ktos nie jest 100% pewny co ta umowa zawiera. Ofiarujemy pomoc dla tych ktorzy maja watpliwosci co ta umowa zawiera i ...
kamil75 napisał: ...ale cala wine ponosi debilne panstwo... Ja sie nie raz zastanawialam DLACZEGO? Moim zdaniem to nie przypadek tylko ZAPLANOWANA AKCJA, majaca na celu, przypochlebianie sie ...
Większosc ludzi w NAV to siedzi na nie odpowidnich stanowiskach,większosc z nich złapała te prace po znajomosci bez żadnych kwalifikacji a inni znów udaja ze pracują...ja z Nav czekam już na odp 6 ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Co drugi student kolegium nauczycielskiego oblewa egzamin z matematyki no tak,durnie ucza durniow, jakos mnie to nie dziwi
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Szczeniaczki z przemytu uśpione I czemu te male psiaki byly winne Mogli by podac do wiadomosci publicznej kto byl tak "madry" nie ...
tez dodam info ku przestrodze czy wece ze polska literka np. ąćżół jak pisze sms to jest 90 znakow i zostaje wam 70 na zmeiszcenie sie w 1 sms dzis sie o tym dowiedzalem dopiero po 14 latach ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Wczasy w ciemno hała
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Chorowanie na zwolnieniu własnym przez rok? Witam. Czy ktos moze mi powiedziec ile moge wykorzstac dni Egemelgignu w roku na mnie i na dziecko ?
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Policja na tropie zaginionych 33 kilogramów haszyszu Jak w ruskim filmie-było i nie ma- ha,ha dostała nogi i sobie poszła a co nie mozna....ha,ha
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Brak prądu i zwalone drzewa w Oslo i Akershus www.mojanorwegia.pl/forum/view/4/praca%2...zinny%21.html#193744 Wejscie!
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Norweski muzułmanin groził Żydom na facebooku Drodzy Norwegowie.Na pewno w Polsce zostało jeszcze kilku uczciwych obywateli,którzy są skromni,chcą ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Zbiórka pieniędzy dla norweskich bojowników Al-Kaidy? Czują się bezkarni w Norwegi , , ,
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Nieudany przemyt szczeniąt Zal mi tych szczeniat, oby tylko ich nie uspiono, ale obawiam sie ze raczej tak sie stanie. Ja sie tylko zastanawiam czy ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Idzie zima i to śnieżna... Błagam przestańcie już odmieniac nazwy własne w każdym artykule: Trøndelagu??? Po prostu Trøndelag i brzmi tak samo, a ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Służba celna i siedmiu przemytników nie no być takim głupim...czy oni mysla,ze norwedzy to takie przychlasty,ze nic nie wiedza i nie słysza?a ilu ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Nowoczesna Szwecja, zacofana Norwegia? bo norasy to pajace panstrwo sra kasa z ropy a tego nie widac zacofanie straszne moj znajomy norek z oslo ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu U progu dziejów – Haugesund, Karmøy i okolice -mieszkalem- haugesund i okolice,widzialem zwiedzalem polecam rejon bez dwoch zdan!!!jest pieknie ...
Jan Kowalski
23-10-2012 10:43
Przeciez to najwieksze zadupie Norwegii, wrony tam zawracaj.
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Polacy grozili policjantom Kurna felek,szerzy się to Polactwo jak zraza.Żałosne.Za dużo miodu w d_pie mieli.Ale pamiętajmy,że nie wszyscy tacy są.
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Od jutra rano sąsiad może sprawdzić Twój zapłacony podatek! taaaa,nie ma to jak sasiedzka kontrola
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Zwolnienie przez sms-a puscily mu po prostu nerwy i chcial wypier**c norweskiego nieroba.... no ale jestesmy po drugiej stronie pracowniczej ...
Marek Hastler
18-10-2012 19:47
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu "Kanary" na łowach, czyli wielka kontrola biletów w Oslo Tanie rowerem WAAldemmar
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Celnicy znów w akcji Ech, trochę wstydu nam robią...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Oto najnowszy przewoźnik lotniczy w Norwegii ...mam takie pytanie techniczne: czy pan henning bedzie robil loda,takze podczas lotu...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Koniec sezonu dla Romørena? Zdrowia sasiedzie! Mily i sympatyczny....i zupelnie normalny, inny niz nasi wielcy zawodnicy nie tylko sportow ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Nie ma masła, nie ma serka... no ku**a znowu?????? to jak kevin sam w domu - co roku ta sama historia....
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Podwyżki dla posłów do Stortingu dwie kadencje i emeryturka )) dlaczego w PL to nie przejdzie??? bo w PL nie ma ropy...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Ghański król okradziony w hotelu w Oslo aaa dobrze mu murzynowi bambus hah
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu "Zakaz pedałowania" po norwesku Ultra/tolerancyjna Norwegiia??? A oni wiedza co znaczy w ogóle tolerancaja( a po co ta ULTRA)????
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Oslo trzecie w rankingu najbardziej zakorkowanych miast Europy w stavanger tez sie dzieje tak to koszmar duzo bambusow pszyjechalo polakow ukrainow ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Koniec sezonu urlopowego moje Panie! Zapraszamy do reklamy. Panowie moze tak laserowe usuwanie wasiw Paniom tez polecam
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Prominentny polityk AP przed sądem w sprawie wykorzystywania seksualnego nieletniej No i co ? Patrzac na Andrzeja od Breivikow to co grozi ...
Joanna Rembecka
11-10-2012 18:44
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Polacy złapani na przemycie 4,3 kilograma amfetaminy Jeżeli patrząc na "taryfikator kar", to zamiast zajmować się przemytem, który grozi ...
Joanna Rembecka
11-10-2012 18:44
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Czy Twój pracodawca zalega Ci z pensją? a jak będzie interpretowana sytuacja?od 3,5 roku były wpłacane zarobki na konto a niebyło nigdy żadnych list ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Nowe stawki opłat samochodowych Halo kretyni norwescy!!! A moze tak zlikwidowac kolce ktore szlifuja i sciraja asfalt, ktory co roku kladziecie ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Siedem na dziesięć nowych miejsc pracy obsadzają imigranci Juz widac jak pakistanczycy szefuja w kiwi a mlode bezmozgi norweskie rozstaiaja towar ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Ulga podatkowa zamiast zasiłku rodzinnego? bardzo dobre rozwiązanie ..... budzą się norgi rano i trzeba pociskać do roboty tak samo jak emigranci ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Posiadacze kart klienta sieci Coop płacą najmniej za zakupy Uważam że lepsza jest karta Trumf. Ponieważ darmowa, więcej zniżek nawet na paliwo, w ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu NAV = brak elementarnej kultury? Miałem kilka razy do czynienia z NAV. Moge powiedzieć gdy jest konsultant norweski to wszyst przebiega sprawnie i ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Próby porwań dzieci niepokoją rodziców TO NIECH NORWEGIA JESZCZE WIĘCEJ PRZYJMUJE BRUDASÓW I DZIKUSÓW.ZA NIE DŁUGO TO BĘDĄ GINĘLI LUDZIE DOROŚLI,NA ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Ceny wybranych produktów w Vinmonopolet spadają nawet o połowę Czy nasze meliny wytrzymają taką agresywną konkurencje?
Witam, szukam pokoju do wynajęcia w Oslo od 10 października, lub chociaż jakiegoś miejsca do spania na kilka dni zanim znajdę coś na dłużej. Ja - mężczyzna, 32 lata, spokojny, bezkonfliktowy, bez ...
Mam mieszkanie do wynajecia na Bømlo pisac na pryvat
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Płacz i płać – nowy wirus komputerowy wszyscy czy tylko norwezi odp pszybko
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Mandaty ze „zniżką” - tylko w hurcie I takie rozwiązanie jest ok.
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Amerykański zwolennik Breivika przed sądem Cicha wojna miedzy islamem i chrzescijanstwem trwa. A kto wygra ??? Ten kto trzyma lape na oleju. ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Bogaty jak... rybak "a dostarczony w okolicach Wielkiejnocy." KTO WAM TE ARTYKUŁY PISZE, NORWEDZY? w okolicach WIELKIEJ NOCY bądź ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Policja bada sprawę gwałtu w Nordmøre mnie jakas fajna laska tez mogla by zgwalcic a po pijaku to nawet nie fajna w takiej polszy jest ponad 4600 ...