1 NOK
Mam 2 letnią córeczkę i bardzo chętnie nawiążę znajomość z mamami z centrum Oslo z dziećmi w podobnym wieku do wspólnych zabaw i spacerów.
Oto moja historia sprzedazy drogiego smartfona SAMSUNG GALAXY S+.Dalem ogloszenie na Allegro ze sprzedam w/w telefon,a bylo to koncem Sierpnia.Po krotkim czasie dostalem meila od Marcina Zalewskiego ...
Witam poznam kolezanke z okolic Alna bru gdyby ktoras miala ochote na spacer, zakupy czy piwko jestem chetna
Witam jak w temacie poznam kolezanke z moich okolic fajnie by bylo od czasu do czasu wyjsc na jakies pogaduszki kawke czy zakupy .Jesli sie nudzicie zapraszam.pozdrawiam
Mieszkam i pracuje w Norwegii od pol roku nie znam tutaj prawie nikogo. Tylko praca i praca a tak nie mozna zbyt dlugo. i chetnie poznam jakies nowe osoby Moze ktos jest w podobnej sytuacji
W niedługim czasie chce przyjechac do Norgę w ciemno , szukam więc sponsora
Darmowy temat bez opłat ( szukam dziewczyny)
Norwegia to piekny kraj. A Polakow jest naprawde duzo mowiac o samym Stavanger.. Takze w poszukiwaniu znajomych nie bedzie raczej problemu Pozdrawiam
Witam, zespół grający muzykę rock / alternatywną pilnie poszukuję rytmicznie grającego perkusisty. Najchętniej okolice Oslo / Bærum. Kontakt: Agnieszka - tel. 46 22 41 62
gitarzysta---trudno tu założyć zespół
16 letni prawiczek z Oslo szuka wilgotnej partnerki. Hej! nazywam się Denis (www.facebook.com/denis.kij) Mieszkam w norwegii jakies 4 lata i Chciałbym poznać miłą partnerkę w wieku 15-23 lata która ...
Poznam kobiete,szujaca sie czasem samotnie,ktorej brakuje rowniez spotkan intymnych,z Stavanger lub okolic pisz na robert.sarmak@onet.pl
Malarz-szpachlarz 41 lat. Poszukuję pełnego etatu w norweskiej firmie budowlanej(najchętniej Oslo i okolice).10-letnie doświadczenie nabyte w Belgii.Jestem dyspozycyjny,solidny i konkretny w pracy i ...
brzy dal
30-09-2012 14:20
...jakies zdjecie w awatarze ktore zacheca do spotkania (wojtek kazek) szkoda,ze chlop...
hejka kobitki moze tez sie nudzicie jak ja wiec moze macie chec wyskoczys na jakas kawke, pogaduszki lub piwko poznalabym nowe osoby.pozdrawiam
Witam. Mam 24 lata i mieszkam w Łodzi. Od dłuższego czasu zamierzam wyjechać do Norwegii raczej na stałe (byłem już kilka lat temu i bardzo mi się podobało) Szukam kogoś z kim można pogadać, popytać ...
Hei. Jestem Mariusz , mam 20 lat i tez sie samemu tutaj bardzo nudze :/ mieszkam w Vettre 20 km od Oslo ale to nie problem help
Poznam kogos w podobnym wieku z tych okolic mam 19 lat ...
szukałem juz ale nic nie znalazlem wiec lipa
Wystarczy dotrzec do kuriera ktory dostarcza przesylki,na pewno wskaze kto odebral przesylke,bo przeciez nie co dziennie odbiera sie przesylki z Polski.
Witam! Wydaje mi sie ze najlepszym sposobem byloby zlecic w biurze detektywistycznym odszukanie osoby ktora przesylke odebrala (pokwitowala odbior pod wskazanym adresem)a dalszy los sprawy bylby juz ...
Jak w temacie. Szukam Kogos z kim daloby sie zyc. Jesli jest tu jakis pan zdecydowany na dluzsza znajomosc, to prosze pisac na priv.
Poszukuje pomocnej osoby zamieszkalej w miejscowosci Sorumsand w celu sprawdzenia adresu osoby ktora mnie oszukala na kwote 880 zl.Lub ewentualnie przeslania mi i-meila Policji w/w miejscowosci w ...
Mirek Biłek
19-09-2012 17:13
Witam poszukuję pokoju dla pary od 11 października do 11 listopada
Poznam osoby mieszkające w Oslo. Jestem tu od niedawna i trudno zaaklimatyzować się samemu.
hej chetnie poznam jakis polakow z okolic Stavagner, obecnie mieszkam w Kverneland i nie znam jeszcze nikogo z rodakow. Milo mi bedzie nawiazac nowe znajomosci pozdrawia Ania
Wtam wszystkich bardzo serdecznie W związku z przeprowadzką do Bergen poznam nowych ludzi Mieszkam na Sotra od 2 tygodni . Mam rocznego synka , siedzimy cały czas w domku chyba że jest ładna ...
Oslo-Roa piekna spokojna okolica
Cześć! Szukam współlokatorki do duzego pokoju, na miesiać pazdziernik Cena za pół pokoju 2,5tys w tym są wliczone wszystkie opłaty. Internet w cenie. Na ten miesiac bedzie tez wolne miejsce ...
Prosze kogoś co juz zalatwiał sprawy związane z rodziną .Ja pracuje na stałe ale chcemy z zoną i dziecmi wkońcu razem zamieszkać .jak i gdzie się te sprawy załatwia szkoła,przedszkole itd ...
W związku z tym,że jestem w Norwegii zupełnie nowa( czyli można powiedzieć, że jestem takim małym żółtodziobem ) chętnie nawiąże wszelkie znajomości z ludźmi z okolic Stavanger. Pozdrawiam ...
I widzę, znaczy czytam fajne relacje między wami. A tak w ogóle to mam na dzieje , że jakieś konkretne osoby do porozmawiania, bez obrażania się na pierdoły , to się chyba znajdą. Znaczy się ktoś , ...
Jak w temacie . Działałem w Polsce w Focus Klub Polska Może uda się zebrać kilka osób i zrobimy fajny zlot naszych Foczek Oczywiście fajnie by było jak by też się odezwali wszyscy co lubią ...
piotr sciechura
08-09-2012 22:42
jestem od niedana , zledwie pare miesiecy a juz dokucza mi samotnosc, CO ZROBIC? tylko rozsadnego POMOCY!!!!!! mieszkam niedaleko OSLO
ola K
07-09-2012 11:47
Planuję swoją przyszłość w Norwegii punkt docelowy OSLO Szukam osób które podzielą się swoimi przeżyciami i praktycznymi informacjami. być może mają ochotę nawiązać nowe znajomości i wprowadzić w ...
Chętnie poznam jakieś kobietki z okolic haslum hovik bekkestua nie znam tutaj nikogo więc z chęcią spotkam się na kawkę i pogawędki Pozdrawiam !! Patrycja
Poznam miłą dziewczynę Sarpsborg, Fredrikstad, Moss
Zuzanno ze Scandic Hotel - Fornebu (Sztautynger theirishrover.republika.pl/fraszki.html) muszę Cię jeszcze zobaczyć. Marek Odpowiedz na uroky@wp.pl, proszę. Może ktoś wie o kogo chodzi? Daj znać.
Dwóch kolegów wybierze się na impreze z nowo poznanymi dziewczynami ze Stavanger lub Sandnes!
Cześć i czołem szukam chętnych sympatycznych osób do spędzania aktywnie wolnego czasu Rowerek albo moze zwykły spacer po górach hehe. Mam też paletki do tenisa ale nie umiem grać hahaha mam 20 lat i ...
Rafix Niechcij
28-08-2012 20:42
hej, szukam znajomyh. Mam 3 dzieci, 3 , 13 i 10 latek. pozdrawiam i zapraszam na pogaduchy
Karol M
28-08-2012 19:44
Siemanko Szukam jakiś ziomali z lubelskiego którzy chcą czasem napić się piwa czy pogadać jak swój ze swoim. Ja jestem z Opola Lubelskiego i mieszkam w akershus. Jestem w norge już 5 lat. Pozdro ...
marco z
20-08-2012 19:18
CZEŚĆ ! Sprawa wyglada tak: szukam towarzystwa dla mojej przybranej córki ktora ma 15 lat. Mysle ze znajdzie sie ktos kto chcialby ja poznac i moze opowiedziec o swoich pierwszych krokach tutaj. ...
Witam, zapraszam chętnych w godzinach niedzielno - południowych na wakacyjnego grilla w okolicach Bygdoy. Szczegóły na PW. Pozdro
czesc, jeśli nudzicie się czasami tak jak ja to piszcie, można wyskoczyc gdzieś razem, a może ktoś chce pobiegac?
Poznam kobiete z Stavanger lub okolic ktora czuje sie samotnie i potrzebuje wsparcia duchowego oraz osoby z ktora mozna milo spedzic czas. najlepiej kontakt robert.sarmak@onet.pl
Anders B
17-08-2012 05:47
Zapraszam wszystkie panie i panów do odwiedzin mojej strony na facebook. Znajdziecie tam moje najnowsze produkcje muzyczne, które mam nadzieję poprawią wam humor gdyby był nienajlepszy ...
Dj ScHiZm ScHiZm
14-08-2012 08:26
witam mieszkam od niedawna w Holter,nie mam tu zbyt wilu znajomych a z checia spedzil bym czas w naprawde milym towarzystwie Mam 37 lat ,lecz niech moj wiek nie bedzie dla nikogo nawet mlodszego ...
Hej, Wybeiram sie do Norwegi , i chciałabym sie dowiedziec czegos wiecej o niej, o rzeczywistosci zycia w Norwegi Jeseli ktos chcetnie by mi chciał cos opowiedziec, prosze o kontakt . Z góry ...