1 NOK
moze szukasz kolezanki? same tu mlode ..hmmm... pozdrawiam wszystkie po 40-tce
Jestem zwiazana z cudownym Brytyjczykiem zyjemy sobie szczesliwie w Oslo . Jest tu Polka zwiazana z obcokrajowcem? Pogadajmy sobie troche
Szukam kolezanek z Skien, Porsgrunn i okolic
Lena Pajestka
06-06-2012 22:08
Mój M od roku mieszka i pracuje w Arendal, mamy 2 dzieci 7letnią córkę i 5 letniego synka. Jezdzimy do męża na ferie i wakacje, z przyjemnością chciałabym poznać Mamy i ich dzieci
Siemka chciabym dolaczyc do spotkania w te srody jak was rozpoznac ja latam transalpem moj nr 46279437 wyslijcie esa pozdro
szukam dziewczyny
Anders B
03-06-2012 22:03
Siemka jestem z Linderud, Są może jakieś dziewczyny z okolic chętne na wypady (piwko, ploty itp) nie dawno przyleciałam i nie mam tu za bardzo damskiego towarzystwa. Jak co to pisać Pozdrawiam
Jesli ktos pomyka na sprzetach odezwijcie sie!! Narazie jest na dwoch okolice Dokka Gran.pzdr
Szukam koleżanek z którymi można by pójść na zakupy, na dyskotekę, na piwo albo tak po babsku poplotkować. Straszne nudy w tym Bergen. Piszcie kobity!!!
Hej, Jestem w Norwegii od kilku miesięcy i zaczyna mi brakować towarzystwa, zwłaszcza babskiego. Jeśli są tu jakieś dziewczyny które też szukają koleżanek do tańca i różańca (nie tylko na zakupy i ...
brzy dal
30-05-2012 17:43
Hej mieszkam w Oslo , prawie nikogo nie znam bo niedawno przyleciałam , czy ktoras chciała by sie spotkac na piwko czy tam kawke ;P ? mam 21 lat.. Okolice Linderud Pozdrawiam
może ktoś chętny zapraszam 46343787
Siemax! Są jacyś chętni na oglądanie transmisji z ERŁO w barze w Drammen? Jest taki jeden gdzie mają rzutnik i zapodają meczyki. Jakby co to zgłaszać się w wątku, jak już będą mieli grać to ...
poznam kogokolwiek z oslo lub okolic ski we wszelakim celu ) gdyz nudzi mi sie niesamowicie
Gdzie w Bergen można "kupić" towarzystwo miłych Pań?
mam dosyc tej roboty i gonitwy za kasa. trza ja gdzies wydac , w tym celu wybieram sie na urlop tylko nie wiem gdzie jechac.
Witam. Czy jest ktos w okolicach Tonsberg z Olkusza? Jestem tutaj od niedawna i kompletnie zagubiony
Witam, czy znajdą się jakieś fajne dziewczyny z okolic Fredrikstad? Już wariuje, bo ile tych facetów można słuchać?
czesc jestem w norwegi 1 tydzien bardzo prosze o znajomosc ruwnierz szukam pracy obecnie jestem w oslo bardzo prosze o odpowiedz na sms lub tel 45532617 mam 32 lata
ktoś chce, czy nie ?
Witam wszystkich. Jestem tutaj na forum nowy. W Norwegii rowniez ze mnie swierzynka, bo "rozbijam swoj namiot" od ok. 4 lat. Jestem 30letnim facetem po rozpadzie bardzo bardzo dlugiego ...
I ja rowniez poznam kogos ; P jak ktos chetny
Poznam kobiete z Stavanger i okolic ktora szuka bliskiego przyjaciela robert.sarmak@onet.pl
szukam osob ktore maja ochote pograc w noge w weekendy. chetnych z okolic lillestrom i sorumsand prosze o kontakt.
Witam.Od werześnia mieszkam w Sørumsand z mężem i dwójką dzieci, chętnie poznam mamy z dziećmi, zawsze to raźniej Pozdrawiam
mieszkam w polsce mam 36 lat szukam bezdzietnego kawalera domatora 33-40 lat powyzej 175 cm z kraju lub zagranicy na dobre i złe arabela@onet.pl
Hej dziewczyny, jestem nowa w Oslo, szukam koleżanki do wspólnych spotkań, jeszcze chwila i zwariuje z nudów wiec pomóż dobra kobieto
samotne wieczory mozna czasem umilic..... prv.
hej szukam kolezanki na pogaduchy kawke itp mile widziana kobieta z dzieckiem okolice Gol
poznam kobiete,,,
Piotr Rąpel
09-05-2012 13:16
chetnie poznalbym sie z kobietami z okolic hovik
Piotr Rąpel
09-05-2012 13:13
Hej mieszkam w Sandvice, jestem wokalistką (alt), poszukuję perkusisty i klawiszowca do zespołu rock/owego, chcemy grać covery ale też swoje utwory, fajnie jeśli masz instrument i jesteś z okolic ...
witam panie moze znajdzie sie jakas samotna i zdecydowana kobieta w stavanger .Moze poznamy sie blizej pozdrawiam.Mike311@wp.pl
Dziewczyny śmiałe , otwarte lubiące się śmiać i sympatyczne poszukiwane !! mieszkam w Sandefjord od paru miesięcy i nudzę się tak ze to po prostu koniec xD nie mam z kim iść na zakupy P mam ...
Poznam kobiete w celu dluzszej znajomosci i nie koniecznie o sex tu chodzi choc przyznam ze moze on byc milym zakonczeniem spotkania robert.sarmak@onet.pl
Znajomy , ktory \podobno \ jest tutaj juz 4 lata - nie pracuje od roku . \oczywiscie legalnie \ . Twierdzi , ze nie musi miec pracy aby legalnie tutaj przebywac . Pracuje na czarno - od czasu do ...
Witam,pracuje w Norwegi i mieszkam juz jakis czas i zastanawiam sie sensem pobytu w Norwegi ludzi ktorzy ciagle narzekaja na ten kraj,pewnie dlatego ze nie moze kupic piwa poznym wieczorkiem w ...
Poznam kobiete z Stavanger lub okolic w celu milej dluzszej znajomosci,chetnie popisze na priv robert.sarmak@onet.pl
witam wszystkich temat może się wydać banalny, ale chciałabym dowiedzieć się paru rzeczy na temat wyjazdu i pobytu w Norwegii. nie mam nikogo, do kogo mogłabym jechać i "zaczepić" się na ...
poznam pania z okolic asker drammen
Poznam kobiete w celu milej intymnej rowniez znajomosci z Stavanger lub okolic,chetnie popisze na priv robert.sarmak@onet.pl
Witam Od 3 dni jestem Oslo, czy jest tu ktoś na forum z kim można pogadać, zaczerpnąć info itd... czytając niektóre posty i przeglądając forum, odnoszę wrażenie że wiele osób zamiast normalnie odp, ...
markus d
29-04-2012 13:44
podejrzewam że zamierzasz mnie utopić na początek wybieram karty
szukam Pary lub Pana dyskretnych chcących pomoc dziewczynie 25 lat w znalezieniu pracy lub chca wspomoc finansowo wzamian za dyskretne spotkania. kontakt myszkakiss@interia.eu
Czy poznam tu miła dziewczynę. Która sprawi ze będę szczęśliwy.Tylko tego mi do szczęścia brakuje
Witam. Zamierzam przyjachac tutaj do pracy. Jestem z wykształcenia elektrykiem, posiadam polskie uprawnienia. Znam sie dobrze na wykończeniówce. Angielski słabo. Czy znajdzie sie tu praca .
grzegorz-robert cebula
25-04-2012 00:27
i co tu sie dzieja ciekawego ludziska
Jon Doe
23-04-2012 23:05
Witajcie Mieszkam już blisko rok w Norwegii, niestety na takim zadupiu, że nie ma szans na poznanie kogokolwiek... Może (desperacka opcja) prędzej tu poznam kogoś ciekawego do wspólnego ...
OSTRZEGAM WSZYSTKICH TYCH ,KTÓRZY ZNAJĄ LUB POZNAJĄ ARTURA SZCZOTĘ BY NIE POŻYCZALI MU KASY, GOŚĆ JEST TAKI ,ŻE NIGDY NIE ODDAJE, WSZYSTKICH ROBI W WAŁA I OKŁAMUJĘ JAK MOŻE. TRZEBA TEŻ UWAŻAĆ NA ...
Jon Doe
20-04-2012 16:40
Hej! Jestem tutaj nowy, pragnę się przywitać i Wszystkich gorąco pozdrowić! Witam zatem i pozdrawiam Was gorąco!
Znajdę tutaj kogoś w moim wieku? ja mam 22 lata... Ujawniać się
Jestem zainteresowany nawiązaniem nowej znajomości z dziewczyną Mieszkam w Molde
to pokaże okolice Drammen ? kto ma czas ?
Szukam wolnej lub nie koniecznie kobiety do 40l z okolic Fredrikstad
wiatm mieszkam w Blaker blisko Sorumsand,,,,i sie nudze niemiłosiernie... z checia poznałabym jakąś miłą kolezanke z ktora bedzie mozna wypic kawe,pogada,wybrac sie na jakies zakupy itd....
Ja tez
Z chęcią poznamy (ja z koleżanką) kogoś z Gjovik lub okolicy /20-30 lat
S B
02-04-2012 15:34
Hej my z żoną jesteśmy ze Skrei.Chętnie poznamy kogoś.Pozdrawiamy.
witam chetnie poznam kolezanki