1 NOK
Witam ciepło forumowiczów..przesyłam pozdrowienia z Sandefjord.
Witam ,do tego kraju zawitałam miesiąc temu mieszkam w Horten , chętnie poznam mamy z którymi można pogadać o pociechach ,mam 2 dzieciaczków 11 i 5 lat i nie tylko , jeżeli któraś z was miałaby ...
Sa jakieś dziewczyny chetne na kawke i pogaduchy???
a ja chetnie poznam nie tyle co ciekawych ludzi ale ogólnie chetnie sie zaprzyjaznię z jakąś dziewczyną,kobietą.w celu ....,jeszcze nie wiem,.w jakim a ta Pani chciała poznac kogoś ...
Witam!!!!!!! Jestem nowa na forum.Chcialabym nazwiazac znajomosci z dziewczynami ktore mieszkaja w Bergen. Jestem mama prawie rocznej Olivki i tak kursujemy miedzy Polska a Norwegia. Chetnie ...
jest ktoś chętny na browarka może być Drammen lub okolice, myślę ze najlepsza opcja to wiek koło 18-24.Są tacy ludzie w tym dzikim kraju.A jak ktoś ma bletki to jeszcze lepsza opcja
Witam wszystkich..chętnie poznam nowe osoby z Bergen i okolic...nudzi się mi kiedy nie ma się do kogo odezwac
Witamy! Jesteśmy młodą parą z okolic Oslo. Poznamy atrakcyjna Panią lub parę w wieku 20-45. Prosimy o kontakt pod adresem e-mail: parkaoslo81@o2.pl
Witam W NO mieszkam od 3 lat, zamieszkuję okolice Bergen (jakieś 60 km). W PL mieszkałam i mam rodzinę na Dolnym Śląsku Pozdrawiam
ARKADIUSZ SIKORSKI
27-11-2011 16:03
My ... Ona 27 lat i on 31 wiosenek poszukują znajomych z Bergen na wspólne wypady do knajpki i w teren. Inne propozycje mile widziane. Kontakt ... gg 5067333 Ania i Michał
Szukam kolezanki z okloic Asker do spedzania we dwoje wolnych chwil
Iza _
24-11-2011 22:54
Gdzie ty jestes KOCHANIE moje???????????
jurek dupawka
22-11-2011 18:41
Witam w zwiazku z tym ze jedna z moich super znajomych wyprowadzila sie na zachodnie wybrzeze ( tak tak Anula to o tobie), druga okazala sie niestety nie do konca w porzadku pozostala jeszcze ...
iwona .
21-11-2011 10:52
No dobra jakby ktos sie jednak zdecydowal to kawa moze sie odbyc
Mieszkam w lier mam 48 lat doskwiera mi samotnosc chcialbym poznac kobiete w celu spedzenia wolnego czasu razem jestem spokojny bezkonfliktowy
Witam Mieszka moze ktos z obecnych na forum w Hornnes lub okolicy?
witam wszystkich .
dariusz kowalski
14-11-2011 22:58
chetnie poznam dziewczyne z asker lub okolic
Witam wszystkich Jestem nowy na forum ale nie w Norwegi Poszukuje znajomych w Bergen ponieważ zamierzam przeprowadzić się z żoną i dzieckiem w te okolice i szukam mieszkania do wynajęcia i ...
Cześć co prawda zwykle mam co robić, gdyż jestem mama 2,5 miesiecznej Mai ale gdy mam wolny czas a córcia zajmuje się tata ....fajnie byłoby sie z kimś spotkać, pogawedzic przy kawce czy ...
Hej! Ja tez sie nudze ,ale nic mi nie mowi Twoja miejscowosc,wiec zapewnnnnnnnnnnnnnnnne jest dalekoo stad.Szkoda.......
Jestem w Norwegii już prawie tydzień... szukam jakiejś fajnej dziewczyny z którą można by pozwiedzać troche Norwegii w weekendy albo spędzać jakoś wspólnie czas... Jest tu ktoś kto lubi góry ?
Siemanko wszystkim Czy są tu jeszcze w tej norwegii pożądne dziewczyny którym w głowie nie przewróciła kasa i wolą polaków a nie tych kretynów pakisów? Które są wolne i szukają chłopaka. Są takie? ...
witam, chętnie poznam jakieś opiekunki do dzieci, ja zajmuję się rocznym chłopczykiem.
Emilia Bolek
08-11-2011 17:49
Szukam fajnych znajomych Siggerud i ski mieszkam mieszkam tu krótko są tu rodacy
20 lat, student AGH. Kilkakrotnie bywałem w Norwegii (okolice Oslo, a także jakieś zawody sportowe, pokroju skoków narciarskich), zakochałem się w krajobrazie. Od roku uczę się języka na własną ...
Hejka jestem z okolic fredrikstad, moss, mam 28 lat i szukamy z mezem fajnych znajomych na wspolne wypady ale najbardziej mi brakuje kolezanki do wspolnej kawy i pogaduszki mam dosc siedzenia w domu ...
alina jantar
06-11-2011 23:23
Hej mam 20 lat, od ponad roku mieszkam w Oslo a nie mam tu kolezanek. Pomyslalam ze moze tu znajde kogos interesujaceg, zeby czasem wyjsc gdzies, po plotlowac i spedzic czas. Bylam au pair wiec moze ...
Mateusz Jablonski
06-11-2011 10:35
Witam wszystkich poznam jakąś miłą dziewczynę z Oslo od nie dawna jestem w Norwegi nie mozna żyć samą pracą pozdrawiam wszystkich
dariusz kowalski
05-11-2011 19:11
Witam Poznam mila, sympatyczna kobiete do wspolnych interesujacych rozmow z Oslo
Poznam kogoś z tych okolic zapraszam na pw
Witam, poznam koleżanki z Moss i okolic
Emilia Bolek
30-10-2011 19:37
Hej przyjechalam 2 tygodnie temu i wszystkich przyjaciol i znajomych zostawilam w Polsce, kiedy opadl kurz po przeprowadzce okazalo sie sie ze jestem sama i nie mam z kim wyskoczyc na kawe czy ...
Witam. Mieszkam w Porsgrunn, nie znam tutaj żadnych Polaków, Mój mąż jest Norwegiem i nie mam możliwości nikogo poznać. Mamuśki z okolic odezwijcie się!!!!!
´Witajcie! W prawdzie mieszkam po drugiej stronie granicy w Charlottenberg, niedawno przenieslismy sie tu z mezem i 8 letnim synkiem z innego regionu SE i nikogo tu nie znamy. Szukam znajomych po obu ...
witam, znalazlam sie tutaj z powodu braku znajomych, co powoduje poczucie wypalania wlasniej osobowosci. dokladnie szukam kolezanki. prawdziwej dziewczyny, z ktora bede mogla sie spotkac od czsu do ...
x z
13-10-2011 19:19
Witam,szukam kontaktu z osobami mieszkającymi w Alcie i okolicy.
Chętnie poznam miłą dziewczynę z którą można gdzieś wyjść i miło spędzić czas.
szukam kolezanki ktora tak jak ja lubi spacery i zwiedzanie gor oraz kocha fotografie
...ja pierdykam jest,w koncu sie objawila spotkalem moja druga polowke (chociaz preferuje 0,7) brzydulo odezwij sie !!!
Witam, chyba w tych okolicach to juz nikogo nie ma bo czasami to naprawde nudno. Jestescie to sie pokazcie a nie tylko komputer i tv Nie ma co sie wstydzic pozdrawiam!
Witam,jako że jestem tu nowy i nie mogłem znaleźć powitalni,to chętnie przywitam się tutaj. Mam na imię Michał,lat 31.Co prawda jeszcze nie mieszkam w NRW,ale mam nadzieję szybko to zmienić.Szukam ...
Mam 22 lata jestem w Norwegi od 3 lat i doskwiera mi samotnosc fajnie by bylo jak by sie ktos odezwal
Hejka wszystkim, jestem23 letnia mama 2,5 miesiecznej corci Zuzi. Nie mam tutaj znajomych, mimo ze mieszkam tutaj juz 2,5 roku. Teraz jak corcia podrosla troszke mam ochote gdzies czasem wybywac, ale ...
Witam serdecznie wszystkie panie tak jak na wstepie szukam fajnej dziewczyny z Oslo lub okolic,mam na imie Tomek jezeli sa jakies Panie zainteresowane wypiciem kawki prosze o kontakt. ...
Mariusz Ścisły
30-09-2011 07:58
Szukam sympatycznej dziewczyny Oslo okolice
"Wypierdalam stąd na nowy ląd,by przeskoczyć przeszkody jak Tony Howk" ale nie chce siedzieć w domu i siedzieć przed laptopem wolałbym wyskoczyć z jakimś Polakiem na browar czy coś więc ...
Czesc, poznam jakis mlodych ludzi w Oslo do spedzenia razem wolnego czasu. Jestem otwarty na propozycje Pozdrawiam.
poszukuje fajnej dziewczyny z okolic vestfold mam 32 lata moj mail ---------luk.was@wp.pl
Witam wszystkie panie z Oslo i okolic,,, Może to nienajlepsza pora przez to wszystko co sie teraz dzieje wokół nas,ostatnie wydarzenia, tragedie ale to nie powinno byc ograniczeniem życia ...
Poznam dziewczynę lub wporzadku kolesia ktory mnie oprowadzi bo Bergen i okolicach....jestem nowy i mieszkam w okolicy Indre Arna i chce w koncu pojsc na jakas impreze a nie ciagle siedziec w domu ...
Zastanawiasz się daczego nie masz dziewczyny, masz już dość samotności, albo znudziły ci się już samotne noce? dwiedź metodypodrywania.blogspot.com/ tam zobaczysz że w łatwy sposób można poderwać ...
Bardzo pilnie poszukuje malutkiego pokoju gdzieś w Oslo, jestem spokojnym 26latkiem bez nałogów, pracujący. Bardzo prosze o jakiekolwiek wiadmości, oczywiście żeby cena wynajmu nie była przesadna... ...
brzy dal
13-09-2011 20:11
czesc karol pozna dziewczyne z ktora moglbym porozmawiac o wszystkim i o niczym w chlodne jesienne popoludnia i wieczory
poznam panią dziewczynę w celu miłych spotkań zapraszam