1 NOK
ktos z okolicy Hokksund zostaje na czas swiat w no? Nie chce mi sie siedziec tu samej
Hejka szukam znajomości w Oslo może to własnie Ty jesteś poszukiwana ...
Witam najserdeczniej jak tylko mogę wszystkich forumowiczów za jakies 1,5 miesiąca wybieram sie do Norwegi...miejscowosc Kristiansand i mam kilka pytań mianowicie czy ktoś z Was tam już obecnych ...
cześć mam dość samotności szukam ustabilizowanej emocjonalnie i wiedzącej czego chce kobiety w wieku 30-45 lat poznajmy się a może coś z tego będzie liczę na to
poszukuje normalnej dziewczyny w okolicy stavanger
poznam z chęcią miłą dziewczynę, chętnie umówię się na kawę bądż przejażdzkę dziś ładna pogoda, zapraszam
Hej. Poszukuje osoby, ktora poradzi mi od czego zaczac i gdzie szukać pracy w zawodzie pielegniarki, a takze jakie papiery beda mi potrzebne. Zamierzam wyjechac do Norwegii ale kompletnie nie wiem od ...
może jest ktoś z tych okolic normalny inaczej tak jak ja
sa jakies dziewczyny w lillesand? mloda mama szuka towarzystwa
Piotr L
12-03-2012 10:49
Hej. Szukam osob ktore mieszkaja w Nittedal badz okolicy. Fajnie by bylo gdybyscie mieli dzieci. Przynajmniej moj 4-ro letni syn mialby towarzysza zabaw, ale niekoniecznie. Mi tez brakuje kogos z ...
markus d
10-03-2012 15:14
HEJ!!! Jestem w BERGEN dopiero od 3 tygodni , i chcialabym poznac fajnych ludzi
Witam na FACEBOOKU, powstał nowy profil MAMY W NORWEGII, który da możliwość nawiązania kontaktów wśród mam mieszkających w Norwegii, a także dzielenie się informacjami prawnymi czy innymi związanymi ...
witam szukam kolezanki z okolic jessheim jesli chcesz poznac kogos napisz moje gg 4235736 pozdrawiam
Witam poznam kogos ze skien porsgrun
jak w tytule zapraszam
Szuka miłej,sympatycznej pani w wieku obojetnym w celu koordynacji jezyka norweskiego,Gdyby znalazła sie chetna pani to numer tel 92526668
hey poznam fajna dziewczyne z okolic skien porsgrun
Hej! Z przyjemnością poznam koleżanki, z którymi mogłabym miło spędzać czas
NIE MAMY ZNAJOMYCH W NASZYM WIEKU, POSZUKUJE ZATEM
Wspaniały klimat ... DJ zna się na temacie Piątek do 22.00 wejście za free po 22.00-50NOK po 24.00-100NOK Klimt Cafè Storgata 23 2000 Lillestrøm
to kiedy ta dyscoteka bo sie nudze i jaka tam ta muzaaaaaaaaaaaaaa??????????????????????
OSTRZEGAM WSZYSTKICH TYCH ,KTÓRZY ZNAJĄ LUB POZNAJĄ ARTURA SZCZOTĘ BY NIE POŻYCZALI MU KASY, GOŚĆ JEST TAKI ,ŻE NIGDY NIE ODDAJE, WSZYSTKICH ROBI W WAŁA I OKŁAMUJĘ JAK MOŻE. TRZEBA TEŻ UWAŻAĆ NA ...
Witam , może Ktoś doradzić gdzie można uczyć się norweskiego lub poprawić angielski w Oslo ? Okazało się że mój angielski wymaga zdecydowanej poprawy , jestem od 5 miesięcy w Oslo i planuje zostać ...
Chętnie poznam ludzi z którymi można wyjść na piwko, pogadać, zorganizować coś fajnego. Wiek 19-24lata Pozdrawiam
Chętnie zaopiekuję się dzieckiem w wieku 5-7 lat w godzinach po południowych. Mam syna w wieku 5,5 roku i chciałabym, żeby nawiązał kontakt z rówieśnikiem. Mieszkam w Stabekk. Zainteresowanych proszę ...
chodzi mi o oslo i raczej przedzial wieku po 30-stce... uwielbiam reggae, podrozowanie, i tolerancyjnych ludzi...
Witam wszystkich serdecznie Szukam osoby która zaopiekowałaby sie moim szczeniakiem w połowie lutego (opieka na tydzień czasu) Mam suczke 4-miesięczną rasy Jack Russel Terrier Mile widziane osoby ...
Łucja K
02-02-2012 17:09
Witam miło by było poznać jakąś fajna koleżnkę z okolic poplotkowac i wyskoczyc na zakupy Ja jestem Mamą 9 miesiecznego synka ) wiec mile widziane Mamy ))
mlody sympatyczny norweg pozna polska dziewczyne do 27lat kontakt sms 40323178
.
Poznam miła i sympatyczną dziewczyne okolice Asker
Chciałabym poznać osoby które maja styczność z niepełnosprawnością w Oslo.
rafal kot
25-01-2012 21:16
masz ochote wypić kawe ,w jakimś miłym towarzystwie ,to zapraszam do kawiarni ,ja zapłace oczywiście .....
Hej mama rocznego synka pozna mamy z dziecmi i nie tylko z okolic Seljordu.
WITAM, jestem mamą 6/miesięcznego chłopca, chętnie poznam mamy z okolic Sandviki i nietylko (Baerum). Moje zainteresowania to muzyka, medycyna, psychologia, czytanie książek, itd Czekam na ...
Hej, witam, jestem wokalistką, ale pewnie za niedługo zapomnę jak to jest śpiewać... z checią poznam osoby mające muzyczne zamiłowania, chcące spotykać się na próbach, grać covery, czy też własne ...
masz ochote z kims porozmawiac spotkac sie napisz pozdrawiam
szukam znajomych z okolic Kristiansand, na drina czy weekendowy wypad w góry, aktywność mile widziana , fotografia ,rower ,kino , nurkowanie , lub po prostu espresso
szukam Polaków,którzy mieszkają w Arendal i okolicach.Jestem tu nowa i trochę brakuje mi fajnego towarzystwa,a ponieważ poznałam super koleżankę z Krs-tak na marginesie najładniejszą Polkę w ...
iwona .
18-01-2012 07:12
Hej, jestem w oslo od niedawna i szukam kolezanek do milego spedzenia czasu
Poszukuje pięknej dziewczyny która spotkałem na stoku w hurdal Czerowna kurtka,była z druga osoba także kobieta takze w czerwonej kurtce Odezwij sie
Szukam mamusiek z dziecmi w okolicach Bø w celu spedzania czasu,nudy straszne
Witam serdecznie.Jeśli lubisz aktywny wypoczynek,jesteś miłośniczką Norweskiej przyrody i brakuje ci osoby z którą możesz ją podziwiać odezwij się.
witam. Mieszkam w Vormsund i mam 19 lat ;] chętnie poznam kolezanke na pogaduchy
witam chętnie poznam mamę w Haugesund jestem mama 15miesięcznej córci
witam ;] czy są tu moze jakies dziewczyny w wieku okolo 16-20 lat z okolic Stavanger ? do popisania . pogadania ? pisac na priv albo pod tematem
Chętnie poznam nowych znajomych którzy w rejonie Oslo szukają miłego towarzystwa Wybiorę się na miasto wypije kawę porozmawiam śmigam na snowboardzie ;P i na rowerku pobiegać też mogę 39287048 gg
Poznam polaków mieszkających w Haugesund.
Jak się czyta to wszystko na tym forum to jest normalnie szok. Na początku dziewczyna chciała żeby jej tylko trochę doradzić,a ludzie zaraz robią z tego prywatną wojnę jak to się czyta to jak na ...
Hejka Poznam fajną miłą zabawną i koniecznie uśmiechniętą personę płci przeciwnej Żeby pogadać Żeby się pośmiać Żeby wysłuchać Ogólnie żeby żyło się lepiej i mniej smutno
Czesc nazywam sie Jarek i szukam dziewczyny z ktora mozna spedzac milo czas w nudne zimne dni. Jezeli mialabys ochote sie spotkac to moje namiary: 46557742 a jak nie masz nic na koncie to zawsze ...
Witam !!! poszukujemy znajomych z Molde, Andalsnes i okolic, mileby bylo razem spedzac wieczory, weekendy,mile widziane małżeństwa z dziećmi, mamy jedno 6 latek POZDRAWIAMY BARDZO SERDECZNIE I ...
chetnie poznam mila i sympatyczna pania w celu wspolnych rozmowi spedzenia wolnego czasu (nie myslec o tym co nie trzeba) prosze o powazne odpowiedzi kontakt966 83 928
Andrzej Ktostam
01-01-2012 14:51
Witam, Nie masz z kim spędzić sylwestra? Jesteś sama? Spędźmy go razem...jeżeli chcesz.. czekam na zainteresowane Panie
szukam kolerzanki która spedza samotnie swieta w oslo okolice
Witam szukam koleżanek na kawkę ploteczki z okolic Stavanger